reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH no to zaszalala rodzinka z prezentami dla dziewczynek Nie dziwie sie ze dla NIki nie chcesz zabawek Ma je przeciez po Helence :-)
AGNES super spacerek :-)
MH czekamy na fotki :-)

DOWIKLA sie pewne cieszy M :-)

Ciekawa jestem co u MALINKI I ANABUBKI :-)

no właśnie Dorota ja już sama nie wiem czy odpuscić mu i dać to leko byleby cokolwiek zjadł czy jednak namawiać do normalnego jedzenia
Agnes super foty
Mh ale prezentów!!!!!!!!:szok::szok::szok:

2 dzień świat Niki wcina indyka

p1130934.jpg

Pierwszy dzień świat, testujemy prezenty

p1130919j.jpg

JA z Niki
p1130906.jpg

Helenka odbiera prezent od mikołaja
p1130877.jpg

Niki z wójkiem, moim bratem
p1130862.jpg

p1130859.jpg

Wigilia rano w domu, pierwsze prezenty
p1130836.jpg

Ostatnia edycja:
Oliwka spala 3 godziny :szok:Pewnie o 24 usnie :-p
Zjadla 2 kluski duze kluski na obiad Ja sama zjadlam 3:-D
Teraz ja przebralam Bo bedziemy mieli gosci Mama i jasiu beda mieli gosi I jakis chlopczyk 4 letni przyjdzie tez No i ja pozniej bede miala gosci Oliwkai chrzestna z mezem :tak:
G juz u ojca ;-)
KENA WIESZ JA ZNAWCA NIE JESTEM ALE WYDAJE MI SIE ZE POWINNAS CHOC NARAZIE ODPUSCIC I DAC MU TO MLECZKO sorki za duze litery

ohh w końcu jakaś kowersacja na ten temat:tak: dzięki bo nikt nie może pogadać ze mną na ten temat. Pediatra znalazł chore uszko ale uszko już raczej zdrowe, katar minął a on fochy dalej stroi. Właśnie dlatego pytałam czy odpuścić bo to już taki wiek że nie wiem czy mleko wystarczy. Jego jadłospis wyglądałby tak: kaszka, jabłko, kaszka(nie dużo), obiad, kaszka (duuużo). aon swoje miesiace ma. Fakt, że nic by mu nie było jakby nei zjadł pełnych 5 posiłków. Ale ja nie wiem jak długo on będzie taki..bo to już trwa ponad 3 tyg:szok::szok::szok:. Teraz zjadł tego krokieta i to sporego ale na widok placka krzywił się jakby jakiś to był glut ohydny. No ale daliśmy rade. teraz kolacja przed nami a ja już mam nerwa........:confused2:

Heloł,goście właśnie ostatni wyszli to na chwilkę :sorry:bo Mirek goni do sprzątania:confused2:.
Laski,zdjęcia cudne;-):tak::tak::cool2:.
Kłopoty jedzeniowe to z Olkiem mam bo nic tylko by płatki na mleku jadł:-( a warzywa to mu w buzi rosną :tak:albo mówi że jest uczulony:confused2:.Julu to by wcale od stołu nie odchodził;-):-D:-D,bo wiecznie głodny przerwaniec mały:tak:.
100 lat dla wszystkich świętujących mniejsze i większe rocznice, urodzinki
i imieninki

ohh w końcu jakaś kowersacja na ten temat:tak: dzięki bo nikt nie może pogadać ze mną na ten temat. Pediatra znalazł chore uszko ale uszko już raczej zdrowe, katar minął a on fochy dalej stroi. Właśnie dlatego pytałam czy odpuścić bo to już taki wiek że nie wiem czy mleko wystarczy. Jego jadłospis wyglądałby tak: kaszka, jabłko, kaszka(nie dużo), obiad, kaszka (duuużo). aon swoje miesiace ma. Fakt, że nic by mu nie było jakby nei zjadł pełnych 5 posiłków. Ale ja nie wiem jak długo on będzie taki..bo to już trwa ponad 3 tyg:szok::szok::szok:. Teraz zjadł tego krokieta i to sporego ale na widok placka krzywił się jakby jakiś to był glut ohydny. No ale daliśmy rade. teraz kolacja przed nami a ja już mam nerwa........:confused2:

to spróbuj mu zrobić na kolację tak:

pokrój w kosteczkę ser żółty,szyneczkę,pomidorka albo ogólrka i niech je paluszkami albo widelczykiem nabija.

zobaczysz czy zje :tak::tak::tak::tak::tak:

moja na taka koalcję zawsze się skusi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
no fajny pomysł, ale bez skutku. Spodobał mu się widelczyk i nabijanie ale bez wkładania do buzi.:zawstydzona/y: nie zjadł ani kosteczki niczego.....może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry