reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

reklama
Hej babki, jestem nie w temacie bo do nadrobienia mam jeszcze 27 stron, ale chciałam się przywitać co byście o mnie nie zapomniały ;-).

Keejt, normalne :-) Nienormalne zachcianki to, jak czytałam, np błoto, tynk albo suche liście :baffled: a też tak podobno kobiety w ciąży mają :baffled::baffled::baffled:

Perla, bierzesz Omega? myślisz że trzeba? Ja też raczej nie jem ryb... Może nie to ze nie lubię, ale zapach mnie zabija i może z raz na 2 miecy u nas jest..:confused:

Ania pestka, pojawiaj się tu częściej to nie będziesz miałą czasu na smuteczki- radze to z włąsnego doświadczenia :cool2:

Vanilka a ja wczoraj jadłam kisiel-ale jak przeczytałam teraz twój wpis to znowu mi się chcę :)I zaraz pójde do sklepu po kisiel i jeszcze kupię budyń :):-):-):-)

Geperty, witaj, a włąśnie Aisim zastanawiała sie gdzie się podziewasz :-D

A ja co do zachcianek- wzięłam się za nalesniki z serem. Jakiś smak od rana mam :-D Tylko jak tak dalej będe was czytać i pisać... Ahioooo... już 2 spaliłam :cool2:

reklama
Geperty, witaj, a włąśnie Aisim zastanawiała sie gdzie się podziewasz :-D

A ja co do zachcianek- wzięłam się za nalesniki z serem. Jakiś smak od rana mam :-D Tylko jak tak dalej będe was czytać i pisać... Ahioooo... już 2 spaliłam :cool2:
tez bym zjadla z serem albo dzemem :-p

wogle jakie mixy jedne slodkie inne kwasne,chipsy ,sloiczki gerbera :-D:-D
Jak by to polaczyc w jedno :baffled::baffled:

Do góry