reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kurna mojemu Tomusiowi zaczęło ropieć na rączce koło szczepionki tej ze szpitala...ponoć że tak się może robić ale niezbyt przyjemnie to wygląda:no: Ado doktora dopiero we wtorek:baffled:

mi polozna wczoraj mowila ze to moze ropiec i nie nalezy nic z tym robic !! ma sie zrobic strupek i odpasc jak bedzie na niego czas !!

no a nam sie udaje dzis cos pojesc i to bez laktatora !! viva la nakładki na brodawki !!! zapomnialam ze je mam a przypomnialam sobie w ostatniej chwili jak juz siegalam po raz kolejny za laktator :) no i udalo sie za pierwszym podejsciem :) malej sie fajnie ciagnie a ja mam mniej bolu roboty i zmartwien na glowie :) no ale herbatke na laktacje dalej bede pila bo mleka jeszcze nie jest za duzo ... narazie mala sciaga prawie do zera z cyca i po 3h sie budzi wiec znowu dopada nas "maly glod" moze musi nadrobic to czego nie dojadla spiac po 6h !!! no i mamusia tez musi poczuc ze ma dziecko :)

reklama
Happy New Year moje wy babeczki kochane !
Caluje dzieciaczki ,
glaszcze brzuszki ,
tule was mocno
i pozdrawiam facetow waszych !

Aby kazde marzenie stalo sie rzeczywistoscia
a Nowy Rok 2010 byl jeszcze lepszy niz ten co wlansie mija !

Musze sie pochwalic ,dlstalismy wlansie telefon od brata z Rzymu ,moja bratowa urodzila wlansie Szymonka porod SN maly wazy 3150 gram termin miala na 4 stycznia ale mlody stwierdzil ze dolaczy do wnuczkow babaci i dziadka z jednego roku he he he :) tak wiec
bratanica z maja ,filipek z listopada i bratanek z konca grudnia
POPROSTU SUPER :) hahhaha sie famila rozrasta nie ma co :)

jak fajnie :) beda rowiesnikami :D

dziewczyny a moge podac ten infacol jak ma dopiero 3 tygodnie?
bo pisze ze od 2 miesiaca zycia;/

jest cos co mozna wczesniej?? bo dzs w dzien spal tylko dwa razy po 2 godz...
a tak jest placz prezenie i caly czerwony..;/
masaze pomagaja na chwilke..;/

dziewczyny a moge podac ten infacol jak ma dopiero 3 tygodnie?
bo pisze ze od 2 miesiaca zycia;/

jest cos co mozna wczesniej?? bo dzs w dzien spal tylko dwa razy po 2 godz...
a tak jest placz prezenie i caly czerwony..;/
masaze pomagaja na chwilke..;/

A czy to sa napewno kolki?Moze maly chce po prostu troche bliskosci?
Jesli jest niespokojny to polecam Viburcol N jest super i mozna podawac od pierwszego dnia zycia,tez na kolki i nietylko;-)

Moj maly teraz spi a mi jeden cycek zaraz chyba peknie,twardy jak kamien sie zrobil i boli ale pewnie niedlugo moj glodomorek sie obudzi to mamusia poczuje ulge:tak:laktatora nie atakuje:no:

No wlasnie cisza:tak:ja mam juz opróznionego cyca wiec juz nie boli;-)zaraz ide pod prysznic i troche sie trzeba ladniej ubrac;-)chociaz nigdzie nie wychodzimy ale co tam,trzeba chociaz dla siebie ladnie wygladac;-)

A czy to sa napewno kolki?Moze maly chce po prostu troche bliskosci?
Jesli jest niespokojny to polecam Viburcol N jest super i mozna podawac od pierwszego dnia zycia,tez na kolki i nietylko;-)

Moj maly teraz spi a mi jeden cycek zaraz chyba peknie,twardy jak kamien sie zrobil i boli ale pewnie niedlugo moj glodomorek sie obudzi to mamusia poczuje ulge:tak:laktatora nie atakuje:no:
raczej tak..
prezy sie robi sie czerwony i ma brzuch twardy jak skala...
dzis zrobil tylko jedna kupke..;/
i jak puszcza baczki to jakby gory przenosil/...

pomaga mu masaz ale na chwilke ipodginanie nozek...
po kapieli i masazu i cieplym okladzie puscil kilka baczkow i nareszcie bidula usnal...

blikosc mu zapewniam jest przy mnie 24h/dobe...spi u mnie na brzuchu i ciagle jesr na rekach...glaskany prztulany masowany...

wczoraj nie mialam bulek i zjadlam chleb na sniadanie i na kolacje moze to od tego bo nic innego nie jadlam co by moglo mu zaszkodzic..
a polozna mi mowila zeby nie jesc chleba tylko bulki...
a wczsniej nie mial zzadnych dolegliwosci...
sama nie wiem...

ale mi go szkoda...
ja w nocy spalam tylko 2 godz ale teraz nawet nie mysle o snie..

reklama
raczej tak..
prezy sie robi sie czerwony i ma brzuch twardy jak skala...
dzis zrobil tylko jedna kupke..;/
i jak puszcza baczki to jakby gory przenosil/...

pomaga mu masaz ale na chwilke ipodginanie nozek...
po kapieli i masazu i cieplym okladzie puscil kilka baczkow i nareszcie bidula usnal...

blikosc mu zapewniam jest przy mnie 24h/dobe...spi u mnie na brzuchu i ciagle jesr na rekach...glaskany prztulany masowany...

wczoraj nie mialam bulek i zjadlam chleb na sniadanie i na kolacje moze to od tego bo nic innego nie jadlam co by moglo mu zaszkodzic..
a polozna mi mowila zeby nie jesc chleba tylko bulki...
a wczsniej nie mial zzadnych dolegliwosci...
sama nie wiem...

ale mi go szkoda...
ja w nocy spalam tylko 2 godz ale teraz nawet nie mysle o snie..

Nam pomógł espumisan:tak: 1 kropla rano i 1 na wieczór...

Do góry