Mi mąz wymienia za swój towar w hurtowni jedzonka wiec mam za darmo .Dlatego napisałam ,że składam zamówienie.Choć o makro nie pomyslałam u nas kiepsko przedzie maja go ponoc likwidowac to nie wiem jak z cenami czy waznościa bo więcej na nim hostess niz klientów
Super, że słoiczki masz za darmo, bo jak przeliczyłam ile moja mała zjada w skali miesiąca, to okazało się, że jak tak dalej będzie to z torbami pójdę ;-) I pomyśleć, że to dopiero początek.
Makro u nas bardzo dobrze prosperuje. A mąż zakupy do pracy robi, więc zabieram się z nim.
Adas doszedl dzis do 2/3 sloiczka - jablko z gruszka - i chcial wiecej ale juz nie mialam bo zaplanowalam sloiczek na trzy razy a on dzis skonczyl

a zaczelam mu dawac z kilka dni temu
myslalam ze za duzo zjadl i zwymiotuje ale nic z tych rzeczy - godzine po tym normalnie oproznil mi piers
jutro mam w planach marchewke - zobaczymy czy bedzie mu smakowac
Wczoraj moja córcia mnie miło zaskoczyła. Zawsze jak już była bardzo głodna nie chciała nawet widzieć słoiczka. Mleko i koniec. Jednak mówie spróbuje. Jak poczyła pierwszą łyżeczkę w buzi błyskawicznie się uspokoiła i jadła tak szybko, że nie nadążałam nabierać obiadku na łyżeczkę. Zjadła cały słoiczek

i patrzyła co dostanie jeszcze

Więc otworzyłam deserek i zjadła jeszcze pół słoiczka

Popiła sokiem i była przeszczęśliwa.
Ciesze się, że zaczęła traktować słoiczki jak coś co wypełni brzuszek, a nie traktuje tego (jak do tej pory) jako zabawe.
Hej mamuski,
co o Tym myslicie???
babyledweaning.pl
Moja pani pediatra zaproponowała, żeby dać małej piętke chleba na bolące dziąsła
Jedna osobiście stwierdziłam, ze jeszcze troche z tym poczekam. Ale pomysł ze strony też w swoim czasie wdroże w życie
ja kupuje słoiczki w rossmanie bo mam najblizej i duży wybór i powiem wam że jak na razie przeroblismy marchew z ziemniakiem z hippa babydream i bobovity to chyba druga najbardziej mu smakowała a trzecia najmniej...dziś spróbujemy ze szpinakiem - z butlą tez jest problem, postanowiłam dziś dac po obiadku do popicia mleko z butli a jak nie bedzie szlo to spróbujemy z niekapkiem aventu
Własnie zastanawiałam się nad słoiczkami z babydream. U nas w kauflandzie są dostępne. Ale bałam się czegoś nieznanego.
Moja nie lubi hippa, ale wcina wszystko z bobovity i gerbera.
Baśka czyli rozumie, że polecasz babydream??