dużo o tym czytałam,ale jakoś nie mam jeszcze do tego przekonania,moze za jakiś czas
reklama
Mewa29
mama Adama
u nas pierwszy raz byla dzis marchewka - tak smakowala ze caly sloiczek poszedl, normalnie mi Adas miseczke wyrywal i otwieral szeroko buzie wolajac o jeszcze zanim zdazyl przelknac poprzednie
jutro musze sama ugotowac danie bo przeciez ze sloiczkami nie nastarcze
a takie domowe danie mozna do lodowki wsadzic i wykorzystac na drugi dzien czy najbezpieczniejszy jest zamrazarnik?
jak Wy robicie?
a takie domowe danie mozna do lodowki wsadzic i wykorzystac na drugi dzien czy najbezpieczniejszy jest zamrazarnik?
jak Wy robicie?
_karincia_
Fanka BB :)
U nas dzisiaj krem marchewkowy z jarzynkami i tez myślałam że mi Adrianek słoiczek wyrwie tak sie zajadał 

Jasne że można, czemu by niea takie domowe danie mozna do lodowki wsadzic i wykorzystac na drugi dzien czy najbezpieczniejszy jest zamrazarnik?
jak Wy robicie?
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Mewa ja tez dzis swojej dawalam marchewke pierwszy raz dopiero.....no i powiem ze tez sie zajadala,az sie nie spodziewalam ze tak ladnie buzke bedzie otwierala,ale balam sie jej duzo dawac,zjadla kilka lyzeczek....jutro powtorkau nas pierwszy raz byla dzis marchewka - tak smakowala ze caly sloiczek poszedl, normalnie mi Adas miseczke wyrywal i otwieral szeroko buzie wolajac o jeszcze zanim zdazyl przelknac poprzednie
jak Wy robicie?

A butli dalej nie chce...wrr....juz ja przeglodzilam 4 godziny i nic,pomiedlila w buzi i tyle

miranda
Mewa ja też gotuję na dwa dni i stoi sobie spokojnie w lodówce, reszte do zamrażarki.
U nas wszystko jest cacy, szpinak z pietruszką i jabuszkiem też, choć dla mnie to świństwo nie do przełknięcia.
Próbowałam wczoraj dać mojej małej kleik z moim mlekiem w butelce i było ble. I to nie pierwszy raz. Juz myślałam że jej po prostu nie smakuje moje mleko z zamrażarki, ale jak zaczęłam podawać jej to łyzeczką to zjadała pięknie pokrzykując żeby karmić ją szybciej. Normalnie zgupiałam bo zanim wprowadziłam łyżeczkę jadła ładnie z butelki!?
U nas wszystko jest cacy, szpinak z pietruszką i jabuszkiem też, choć dla mnie to świństwo nie do przełknięcia.
Próbowałam wczoraj dać mojej małej kleik z moim mlekiem w butelce i było ble. I to nie pierwszy raz. Juz myślałam że jej po prostu nie smakuje moje mleko z zamrażarki, ale jak zaczęłam podawać jej to łyzeczką to zjadała pięknie pokrzykując żeby karmić ją szybciej. Normalnie zgupiałam bo zanim wprowadziłam łyżeczkę jadła ładnie z butelki!?
_karincia_
Miranda napisz jak podajesz deserki??
Z kleikiem??
A jeśli tak to ile tego kleiku??
Bo ja tez mam tak podawać :-)
Z kleikiem??

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Miranda napisz jak podajesz deserki??
Z kleikiem??
Ja robie tak ,że około 100ml mleka madyf. do tego 1,5-2 miarki kleiku żeby gęstrze było i na koniec nawet pół słoiczka deserku dodaje i łyzeczka do buzi

_karincia_
Ojej, dziękuję za takie łopatologiczne wytłumaczenie ;-)Ja robie tak ,że około 100ml mleka madyf. do tego 1,5-2 miarki kleiku żeby gęstrze było i na koniec nawet pół słoiczka deserku dodaje i łyzeczka do buzi![]()

A czy traktujesz to jako posiłek czy między posiłkami??
Chyba jako posiłek nie??
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Jako podwieczorek to stosuję po obiadku jak głodna jest bo jak dałam same mleko to po 2,5 h głodna byłaOjej, dziękuję za takie łopatologiczne wytłumaczenie ;-)
A czy traktujesz to jako posiłek czy między posiłkami??
Chyba jako posiłek nie??
Mojej generalnie nic nie daję miedzy posiłkami .Je 5x dziennie razem z nocnym karmieniem jak cos źle to sie nie martwie bo bardzo dobrze przybiera na wadze

Podziel się: