reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza
mnie juz tez nie rusza, se bede lezec jesc szpitalny kawior....,
damy rade :)

reklama
Mea a ja se tak pomyslalam,ze jakby chcieli cos ze mna robic jak sie zglosze do szpitala to za tydzien juz bede z moja Dzidziulka:tak::tak::tak: normalnie MASAKRA przeca nie dalej jak wczoraj byla Wielkanoc i myśmy z moim M pracowali nad dzieciątkiem:szok::szok::szok::szok::szok:
oj ja w Wielkanoc juz miałam powoli kiełkująca fasolinkę w brzuchu :-D

Bylam po wypis ze szpitala..diagnoza: obserwacja cholestazy-negatywna..nie wiedza co mi hrst...a mnie wysypuje coraz gorzej...
A teraz news-wg szpitalnego usg moj " mały" na juz...4370g :eek: ja pierdziele, nie wycisne sn takiego klocka.. jak leze na boku i mocno kolana do siebie daje to mi kosci miednicy slychac jak sie ocierają,tak chrobota cos...juz sie sypie...
A jak mam skierowanie na poloznictwo na przyszly tydzien, to bede lezec niby do terminu (31 podobno) czy mi wywołają ? Ja pierdziele..prawie 4400 waga..szok...

Ja raczej nic :rofl2: Troszke czasem plamie i takie czaaaasem delikatne przedokresowe bole. Jak mowisz ze co 28 dni to napewno urodzisz przede mna :-) Wytrzymaj do wigilii a pozniej szalej!

Ja mam z mama dzis piec ciasta ale mamy takiego powera ze od rana ja w szlafroku a i mama jakos sie nie wyrywa do kuchni :-p
taaa tak mowisz a za chwile wyslesz smsa ze jestes juz po...
juz ja znam takie numery :)
to tak Georgina i Cherie mialy byc po mnie :p
oszustki matrymonialne

Bylam po wypis ze szpitala..diagnoza: obserwacja cholestazy-negatywna..nie wiedza co mi hrst...a mnie wysypuje coraz gorzej...
A teraz news-wg szpitalnego usg moj " mały" na juz...4370g :eek: ja pierdziele, nie wycisne sn takiego klocka.. jak leze na boku i mocno kolana do siebie daje to mi kosci miednicy slychac jak sie ocierają,tak chrobota cos...juz sie sypie...
A jak mam skierowanie na poloznictwo na przyszly tydzien, to bede lezec niby do terminu (31 podobno) czy mi wywołają ? Ja pierdziele..prawie 4400 waga..szok...
yyyyyy
wiesz co moze sie myla, chyba jest tam jakis margines ze 300-500 gramow moga sie pomylic,
bo jak nie to faktycznie klusia
ja sie boje wagi bo miesiac temu miala 3500 to teraz mysle sobie,ze 4 kg ma spokojnie

reklama
Do góry