Mama Helenki
i Aniki :D
no o to.....![]()
OKAZJA MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY (869560273) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam z kubisiem,
Nie za jasno nie za ciemno 
Pati ja ci to ściągnę, ale jak ci to przesłać ???
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no o to.....![]()
Nie za jasno nie za ciemno 

No i maly czyscioszek z niego rosnie 

Gratulacje kochana z okazji narodzin synka ,tylko ja nic nie wiem ,kiedy i ile miał ,daj cynka jak będziesz miała chwilkęHej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...
Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)

Ja mam u dzieci w ppokoju taką lampkę do kontaktu ze spidermanem daje faje żółte delikatne światło ,ale stara dość juz jest i niestety nie pamiętam gdzie kupionaA ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.

rozumiem ,ze cie wkurzył strasznie ,ale czasami lepiej panować nad sobą ,bo po co masz sie na przyszłość wstydzić ,ze tak łatwo ulegasz emocjom,znam to z obdukcji,potem sie człowiek wstydzi(a przynajmniej ja tak mam),a to on powinien sie wstydzić

.

O dzięki Michał faktycznie lepiej jeKERNA widze ze Michalek zaczal lepiej jescNo i maly czyscioszek z niego rosnie
U mnie nerwowak z G non stop cos zapierniczy Wiecej szczegolow o tym w rowie napisalam
Wkurza mnie dzis strasznie Njagorsze to to ze wczoraj malowal 2 razy kolor u oliwki sciane na Turkus ktory strasznie mi sie podoba A dzis pomylil pigmenty i 3 raz pomalowal ta sciane na niebiesi Ale jestem zla Jeszcze mnie trzyma Masakra jakas Tez niebieski mi sie nie podoba A najgorsze ze tez w drugim pokoju bedzie ten niebieski :-(
Oli spi W domu sajgon Jak G skonczy malowac to musze sprzatac

jestem przeszczęśliwa. Tzn. i tak mamy problemy bo fochy czasem ma, ale to jest pryszcz w porównaniu co sięwtedy działo. A to wszystko DZIĘKI WAM MOJE BABENCJE

Michał praktycznie je wszsytko
SAM!!
Staram sięgotować różności;-). A czyścioszkiem zadziwił mnie totalnie wczoraj, a do tego dziś rano popędzał mnie, żebym już wstaął z wyrka i .....................założył mi kapcie na nogi
dla mnie to znaczy tyle jakby rozwiązał matematyczna łamigłówke

kurcze fajna.......mi chodzi właśnie o taką, żeby coś widzieć, móc przewinąć w nocy i takie tam.....OKAZJA MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY (869560273) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam z kubisiem,Nie za jasno nie za ciemno
?
dzięki;-)witam głodna
zaraz sobie zjem plaster szynki i jogurt naturalny- i to by było na tyle do jutra do 12-13![]()

ja już nie dałąbym rady wstać chyba
albo dostałąbym padaki

Ostatnio to stale tylko Mama i mama a Klaudia to calymi dniami moglaby mi siedzeic an olanach
Co jest czasami bardzo uciazliwe

Wiec mam spokoj:-);-)Od samego rana sie mega podlizywal ale ja bylam twarda

a to m bo jest dzisiaj w domu a teraz Misia