reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze jakos od wczoraj mam pecha do napisania na tym watku Bo zawsze mnie wywala J sie rozpisze a tu dupa blada
KERNA widze ze Michalek zaczal lepiej jesc :tak:No i maly czyscioszek z niego rosnie
MADZIULA dzieki za cynk na prova
No i dokladnie lepsza mniejsza placa niz zadna :tak:
PATI uwazaj na siebie i oszczedzaj sie cby jeszcze Nikolka w brzuszku u mamusi chwile posiedziala

Reszty zapomnialam co komu odpisac

U mnie nerwowak z G non stop cos zapierniczy Wiecej szczegolow o tym w rowie napisalam :tak:
Wkurza mnie dzis strasznie Njagorsze to to ze wczoraj malowal 2 razy kolor u oliwki sciane na Turkus ktory strasznie mi sie podoba A dzis pomylil pigmenty i 3 raz pomalowal ta sciane na niebiesi Ale jestem zla Jeszcze mnie trzyma Masakra jakas Tez niebieski mi sie nie podoba A najgorsze ze tez w drugim pokoju bedzie ten niebieski :-(
Oli spi W domu sajgon Jak G skonczy malowac to musze sprzatac

Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)
Gratulacje kochana z okazji narodzin synka ,tylko ja nic nie wiem ,kiedy i ile miał ,daj cynka jak będziesz miała chwilkę:tak:
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
Ja mam u dzieci w ppokoju taką lampkę do kontaktu ze spidermanem daje faje żółte delikatne światło ,ale stara dość juz jest i niestety nie pamiętam gdzie kupiona:baffled:
Nie mam coś weny do pisania ,nie chce mi sie normalnie,nic sie nie dzieje a właściwie to co zawsze,zagadałam z wychowawczynia Ksawka o integracji sensorycznej to nie wiedziała o co chodzi ,napisałam jej na kartce ,zeby sobie sprawdziła w domu ,to mówiła dziś ,ze ona powodu do diagnozowania ksawka nie widzi,bo to dla bardzo chorych dzieci...powiedziałam jej zeby sie lepiej wczytała ,bo to nie tylko dla bardzo chorych dzieci...no i czekam ,miała mi kartkę wypisać- nie wypisała,ach mówię wam ,mam dzisś wybitnie skopany nastrój:baffled:
Dowikla ,ale z ciebie bojowa kobieta:tak:rozumiem ,ze cie wkurzył strasznie ,ale czasami lepiej panować nad sobą ,bo po co masz sie na przyszłość wstydzić ,ze tak łatwo ulegasz emocjom,znam to z obdukcji,potem sie człowiek wstydzi(a przynajmniej ja tak mam),a to on powinien sie wstydzić:tak:

KERNA widze ze Michalek zaczal lepiej jesc :tak:No i maly czyscioszek z niego rosnie

U mnie nerwowak z G non stop cos zapierniczy Wiecej szczegolow o tym w rowie napisalam :tak:
Wkurza mnie dzis strasznie Njagorsze to to ze wczoraj malowal 2 razy kolor u oliwki sciane na Turkus ktory strasznie mi sie podoba A dzis pomylil pigmenty i 3 raz pomalowal ta sciane na niebiesi Ale jestem zla Jeszcze mnie trzyma Masakra jakas Tez niebieski mi sie nie podoba A najgorsze ze tez w drugim pokoju bedzie ten niebieski :-(
Oli spi W domu sajgon Jak G skonczy malowac to musze sprzatac
O dzięki Michał faktycznie lepiej je:tak::tak::tak:jestem przeszczęśliwa. Tzn. i tak mamy problemy bo fochy czasem ma, ale to jest pryszcz w porównaniu co sięwtedy działo. A to wszystko DZIĘKI WAM MOJE BABENCJE:tak::tak::tak::tak:
Dziękuje z każdej z osobna za porady i pomysły:tak: Michał praktycznie je wszsytko:-D SAM!!:szok: Staram sięgotować różności;-). A czyścioszkiem zadziwił mnie totalnie wczoraj, a do tego dziś rano popędzał mnie, żebym już wstaął z wyrka i .....................założył mi kapcie na nogi:szok: dla mnie to znaczy tyle jakby rozwiązał matematyczna łamigłówke:-D:-D:-D

kurcze fajna.......mi chodzi właśnie o taką, żeby coś widzieć, móc przewinąć w nocy i takie tam.....:tak: dzięki;-)

witam głodna:-p:-p:-p

zaraz sobie zjem plaster szynki i jogurt naturalny- i to by było na tyle do jutra do 12-13:sorry2:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja już nie dałąbym rady wstać chyba:-D albo dostałąbym padaki:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
My włąśnie po mroźnym spacerku i to długim, bo padł mi akumulator..znowu....no załąmka. Musiałąm się pchać w tej stercie śniegu i pluchy z wóżkiem....:wściekła/y:
Makunga- gratulacje!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)
Jestem oblezona przez dzieci:-DOstatnio to stale tylko Mama i mama a Klaudia to calymi dniami moglaby mi siedzeic an olanach:szok:Co jest czasami bardzo uciazliwe:no:
M pojechal juz na lotnisko :tak::tak::tak:Wiec mam spokoj:-);-)Od samego rana sie mega podlizywal ale ja bylam twarda:tak::tak::tak:
Dominik wlaczyl bajke na video Gdzie jest Nemo i tylko ON to oglada:szok:
Dzisiaj u ans znowu mega zimno bo -7 stopni:no::no::no:
Ja wlasnie gotuje zupke ogorkowa na jutro i musze jeszcze usmazyc sobei karkowe bo jzu rozmrozilam:tak::tak::tak:

MAKUNGA
Gratuluje synusia:tak::tak::tak:

reklama
cześć, od rana Ws podczytuję ale jak mam coś napisać to za każdym razem coś mi staje na przeszkodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to m bo jest dzisiaj w domu a teraz Misia:baffled:

byłam w pośredniaku po kartę rejestracyjną i może jutro pójdę się zarejestrować bo mam już do odebrania świadectwo pracy:-:)-(

urwało mi posta i edytuję ;(((

Makunga gratuluję synusia
Anaconda lepsza taka praca niż żadna a ze mniej płacą, no trudno się mówi ale jakby siedział 3 miechy w domu to nic by nie dostawał
Pati jak się mieszka u siebie?
i muszę zobaczyć co tam jeszcze pisałyscie bo nie pamietam więcej

Ostatnia edycja:
Do góry