reklama
a ja kisiel z moim dzieckiem jem![]()
Vanillka ty mnie rozwalasz z tym jedzeniem!!
zawsze jak piszesz o jakiś dobrociach to poem tego mi się tez chce!! :-)
emih
Fanka BB :)
Keejt, normalne :-) Nienormalne zachcianki to, jak czytałam, np błoto, tynk albo suche liście
a też tak podobno kobiety w ciąży mają 

Perla, bierzesz Omega? myślisz że trzeba? Ja też raczej nie jem ryb... Może nie to ze nie lubię, ale zapach mnie zabija i może z raz na 2 miecy u nas jest..
Ania pestka, pojawiaj się tu częściej to nie będziesz miałą czasu na smuteczki- radze to z włąsnego doświadczenia
a też tak podobno kobiety w ciąży mają 

Perla, bierzesz Omega? myślisz że trzeba? Ja też raczej nie jem ryb... Może nie to ze nie lubię, ale zapach mnie zabija i może z raz na 2 miecy u nas jest..

Ania pestka, pojawiaj się tu częściej to nie będziesz miałą czasu na smuteczki- radze to z włąsnego doświadczenia

M
madzik1980
Gość
Vanilka a ja wczoraj jadłam kisiel-ale jak przeczytałam teraz twój wpis to znowu mi się chcę
I zaraz pójde do sklepu po kisiel i jeszcze kupię budyń
:-):-):-)
oczekiwanie
Fanka BB :)
Kurde a ja o tej porze to tylko kwasne, wczoraj ogorasy a teraz wcinam kapuste kiszona
No i na obiad kapusniak mama gotuje
No i na obiad kapusniak mama gotuje
reklama
tez bym zjadla z serem albo dzememGeperty, witaj, a włąśnie Aisim zastanawiała sie gdzie się podziewasz
A ja co do zachcianek- wzięłam się za nalesniki z serem. Jakiś smak od rana mamTylko jak tak dalej będe was czytać i pisać... Ahioooo... już 2 spaliłam
![]()

wogle jakie mixy jedne slodkie inne kwasne,chipsy ,sloiczki gerbera

Jak by to polaczyc w jedno