boozqowa
Październik 09'
A jednak warto zawsze poradzić się innego lekarza. Widać, że naprawdę na kompetentną osobę trafiłaś. Cieszę się razem z Tobą :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

martwię się bo moja Maja nie podnosi główki leżąc na brzuchutzn przewróci ją z boku na bok ale nie unosi do góry
jak ją noszę w pionie to ładnie trzyma główkę
21 idziemy na szczepienie może cos pani doktor coś doradzi
więc może wkrótce podniesie. Starsza córcia późno podnosiła głowę a zaczęła chodzić jak miała 10 miesięcy
mało noszę ja na rękach
podczas snu odwracam ją na brzuch
muszę ją dzisiaj pomęczyć troszkę i poćwiczyć
Moja ma naczyniaka w miejscu intymnym ;-) mamy smarować grubo alantanem i uważać żeby nie zadrapać. U nas jest to w linii środkowej(cokolwiek by to znaczyło)- i podobno takie mogą znikać. Naszej urósł ale na razie jakby zwolnił-Mam do Ciebie pytanie w związku z naczyniakiem - Ania też ma, na ramieniu naczyniaka jamistego - jak malinka rozpłaszczona... Ostatnio jak byłyśmy z Anią u lekarza na szczepieniu dowiedziałam się że to raczej samo nie schodzi i że możliwe że trzeba się będzie tym zająć chirurgicznie... Na razie mam masować i obserwować czy się nie powiększa.![]()
Warto zawsze się skonsultowaćKingus jak przeczytałam twojego posta to utwierdziłąm sie w pzrekonaniu ze koniecznie po Nowym Roku musze poszukac innego pediatry.Wymyśliłlam sobie młoda lekarke albo młodego lekarza;-)Bo teraz mamy taka wiekowa juz kobiete.

Mi się wydawało, że moja ładnie główkę podnosi trzyma prosto jak ją nosimy a okazuje się, że wcale tak nie jest. Ma duże napięcie w rączkach a głowy nie podciąga jak ją lekarz za ręce ciągnie.martwię się bo moja Maja nie podnosi główki leżąc na brzuchutzn przewróci ją z boku na bok ale nie unosi do góry
jak ją noszę w pionie to ładnie trzyma główkę
21 idziemy na szczepienie może cos pani doktor coś doradzi
Co pediatra to opinia