Mama Helenki
i Aniki :D
Agnes, super fotki 
Moje się ładuja, niedługo wkleje

Moje się ładuja, niedługo wkleje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ohh w końcu jakaś kowersacja na ten tematdzięki bo nikt nie może pogadać ze mną na ten temat. Pediatra znalazł chore uszko ale uszko już raczej zdrowe, katar minął a on fochy dalej stroi. Właśnie dlatego pytałam czy odpuścić bo to już taki wiek że nie wiem czy mleko wystarczy. Jego jadłospis wyglądałby tak: kaszka, jabłko, kaszka(nie dużo), obiad, kaszka (duuużo). aon swoje miesiace ma. Fakt, że nic by mu nie było jakby nei zjadł pełnych 5 posiłków. Ale ja nie wiem jak długo on będzie taki..bo to już trwa ponad 3 tyg
. Teraz zjadł tego krokieta i to sporego ale na widok placka krzywił się jakby jakiś to był glut ohydny. No ale daliśmy rade. teraz kolacja przed nami a ja już mam nerwa........
![]()