reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Hej babki, jestem nie w temacie bo do nadrobienia mam jeszcze 27 stron, ale chciałam się przywitać co byście o mnie nie zapomniały ;-).

Kurcze ale masz wyczucie czasu własnie o Tobie wspomniałam gdzie się podziewasz!! Fajnie że jesteś - witam!!:-)

Vanilka - mi to nie przeszkadza, zapodawaj dalej pomysły!! czasami z nich korzystam ;-))

reklama
Keejt, normalne :-) Nienormalne zachcianki to, jak czytałam, np błoto, tynk albo suche liście :baffled: a też tak podobno kobiety w ciąży mają :baffled::baffled::baffled:

Perla, bierzesz Omega? myślisz że trzeba? Ja też raczej nie jem ryb... Może nie to ze nie lubię, ale zapach mnie zabija i może z raz na 2 miecy u nas jest..:confused:

Ania pestka, pojawiaj się tu częściej to nie będziesz miałą czasu na smuteczki- radze to z włąsnego doświadczenia :cool2:
Emih niewiem czy trzeba, ale poniewaz powinno sie jesc ryby przynajmniej 3 razy w tyg wlasnie ze wzgledu na te kwasy Omega, a ja tego nie robie (ze wzgledu na smak, a zapach ryby to juz wogole) wydaje mi sie naturalna koleja rzeczy, ze powinno sie to uzupelnic i biore! napewno nie zaszkodzi! :tak:
Geperty witaj!

a ja nie mam na nic ochoty do jedzenia....brwi sobie regulowałąm i się spłakałam jak głupia- tak bolało:zawstydzona/y:
hej gepert:-)
a to omega 3 należy konsultować z lekarzem, bo ja też pewnie jem za mało rybek.

Witaj w klubie, mój M wczoraj wrócił, dziś chwilowo go nie ma, a jutro z rana znów kilka dni w trasę... I jemu przy kompie tez można nad gadżetami siedzieć, ale na mnie krzywym okiem łypie jak "kradnę jego czas" i siedzę na forum w jego obecności ;-):cool2:

Tiffii, ja tez nie dam rady mniej pisac, a co do wątków, to ja sobie tak myślę że na zamkniętym będziemy rozmawiać tak jak na tym (te które już są i się znamy... ) a główny będzie otwarty, czasem ktoś wpisze coś aby martwą ciszą nie wiało, ale jednocześnie aby watek był otwarty dla npowych mam, które w miare ich chęci będziemy zapraszać na zamknięty (do zamkniętego z tego co weim każdy musi być dopisany przez moderatora, sam się zapisać nie może...)

To nie chodzi o to, by były jakieś ograniczenia ile kto może pisać, ale bardziej chodzi o ilość śledzonych wątków.

A ja zjadłam rosół, od teściowej przywiozłam sobie wczoraj w sam raz na jeden obiad, bo mąż zje w pracy, a mnie do kuchni nie ciągnie. Ale kiwi też na mnie czeka. A naleśniki hmmmm też bym zjadła

To nie chodzi o to, by były jakieś ograniczenia ile kto może pisać, ale bardziej chodzi o ilość śledzonych wątków.

A ja zjadłam rosół, od teściowej przywiozłam sobie wczoraj w sam raz na jeden obiad, bo mąż zje w pracy, a mnie do kuchni nie ciągnie. Ale kiwi też na mnie czeka. A naleśniki hmmmm też bym zjadła
u mnie przede wszystkim chodzi o to ze M jest poprostu zazdrosny o no własnie i tu pytanie za 100 p o laptopka czy o żonke hahaha ciekawe.ja wczoraj gotowałam na dwa gary jeden na wczoraj i jeden na dzis.dzisiaj mamy rosołek bo mynża ni ma więc ja z dziecmi sie tym najemy a przy nim byłoby ciężko.ale jak przeczytałam o nalesnikach to poprostu teraz na maxa mi sie ich chce takich z dzemikiem i tyłek rosnie.Ostatnio to znaczy dokładnie wczoraj musiałam isc do marketu po mleko granulowane bo tak mi sie zachciało ze cały cas miałam je przed oczyma a teraz lezy.

reklama
A ja dzisiaj na obiad pomidorówka z ryżem i budyń waniliowy z morelami w syropie:-) już jestem po obiadku, na M nie czekałam bo mi się tak chciało tego budyniu:tak:
emih masz na pewno rację...muszę być z Wami częściej:tak: już jakoś od razu mi lepiej:tak:

Do góry