reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dowikluś twoje dzieciaczki to takie słodziaki:tak::-) a Ty oczywiscie jak zwykle ślicznie wyglądasz:tak::tak::-)

a mis ie tak przytyło przez te święta:szok::szok:

to co schudłam przez ćwiczenia przed świętami to mi wrócilo:sorry2::dry:
ale od poniedzialku dietka:tak:
justa zaczyna ze mną:tak::tak:

Witam
My też wreszcie dotarliśmy do domu po świętach ale niestety w nowy rok weszliśmy z kłopotami. Mąż po świętach dowiedział się że szef go zwalnia,tzn. nie zwalnia tylko wysyła na 3m-czny urlop bezpłatny jak to powiedział, tak więc ja zdołowana i sama nie wiem jak to wszystko się dalej potoczy, pozdrawiam was gorąco i jak trochę załamka minie to wrócę do pisania na bb

Dowikluś foteczki super:tak::tak::tak:ślicznie wyglądaliście:tak::tak:
a co do chłopa to wiesz oni mają mniejszy mózg i to może dlatego:confused:
Joasiu to super sylwek:tak:ja też zbieram siły przed pracą :dry:jutro od 6.30 do 20 w niedzielę od 8.30 do 18:dry:a od poniedziałku znów maraton dzieciaki do szkoły w tym i julina więc niestety pobudka wcześnie bo pietruszka przez 2 tygodnie ma do pracy na 7 więc muszę wstawać cosik koło 6.30 co by całą 3 przygotowac i o 7.15-20 wychodzić z nimi z domu:dry:oby mrozu dużego nie było:no::no::no:
As super sylwek a Klauduśka twoja jak to mawiała moja babcia dobre wychowanie wraca na śniadanie i zaraz dodawała jak sie wyrobi:-D:-D
Meduska nie ty jedna w święta przytyłaś:no::no:ja wczoraj z racji okresu to miałam tak wydety brzuch że o 23 założyłam sodnie dresowe bo brzuchol mnie bolał i jeszcze dżiny tak go ściskały że:szok::szok::szok:
no my z pietruszką od jutra zero palenia:tak::tak::tak:a ja jeszcze dodatkowo dietka:-p
Antoszka bawi się z tatuśkiem i Juliną w dom to ja korzystam z chwili i myk na kompa a pietruszka a malinka juz na bb:-p
muszę się wam pochwalić że antoszka coraz więcej drepcze i to na coraz większe dystanse:tak::tak:

MEDEUSKA
Kochana,Ty juz tak nie przesadzaj z ta Twoja figurka:no::no::no:
Bo widzialam fotki po porodzie i wygladasz super:tak::tak::tak:
A tak przy okazji to dawaj jakies nowe foty swoje i Maksia;-):-)
Ja chyba nic nie przytylam przez swieta bo za duzo nie jadlam:szok::szok::szok:

ANACONDA
Wspolczuje z ta praca mezusia:no::no::no:Oby jescze jakos sie to ulozylo

Witam
My też wreszcie dotarliśmy do domu po świętach ale niestety w nowy rok weszliśmy z kłopotami. Mąż po świętach dowiedział się że szef go zwalnia,tzn. nie zwalnia tylko wysyła na 3m-czny urlop bezpłatny jak to powiedział, tak więc ja zdołowana i sama nie wiem jak to wszystko się dalej potoczy, pozdrawiam was gorąco i jak trochę załamka minie to wrócę do pisania na bb
trzymaj się kochana:-:)-:)-(mało to fajne:no::no::no:
może znajdzie sobie na ten czas jakąś dorywczą pracę choćby na czarno żeby to rzetrwać i mieć na życie:tak:

MALINUS
To gratki dla Antosia:tak::tak::tak:Ani sie obejrzysz i bedzie biegał:-):tak:

A moj Dominik to wczoraj wypil prawie calego szampana picollo i chyab sie upil:szok::-D:-D:-DZreszta chlal go z gwinta i stwierdzil ze musi sie uchlac jak swinia:-D:-D:-DA wyczynial takei rzeczy ze szok:szok::-D:-DNormalnie kwiczalam az bolaly mnie wszystkie miesnie:szok::-D:-D:-D:-D

Kochana to podobnie twój Dominik się zachowywał jak moja Julina ona piła tylko sok ale koło 22 to gadała jak by była na haju:-D:-D:-Dtez z niej kwiczelismy:-D:-D:-D
a tekstem do piotrka "piotr nie zachowuj się irracjonalnie":-D:-Dpowaliła nas:-D:-D

Kochana to podobnie twój Dominik się zachowywał jak moja Julina ona piła tylko sok ale koło 22 to gadała jak by była na haju:-D:-D:-Dtez z niej kwiczelismy:-D:-D:-D
a tekstem do piotrka "piotr nie zachowuj się irracjonalnie":-D:-Dpowaliła nas:-D:-D

:-D:-D:-D:-DA Dominik to tanczyl jak jakis erotoman:-D:-D:-D,skakal i mial takie teksciory ze szok:tak::tak::tak:
A jak dalam Im sprobowac naszego szampana to Klaudia byla zachwycona-oblizywala sie i miala od razu usmiech od ucha do ucha:szok::-D:-D:-D

reklama
Mały erotik tancerz ci rośnie:-D
my szampana nie kupowaliśmy bo u nas nikt nie lubi:no:w tamtym roku kupiliśmy i tylko zamoczylismy usta i reszta stała ze 3 m-ce a potem wywaliłam:baffled:
chcieliśmy kupić wczoraj picolo ale w realu juz nie było:szok:
Dowikluś a jak się dziś twój M czuje?????:-D:-D
a do kiedy zostaje w domku???

Do góry