reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wiadomosci ze szpitala !!!

wiadomość od Daffi godz 16,00

Wszystkim Wam dziękuję. Wy pozwoliłyście mi w normalny sposób przejść przez te chwile w miarę lekko. Jesteście kochane.

reklama
wiadomosc od kopciuszki !!

"jestem po KTG, Badaniu i USG, lekarz mowi ze mam 4 cm rozwarcia. Gin kaze dzis zaciskac nogi bo moze sie zaczac. Mnie kluje w P... i pobolewa brzuch. Pozdrowienia dla calej ekipy grudnia!!"

No dobra o Daffi juz wiecie ja dopiero wrocilam z zakupow !

Daffi Kochana moja gratulacje ,bardzo sie ciesze ale ty wiesz o tym !!!!

wiadomosc od eliza
"Cze asiu.Fenek u mnie puscil pieknie ! po wczorajszym odstawieniu caly czas skurcze i dzis o 21 bede miala cesarke,strasznie sie ciesze alez drugiej strony straszne sie boje.mala wazy ok 3250 g zobaczymy ile bedzie w rzeczywistosci."

kolejna w szpitalu: wiadomosc od Laytway:

"hej laski, bylam dzis na wizycie, szyjka skrocona, miekka ogolnie wszystko gotowe do porodu. Cisnienie 150/100 mi sie z tej radosci zrobilo i dostalam skier do szpitala i tak leze bez sensu, jak jutro wyniki beda OK to sie zwijam chocby na wlasne zadanie bo tak oszalec mozna!!"

wiadomosc od kopciuszki:

"witam ja juz na porodowce i chodze z oksytocyna i juz czuje skurcze. Lekarz przewiduje ze nie potrwa to dlugo bo rozwarcie juz na 5cm"

Eliza wczoraj 18.22
"Dzeki Asia !Powiem ci ze zaluje ze zjadlam obiad bo mialabym to juz za soba,a tak trzeba odczekac, skurcze strasznie mnie mecza a lekarz i tak twierdzi ze to jeszcze nie porodowe.jak ja momentami chodze juz po scianach.masakra jakas.trzymajcie kciuki za nas!'

daffi 20;31
caly czas tylko cyca chce.ja nie mam sily wstawac do wc i scie zmienic bo mi slabo'

daffi 23.02
dopiero odczytuje wiadomosci.synowa masz sliczna a jaka brunetke .troszke daje w kosc ale wybaczam jej bo kocham ja najbardziej'

Eliza
"Witaj! Czuje sie zdecydowanie lepiej ,cesarka to extra rozwiazanie,normalnego porodu to ja bym nie przezyla serio.Gabrysia jest super.Mamy problem z karmieniem cycem - malutka nie umie jakos ciagnac ale mysle ze to kwestia czasu.zapowiada sie ze jutro wychodzimy do domku.wiec jak tylko bede miala chwilke poodzywam sie na forum.pozdrowenia dla wszystkich.caluje.E"

wika
"Maly ma anemie i leczenie antybiotykiem do wigili jak sie nie poprawi zostajemy dluzej.ja ledwo zyje goraczka itd.wszsytko co zle wstac nie moge i ciezko wogole ale dla niunia wszystko.pozdrawiam was ,odezwiemy sie na BB jak wrocimy ,oby na swieta"

reklama
Do góry