Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
a mi w szpitalu kazali zmywac?
Bephantenu się nie zmywa, potwierdzam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi w szpitalu kazali zmywac?
ja i tak juz na butli, ale pamietam jak w szpitalu bolaly mnie sutki i wlasnie sobie posmarowalam i polozna zapytala czy napewno zmylam przed karmieniem i w ogole zebym najlepiej tym nie smarowala i przyniosla mi jakis krem i tez mnie to zdziwilo wtedy ale pomyslalam, ze nie bede z nia przeciez dyskutowac....moze oni tu maja poprostu inne podejscie albo nie wiem....Bephantenu się nie zmywa, potwierdzam :-)
a mi sie wtdawało że jak czytałam w ulotce to pisało żeby zmywać) dlatego kiedyś na początku karmienia używałam to zmywałam
NA MOJEJ TEŻNa mojej pisze wyraznie, ze nie ;-)
JA RAZ NA POCZĄTKU ODCIĄGŁAM ALE DWA DNI MI TO ZAJĘŁO BO SIĘ BAŁAM NADPRODUKCJI. PO KAŻDYM KARMIENIU ODCIĄGAŁAM I ZBIERAŁAM DO POJEMNICZKA TO CO LECI MI Z JEDNEGO CYCA JAK KARMIE Z DRUGIEGO NIE WIEM CZEMU ALE CAŁY CZAS TAK MAM.Powiedzcie i jak mam to zrobic.
Chce isc do fryzjera (w koncu!), do lekarza itp itd i zostawic z kims Asie. Ale musialabym odciagnac mleko i nie wiem co z tego wyjdzie.
Mleka nie mam duzo, mam w sam raz, Asia wypija chyba wszystko za kazdym karmieniem i boje sie ze jak bede codziennie odciagac to bedzie za malo dla Asi. Co o tym myslicie?
na mojej ulotce tez pisze zeby zmywac....a mi sie wtdawało że jak czytałam w ulotce to pisało żeby zmywać) dlatego kiedyś na początku karmienia używałam to zmywałam
jesli masz takie obawy, to ściągaj po trochu, nie musisz scągnąć od razu całej porcjiPowiedzcie i jak mam to zrobic.
Chce isc do fryzjera (w koncu!), do lekarza itp itd i zostawic z kims Asie. Ale musialabym odciagnac mleko i nie wiem co z tego wyjdzie.
Mleka nie mam duzo, mam w sam raz, Asia wypija chyba wszystko za kazdym karmieniem i boje sie ze jak bede codziennie odciagac to bedzie za malo dla Asi. Co o tym myslicie?
u mnie na ulotce było napisane że rzeba zmywać dokładnie piersia czemu myłaś po bepanthenie??
dziewczyny które są cały czas głodne JESTEM Z WAMI też jak tak dalej pójdzie to się będę toczyć a jadła bym cały czas:-(
no właśniena mojej ulotce tez pisze zeby zmywac....