reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

A oglądacie już programy wychowawcze? Ja na TVN Style tłukę jak leci:tak:
Teraz jestem załamana, jak są rozpieszczone córki naszych znajomych i brata mojego M.

reklama
Tiffi mi tez własnie po Prenatalu Classic jest niedobrze -bleeeee
moze zacznijcie brac elevit ,jest dosc drogi jak na witaminy bo ponad 30 zł ale jest podobno jednym z najlepszych jesli mowa o witaminach typowo dla ciężarnych.mnie po prenatalu juz po tamtych ciążach było paskudnie a ten elevit biore i jak narazie jest ok

A u mnie na Usg wychodzi, ze moje bejbi ma juz 13 tygodni, a ginekol. wyliczyla, że powinno miec 11.....
i teraz nie wiem czy jakas z dupy lekarka, czy dziecie rośnie mi jak smok

moze zacznijcie brac elevit ,jest dosc drogi jak na witaminy bo ponad 30 zł ale jest podobno jednym z najlepszych jesli mowa o witaminach typowo dla ciężarnych.mnie po prenatalu juz po tamtych ciążach było paskudnie a ten elevit biore i jak narazie jest ok

Wysłałam już męża po ten Elevit-mam nadzieję,że po nim będę się dobrze czuła

ja oprocz kompleksu witamin dla ciezarowek biore dodatkowo Omega 3 bo nie jadam ryb i w ten sposob uzupelniam braki... :tak:
a teraz wciagnelam 2 sniadanko i moje ulubione jajka po wiedensku... :-)
a Ty Vanilka probowalas w koncu ten szpinak? tak mi sie przypomnialo...
Ania Pestka dzieki, zawsze marzylam zeby mieszkac nad morzem... ;-)
a Ty kochana glowa do gory, po deszczu zawsze wychodzi slonce i jutro bedzie lepiej... :blink:
ach te hormony! mnie za to wszystko zlosci i glupota wystarczy a juz wrzeszcze na M...
ja to wogole taki nerwus jestem i musi byc po mojemu i tyle... :-p

ja oprocz kompleksu witamin dla ciezarowek biore dodatkowo Omega 3 bo nie jadam ryb i w ten sposob uzupelniam braki... :tak:
a teraz wciagnelam 2 sniadanko i moje ulubione jajka po wiedensku... :-)
a Ty Vanilka probowalas w koncu ten szpinak? tak mi sie przypomnialo...
Ania Pestka dzieki, zawsze marzylam zeby mieszkac nad morzem... ;-)
a Ty kochana glowa do gory, po deszczu zawsze wychodzi slonce i jutro bedzie lepiej... :blink:
ach te hormony! mnie za to wszystko zlosci i glupota wystarczy a juz wrzeszcze na M...
ja to wogole taki nerwus jestem i musi byc po mojemu i tyle... :-p

Jakie bierzesz wit??te ich angielskie ?
Co do szpinaku to wywalilam bo czarny sie zrobil :baffled:Nie mialam smaka ...
Dzisiaj wogle na nic nie mam ochoty tylko czekam na moj gotujacy sie rosolek :-p

Dzisiaj to normalnie produkcja postow ogromna az sie gubie :)

Hej dziewczyny :-) piszecie w zastraszającym tempie...

Iza8, gratuluję bliźniaków :-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy badania prenatalne to USG dopochwowe czy już przez powłoki brzuszne? Bo nie wiem czy wziąźć M.

Hej dziewczyny :-) piszecie w zastraszającym tempie...

Iza8, gratuluję bliźniaków :-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy badania prenatalne to USG dopochwowe czy już przez powłoki brzuszne? Bo nie wiem czy wziąźć M.

ja miałam w 13 tyg. przez brzuch:tak: mój M też był;-)

reklama
M mnie do roboty zmusza, a tu tyle się dzieje. Obiecałam, że uszyję mu panele na okno do sypialni i tak siedzę i czekam aż powiesi karnisze bo muszę sobie długości pomierzyć. A tak mi się nic nie chce.

Ja jeszcze witaminek żadnych nie biorę, a kwas foliowy skończyłam w święta. Takie miałam zalecenie od ginki. Teraz jak pójdę powiem, żeby mi coś przepisała, bo wyszedł mi niedobór czerwonych krwinek, więc trzeba by było to jakoś nadrobić :-)

Do góry