Piwonia_2
Fanka BB :)
dużo o tym czytałam,ale jakoś nie mam jeszcze do tego przekonania,moze za jakiś czas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jasne że można, czemu by niea takie domowe danie mozna do lodowki wsadzic i wykorzystac na drugi dzien czy najbezpieczniejszy jest zamrazarnik?
jak Wy robicie?
Mewa ja tez dzis swojej dawalam marchewke pierwszy raz dopiero.....no i powiem ze tez sie zajadala,az sie nie spodziewalam ze tak ladnie buzke bedzie otwierala,ale balam sie jej duzo dawac,zjadla kilka lyzeczek....jutro powtorkau nas pierwszy raz byla dzis marchewka - tak smakowala ze caly sloiczek poszedl, normalnie mi Adas miseczke wyrywal i otwieral szeroko buzie wolajac o jeszcze zanim zdazyl przelknac poprzednie
jutro musze sama ugotowac danie bo przeciez ze sloiczkami nie nastarcze
a takie domowe danie mozna do lodowki wsadzic i wykorzystac na drugi dzien czy najbezpieczniejszy jest zamrazarnik?
jak Wy robicie?

Miranda napisz jak podajesz deserki??
Z kleikiem??
A jeśli tak to ile tego kleiku??
Bo ja tez mam tak podawać :-)

Ojej, dziękuję za takie łopatologiczne wytłumaczenie ;-)Ja robie tak ,że około 100ml mleka madyf. do tego 1,5-2 miarki kleiku żeby gęstrze było i na koniec nawet pół słoiczka deserku dodaje i łyzeczka do buzi![]()

Jako podwieczorek to stosuję po obiadku jak głodna jest bo jak dałam same mleko to po 2,5 h głodna byłaOjej, dziękuję za takie łopatologiczne wytłumaczenie ;-)
A czy traktujesz to jako posiłek czy między posiłkami??
Chyba jako posiłek nie??