reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dieńdoberek- byłam w sklepie z teściowa:-D
bo nasze auto zepsute więc nie ma jak do Auchana ani nigdzie- i akurat szczęśliwym trafem zobaczyłam gazetke z Kauflanda jak na nia czekałam na klatce i zobaczyłam pampersy w promocji i chusteczki:tak:

i tak kupiłam 2x paczkę Pampers rozmiar 3 po 64sztuki-za 66zł!!:tak:
były wszystkie rozmiary wiec jak któraś ma Kauflanda to polecam!:tak:
i chusteczki Pampers Clean & Play 4x72 szt za 14,99:tak::tak:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D hehe dobry jest!!!! a jak już wspomniałaś o spacerku my też byliśmy na rodzinnym pierwszy raz od nie wiem jak dawna:no: Było zimno i szaro ale fajnie! As zajadam się rafaello i M jest ze mnie dumny:tak: bo wenus to bez połowy składników!! taka kuchareczka ze mnie dziadowska:-D
Jak to bez połowy składników:confused::confused::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Cieszę się,że Rafaello wyszło.:tak::tak::-D:-D:-D:-D

w tym sęk ze nie moge- bo po 1 chce je zrobić dużo bielsze niż były- po 2 to będzie korona z mostem na 4 ęeby i musi to być zrobione wszystko na raz:dry:

w tym sęk, że ona się zajmuje tymi psami- ona odbieraporody i wsystko ona przy nich robi- one są tylko niby naszymi psami więc tak bez sensu sie o to kłócic bo powie to sobie bierzcie te psy i sami sobie róbcie:eek::eek: no ale troche przesada z taką różnicą:dry::dry::dry:
Ale cenę powinniście razem ustalać.Wystarczył telefon.:sorry2::sorry2:
Medea a to pies z metryką był?:confused::confused:

hej dziewczynki;-);-);-)
ja też byłam z Misią na dworze, rzucałyśmy śnieżkami do psa:baffled::baffled::baffled::baffled: (już się boję co As na to:szok:) łapał sobie te śnieżki w locie a cieszył się jak glupi:-D:-D:-Dż e się ktoś wreszcie z nim bawi (nie jest nasz), była jeszcze chrzestna Misi na kawce, trochę obgadałyśy firmę (ona jeszcze tam pracuje), pośmiałyśmy się i było fajnie
A co to ja postrach jakiś:confused::confused::-D:-D:-D:-D
Spoko do psa w formie zabawy można śnieżkami rzucać,jeśli mu to przyjemność sprawia.:tak:;-):-):-)
Gorzej jak się rzuca w psa,bo tego żaden pies nie lubi.
Mój Golden uwielbia śnieg.:tak:.On teraz na śniegu to potrafi przez 15 minut spacerku tyleż czasu robić turlanko w zaspach.:tak::tak::-D:-D:-D
A co psu będę żałować.Niech się turla jak lubi.:-D:-D:-D

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie... :-D
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy :cool2:
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole :baffled:
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam :sorry2:
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni :-p
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam :tak:
tyle mnie tu nie bylo ze nie wiem nawet o czym pisac....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
prawdopodobnie dzisiaj m przywiezie kompa od tesciowej do nas wiec moze jeszcze postaram sie zajrzec do Was...
nie wiem co jeszcze chcialam pisac...
ale pozdrawiam Was wszystkie goraco... :tak::tak:

a zdjecia to macie normlanie cudne - jak milo Was widziec... :cool2::cool2:
Witaj Patrysia.Fajnie,że się odezwałaś.:tak::-):-)

bo nasze auto zepsute więc nie ma jak do Auchana ani nigdzie- i akurat szczęśliwym trafem zobaczyłam gazetke z Kauflanda jak na nia czekałam na klatce i zobaczyłam pampersy w promocji i chusteczki:tak:

super zakupy :tak::tak::-)

Kochane a ja się byczę na całego.
Wykorzystujemy z Dareckim każdą wolną chwilkę dla siebie.
Wczoraj dzieci na kompach siedziały ,bo Klaudia nowe gry przyniosła ,a my w łózeczku w salonie leżelismy film oglądając "Dlaczego nie".
Potem położyłam małego ,a Darek w tym czasie z psem na spacer wyszedł.Jak wrócił to kolacyjka i znów do łózka trochę pofiglować.
Rano wstałam ,dałam małemu śniadanie ,mały poszedł do dziadków a my znów w łóżku leżeliśmy.
Wstaliśmy po 13,bo goście przyjechali i wstyd w łóżku o tej godzinie leżeć.:szok::szok::baffled::-D:-D:-D
Na obiadek dziś u mnie naleśniki z parówką ,właśnie się smażą.
Uciekam,bo obiadek trzeba podać i zaraz znów do łóżka idziemy.
A co.Jak szaleć to na całego.:-D:-D:-D:-D

Witam! Ja jakoś nie mogę dojść do siebie. A. wczoraj cały dzień spał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Więc nie muszę pisać jak wyghlądał w sylwestra:wściekła/y:Ja wypilam 2 drinki i chora do dzisiaj jestem. Żołądek mnie boli:zawstydzona/y: Chciałam coś kupić mężowi na urodziny bo ma w poniedziałek a tu wszędzie inwentaryzacja:wściekła/y::baffled:

Ja mam kauflanda ale nie pomyślałam żeby tam podjechać i kupiłam pampersy 5 za 49.99 58szt:-:)wściekła/y:

cześć dziewczyny :-)

My dzis pospaliśmy az do 8.30 ,to normalnie cud miód jeśli chodzi o Oliwkę bo usnęła wczoraj o 20.30 więc spała 12h :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wiec jestem wreszcie wyspana.:tak::tak::tak:

poszłam do pracy,zrobiłam remanent,szybko sie uwinełam.O 14.00 byłam już w domu.

