mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Allitka pij ta kawe i sie rozpakowujemy,
ja sobie zrobie zaraz, a jak
allitka rodzi dopiero po swietach !! prosze jej nie wodzic na pokuszenie !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Allitka pij ta kawe i sie rozpakowujemy,
ja sobie zrobie zaraz, a jak
kiedy ona chce...allitka rodzi dopiero po swietach !! prosze jej nie wodzic na pokuszenie !!!
nie wymiekaj! twardym trza bycdobra juz nic nie mowie-poczekam;-);-);-)
nie wymiekaj! twardym trza byc
:-)a Ty cos ten teges ?![]()
pisalas o cyklach, ja mialam co do zegarka 28 dni i wczoraj byl termin...
Troszke czasem plamie i takie czaaaasem delikatne przedokresowe bole. Jak mowisz ze co 28 dni to napewno urodzisz przede mna :-) Wytrzymaj do wigilii a pozniej szalej!
ach te nasze chłopymniam...
to moj tez tak robi, ide siku w nocy a on: co sie dzieje???
nic, siku ideee i tak cztery razy na noc
a jak dzis sie cos zaczelo porzadnie to jakos nie byl zainteresowany

hahaha nie ze swiętami już ustalone.. na 16:30 do mamy na 18:00 do teściówspoko na luziebedziesz miala kompromis pomiedzy spedzaniem swiat u bartka i u mamy
hehe widzielismy w szpitalu takiego delkwenta co zielonego go wyprowadzili z Traktu Porodowego z zakrwawionymi rekami i prawdopodobnie zwichnietym kciukiemmy sie smialismy ale Piotrkowi zabawnie nie bylo !!
mocna... ja zrobilam taka normalna wrzucialam sobie czekolady zeby nie smierdziala bo mi normalnie kawa smierdziMadziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza