reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kuźwa, nie skonsultowała tego z Wami?! Rób na co masz, a reszte zrobisz później, jak się uzbiera, no trudno. A jak z tego co masz nie zrobisz, to sie szybko rozejdą i bedzie dupa.
w tym sęk ze nie moge- bo po 1 chce je zrobić dużo bielsze niż były- po 2 to będzie korona z mostem na 4 ęeby i musi to być zrobione wszystko na raz:dry:
Medeuska skoro taniej psa sprzedała to niech teraz ze swoich dołoży.
Ja bym nie darowała.:no:
w tym sęk, że ona się zajmuje tymi psami- ona odbieraporody i wsystko ona przy nich robi- one są tylko niby naszymi psami więc tak bez sensu sie o to kłócic bo powie to sobie bierzcie te psy i sami sobie róbcie:eek::eek: no ale troche przesada z taką różnicą:dry::dry::dry:

reklama
Cześć kochane :-)

już jestesmy w domku :tak::tak::tak::tak:
Oliwka już śpi,usnęła o 20.30 normalnie to szok :-D:-D:-D:-D

a więc Sylwester udany,było bardzo wesoło_Oliwka nie dczekała,padła o 23.40 także nie dużo jej brakowało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale spała twardo więc petardy ją nie obudziły.

A szczelali i to porządnie,było pieknie.wyszliśmy sobie na dwór podziwiać widoki,super widok.

połozylismy sie spać ok 2.00.ale Oliwka nie dała nam spać za dlugo bo pobudziła wszystkich o 8.30.

koło 11.00 poszliśmy na wspólny spacer,poszaleliśmy na sankach.było super.zaraz fotki wstawię :tak::tak::tak::tak::tak:

a do domu wróciliśmy ok 19.00.

jutro nie chce mi sie iść do pracy :no::no::no::no: rozleniwiłam się okropnie,ale pocieszam się ze tylko na pae godzin bo jutro remanent :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale i tak mi sie nie chce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oto nasze fotki:

Załączniki

• DSC00230.jpg
    DSC00230.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00234.jpg
    DSC00234.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00247.jpg
    DSC00247.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00273.jpg
    DSC00273.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00256.jpg
    DSC00256.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00268.jpg
    DSC00268.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00272.jpg
    DSC00272.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00274.jpg
    DSC00274.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00271.jpg
    DSC00271.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00264.jpg
    DSC00264.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 32
i jeszcze kilka :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00261.jpg
    DSC00261.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00255.jpg
    DSC00255.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00249.jpg
    DSC00249.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00251.jpg
    DSC00251.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 35
Agnes Amelka jak was oglądała dzielnie brawo biła.:tak::-D:-D:-D

Dowiklus szczypiorki cudne.:-D:-D:-D

medeuska :wściekła/y:

A ja tak siedzę z Amelią od 16 .:sorry2: Mała raz tylko drzemke złapała. Szofferka juz mi się znudziła.:cool2: Może by tak... piffko walnąc? :dry:Ale to sumienie....:wściekła/y:

Miałam wieczór spedzić w domciu a w koncu dałam sie namówić na zjazd u sister.:dry:. Oczywiście jak szofferka nie pije, to szoferka je.:-p

Mąż zażyczył sobie zjazd do bazy o 15 dziś, co żem uczyniła...:-p. Strszyzna u babci zostła a maleństwo dzielnie walczy z opadajacymi oczkami.:tak::-)

Chyba jednak walnę cosik.:baffled:

Ja zmykam klasc mlode bo jzus ama jestem spia hehe;-):-D:-D:-D

AGNES
Fajne foteczki:tak:A maz no coz widac ze humorek dopisywal;-):-):tak::tak::tak:

JUSTA
Walnij sobei browarka:tak::tak::tak:

hej dziewczynki;-);-);-)
Witam
Mąż po świętach dowiedział się że szef go zwalnia,tzn. nie zwalnia tylko wysyła na 3m-czny urlop bezpłatny jak to powiedział, tak więc ja zdołowana i sama nie wiem jak to wszystko się dalej potoczy, pozdrawiam was gorąco i jak trochę załamka minie to wrócę do pisania na bb
współczuję, sama jestem od dziś bez pracy więc wiem co czuje Twój m:-(

a tekstem do piotrka "piotr nie zachowuj się irracjonalnie":-D:-Dpowaliła nas:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

antoszka drepcze a co go pietruszka próbuje nagrac yo cwaniak na 4 zasówa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mały cwaniaczek nie chce żadnych dowodów swojej "działalności":-D:-D:-D

Agnes fajne fotki:tak::tak::tak:

ja też byłam z Misią na dworze, rzucałyśmy śnieżkami do psa:baffled::baffled::baffled::baffled: (już się boję co As na to:szok:) łapał sobie te śnieżki w locie a cieszył się jak glupi:-D:-D:-Dż e się ktoś wreszcie z nim bawi (nie jest nasz), była jeszcze chrzestna Misi na kawce, trochę obgadałyśy firmę (ona jeszcze tam pracuje), pośmiałyśmy się i było fajnie

reklama
Do góry