reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

O rany dziewczyny ale macie tempo!:-) nie umiem się wyrobić z czytaniem! a tylko wczoraj mnie nie było bo balowałam na 90-tych urodzinach cioci :-) fajna imprezka była i nawet co nieco sobie pojadłam tylko głowa mnie potem strasznie bolała i wieczór spędziłam z ciepłym okładem na czole :-(i taki to koniec mojego balowania!
dzisiaj od rana walczę dzielnie w pracy :wściekła/y: początek roku nigdy nie jest łatwy!
Co do zachcianek to po waszych postach naszła mnie ochota i zrobiłam sobie ostatnio koktajl z truskawek i niestety odchorowałam go :no: mam wstręt do mleka i myślałam, że śmietana pominę ten temat, ale niestety...
oj z tymi moimi słodkimi zachciankami ciężko jest, jedynie owoce mi dobrze wchodzą!:-)

reklama
Ania-pestka, no nie wiem jak Ty się dziewczyno najadasz zupką i budyniem :cool2:

Dzamena, mi też tyłek rośnie i co- tak sobie myslę- tyle dobrego w ciąży że można sobie pofolgować ;-) I 3 naleśniczki z serkiem na słodko w ciągnęłam i wyrzutów sumienia za nic nie mam!

Oczekiwanie- ja też ciągle w kucyku lub jakims misz-masz na głowie :baffled:

Ostatnia edycja:
Kurcze, dziewczyny ja nie mogę jak Wy o tym jedzeniu mówicie!!
Wszystko bym zjadał, nawet toc zego nie lubię!!!:-)

3 razy w tyg.ryb to ja napewno nie jadam:baffled: Moze raz na dwa tyg.jakie paluszki rybne ale ile w nich jest ryby??:confused:

ania_pestka zupa i budyn :szok::-D:-D

Ja czekam na moj rosol :happy2:

Aisim, jeśli Oczekiwanie, GEperty i ana79 się zgadzają- moge być moderatorką z północnej Polski. Ale jeśli chce nią być Oczekiwanie czy Geperty (Any tu mało....) to oddam pałeczkę, nie ma sprawy :cool2: Choć mało nas w tej grupie, mało...
Ps. O zestaw witaminek tez poproszę...

a może by tak połączyć te grupy jakoś, żeby w jednej było więcej dziewczyn? czy myślicie, ze nie miałoby to sensu? tak się teraz zastanawiam nad tym, bo żeczywiście malutko nas w tych grupach...

a może by tak połączyć te grupy jakoś, żeby w jednej było więcej dziewczyn? czy myślicie, ze nie miałoby to sensu? tak się teraz zastanawiam nad tym, bo żeczywiście malutko nas w tych grupach...
Jestem za, myślę że jakby tak choć po 8-10 nas w grupie było, byłoby raźniej :tak:

ja tez jestem za :-) Bo tak jak wyjda dwie to wiecie troche ryzykownie jak sie nasz lipiec zblizy:-D:-D
Emih a ja myslalam ze tylko ja taka zaniedbana troche chodze. Naprawde jakos mi sie zadbac o siebie nie chce, ale postanawiam ze jutro sie wezme za siebie bo ile mozna:-p

reklama
Do góry