Oliwka wstała,zjadła obiadek i poszliśmy na dwór poszaleć na śniegu.fajnie było_Oliwka przyszła biała jak bałwanek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko weszła do domu i zarzyczyła sobie ciepłe kakao,no i wypiła cały duzy kubek az byłam w szoku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a teraz bawi się w lekarza,bada Kubusia Puchatka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: także panuje błoga cisza jak na razie ,M w pracy :tak::tak::tak::tak:

a od poniedziałku zmieniają mi si godziny pracy i bardzo się z tego faktu cieszę,ja to zaproponowałam szefowi i się zgodził .
bęę teraz szła o 1h wczesniej do pracy i wcześniej kończyła,super jak dla mnie.bo wieczorem i tak ruchu nie było i siedziało się bez sensu.zobaczymy jak to będzie.teraz bęę chodzić na 9.00 i kończyć o 17.00 a w soboty od 9.00 do 13.00.super.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

As- no to błogie leżakowanie u Was:-)
Wenus było bez śmietany z cukrem waniliowym, biszkopt mi siadł więc ledwo co przekroiłam go na pół, a ze strachu wlałąm tylko do sera częśc galaretki:-D:-D:-D:-D:-D ale zjedzone:tak::-D:-D:-D:-D
Mamita wspólczuję, bo mi M zrobił bydło w pierwszy dzień świąt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie odzywałam siędo sylwka aż...a w sylwka obiecał poprawę i przepraszał tysiąc razy:tak:
Medea kurcze ale cie się udało z pampkami:tak: ja nie mam dojścai do większych sklepów i przepłacam:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes aż miło słyszeć, że są dzieci które po prostu jedzą:baffled: moj ma dalej z tym problem.....:-:)-:)-(

As tak z rodowodem:tak: Yorkshire Terrier Biewer- nowa rasa:tak:
Kurczxę ,to ona sprzedała szczeniaka po przeglądzie z ZK i z wystawioną metryką ?
Psa dobrego na wystawy w celu zrobienia późniejszych papierów do hodowli za takie pieniądze:confused::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:.
Czy coś z tym szczeniakiem było nie tak,że zeszła tyle z ceny?

As- no to błogie leżakowanie u Was:-)
Wenus było bez śmietany z cukrem waniliowym, biszkopt mi siadł więc ledwo co przekroiłam go na pół, a ze strachu wlałąm tylko do sera częśc galaretki:-D:-D:-D:-D:-D ale zjedzone:tak::-D:-D:-D:-D
Mamita wspólczuję, bo mi M zrobił bydło w pierwszy dzień świąt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie odzywałam siędo sylwka aż...a w sylwka obiecał poprawę i przepraszał tysiąc razy:tak:
Medea kurcze ale cie się udało z pampkami:tak: ja nie mam dojścai do większych sklepów i przepłacam:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes aż miło słyszeć, że są dzieci które po prostu jedzą:baffled: moj ma dalej z tym problem.....:-:)-:)-(
To nie było Wenus ,trzeba było opatentować swoim imieniem i zostawić nowy przepis :-D:-D:-D:-D:-D
Ważne,że dało się zjeśc.:-D:-D:-D:-D
A ja siedzę nadal i te naleśniki z parówkami robię.
Faszerowanie parówek serem chyba mi się dzisiaj będzie śniło.:tak::szok::-D:-D:-D.
Odwaliło mi,żeby zrobić naleśniki z całego kg mąki i prawie litra mleka :-D:-D:-D:-D.
Normalnie jak dla pułku wojska.:-D:-D:-D:-D:-D

witam NOWOROCZNIE:-)

w koncu dotarlam,aczkolwiek male mi tu obok wyje bo sama nie wie czego chce:baffled:

sywlek udany,wytanczylam sie ale stweirdzam ze mam bardzo wygodnee buty bo boli mnie wszytsko oprocz stop:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet szyja od machania glowa:-)

pieknie sie wypicowalam,siostr m wpadla mnie pieknie umalowac,wlsoy prosty co by mi moje plecy trpche przykryly.pozniej jakos fotki wrzuce.
wrocilismy o 5 nad ranem.
oczywiscie musielsimy sie na imprezeiw w stary roku jeszcze poklocic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,ale jakos doszloismy do porozumeinia
i bal sie udal.dobre towarzystwo,orkiestra tez dobra,zarce super i caly klimat:tak::tak::tak::tak:
pod koniec mconiej popilam i zaliczylam 2 razy glebe w tanuc,bo wiadomo w glwoei szumailo,do tego sliskie buty i sliska podloga:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze pod koniec impry t moze malo ludzi widzialo i malo bedzie pamietac:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

spalismy do 12,pozniej psozlismy po dzieci,posiedzielismy u mamy troche.wieczorem szwagier z zona wpadli.dzieci poszly soac i my tez.spalam 11fgozin
wszyscy spalismy dzis do 10rano:szok::szok::szok::szok::szok:

pozniej trzeba bylo popsrztaca jak to w wsobote,do tego 4 prania,obiad.niedawno skonczylam robote.i w koncu usiadalm

moj mnie dzis juz zdazyl wkurzyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oczywiscie spotkal sie z sasiadem w nowym roku i nie musze mowic chyba co bylo.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziewczyny ogladaja bajke a ja jide poczytac co u was

reklama
Do góry