Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-(

naprawde zapraszam!no my tez myslelismy ze wiecej dostaniemy ale oni biora pod uwage ile jest osob w domu,ile m zarabie ile taxow dostajemy -przeliczaja kalkuluja no i tyle wyszlo ...moze by i wiecej troszke wyszlo tylko wtedy mieszkal z nami mojego m kolega z pracy wiec jego tez brali pod uwage ...ale nawet wsrod moich znajomych pytalam sie to nikt niestety nigdy tyle jeszcze nie dostallanie tylko pisza w councilu jak sie idzie zalatwiac ile sie dostaje na ile pokojowy dom ,a potem co innego sie dostaje ...a Wam tyle juz kiedys dawali czy poprostu wiecie to z ich przelicznika ?
Jak zapraszasz to juz wiem gdzie w to lato pojedziemy nad morze ;-);-);-)
Ale co do przeprowadzki to wiesz podstawa praca ...pogadam z m moze cos Go przekonam w te strony![]()

normalnie wszystko mi przeszkadzałao...nawt M
aż strach pomyśleć co będzie dalej...a brzuszek coraz bardziej obciąża nasze kręgosłupy, a ja mam od zawsze skłoność do bólu w plecach...achhh
Nie wiem jak to wytrzymuję ha ha, czasem wydaje mi się ze da się przywyknąć, czasem jak chodzę zasypiając oparta o scianę albo siedząc na WC- ze jednak niea ja miałam dziś paskudną noc- nie mogłam spaćplecy mnie tak bolały, ze koniec- żadna pozycja mi nie odpowiadała
a teraz ledwo żyje- chciałam się zdrzemnąć ale ktoś się wprowadza nad nami więc nie ma szans.
emih jak ty bez spania wytrzymywałaś tyle?
Ale teraz jak siedzę w domku z córką to nie mogę się zdrzemnąć żeby córa czegoś sobie nie zrobiła, choć nie powiem mówi: śpij mamusiu śpij, ja sobie bajkę pooglądam :-)Dziewczyny nie straszcie mdłościami-ja też mam nadzieję ,że minęły
Bierzecie dziewczyny już jakies witaminy? ja narazie tylko kwas foliowy -bo po tym Prenatalu było mi bardzo niedobrze.Muszę coś innego kupić , ale w piątek zapytam ginekologa,
Perla2212 super tam u Ciebie)
Iza8 gratuluje bliźniaków-dwa za jednym zamachem![]()