reklama
Witam!!!!
Dziecko spi....ufffff....
Ale sie narobiło,byłam z malutkim o 17.00 tutaj u pediatry by zapisac Go na szczepienie bo nie wiedzialam jak teraz bedzie je mia bo wczesniej "szedl" systemem w Irlandii.a tu sie okazalo ze malutki nie dosc ze zabkuje to i jeszcze ma zapalenie jamy ustnej (bardzo zaawansowane) bardzo cierpi i dlatego goraczkowal,dlatego non stop marudzi,płacze i nie spi po nocach...:-(bidulek...dostal syropki,leki itp.Nadomiar tego nie ma jednego jaderka ktore mu nie zeszło,wiec bedzie mial sciagane operacyjnie pod narkoza:-(a problemy skorne nadal trwaja:-(za duzo tego jak na mojego maluszka:-(
Bidulek z mojego zięciunia...mocno zaciskamy kcikaski żeby to cholerstwo szybko odpuscilo...
Pyciołku trzymaj sie dzielnie...
My dzisiaj tez byliśmy u pediatry, bo Jula od sylwestra ma katar, myslalam ze to na ząbeczki ale jednak nie przeziębienie, na szczescie szybko zareagowalismy i juz prawie zdrowa...osłuchowo czyściutko!!!!
Mamuski a szczepicie dzieciaczki na ospę wietrzna???nam pediatra pordzila odroczyc to szczepinie na pozniej...a jak u Was???
poczytam i zmykam spac a wiec dobranoc kochaniutkie

Myszqa
Fanka BB :)
Ja wczoraj wróciłam ze Szklarskiej - było cudnie. I mimo że tylko dwa razy byłam na nartach to do dziś czuję łydki
Moja mama zajmowała się Jasiem i mogłam trochę odpocząć. Kochana jest ta moja mamcia :-)
A dziś jeszcze mój M. zabrał mnie do kina - cholernie zmarzłam bo chyba ktoś klimy zapomniał wyłączyć i znalazłam kluczyki do Audi -
ale oddałam obsłudze kina - może ktoś szuka 
Byliśmy na "Parnassus" ale sama nie wiem czy mi się podobał
Mam zamiar zmolestowac mojego męża żeby iść na Avatar - była któraś z Was?
Ja teraz szaleję bo umówiłam się ze starszą córką mojego M. że będzie się czasem zajmowała Jasiem a ja jej zapłace. Jak mam płacić opiekunce to wole jej.
I chyba zacznę chodzić na aerobik w soboty. Na Fat Burner

A dziś jeszcze mój M. zabrał mnie do kina - cholernie zmarzłam bo chyba ktoś klimy zapomniał wyłączyć i znalazłam kluczyki do Audi -

Byliśmy na "Parnassus" ale sama nie wiem czy mi się podobał

Mam zamiar zmolestowac mojego męża żeby iść na Avatar - była któraś z Was?
Ja teraz szaleję bo umówiłam się ze starszą córką mojego M. że będzie się czasem zajmowała Jasiem a ja jej zapłace. Jak mam płacić opiekunce to wole jej.
I chyba zacznę chodzić na aerobik w soboty. Na Fat Burner

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pierwsza????? My już po śniadanku
i teraz robimy tany tany przy muzyczce
tygrysek82
hej hej ;-)jaki polecacie film - jakąś komedie romantyczną ?
zdrówka dla Alexa!!!!!
Agaciu ja ostatnio oglądałam "raj dla par" super komedia

Raj dla par / Couples Retreat (2009) - Film - FILMWEB.pl
nie pamiętam co miałam jeszcze napisać

Agatkas
Mamusia Zuzolka
No jeszcze do końca nie jestem na wychowawczym. szczegóły 

blizniaki2000
Hej
Myszqo, ale Ci dobrze z tymi górami i z tym pilnowaniem Jasia też, zawsze to jakaś odskocznia.
Madzienko, fajnie że Julcia juz doszła do siebie. A z tym szczepieniem na ospe to nie bardzo wiem o co chodzi, to jest obowiazkowe szczepienie?
Myszqo, ale Ci dobrze z tymi górami i z tym pilnowaniem Jasia też, zawsze to jakaś odskocznia.
Madzienko, fajnie że Julcia juz doszła do siebie. A z tym szczepieniem na ospe to nie bardzo wiem o co chodzi, to jest obowiazkowe szczepienie?
pyciolek87
Mama Alexa:*
Witajcie kochane mamusie:-)
Moje dziecko jakby lepiej....Boze gdybym ja to wczesniej wiedziala ze takie paskudztwo mu sie przypaleta...ale bylismy w nowy rok u lekarza na pogotowiu to burak powiedzial ze zabkuje
a to stale mu sie pogarszalo i malutki cierpial....no ale wczoraj po podaniu wszytskich suropkow itp itd o wiele lepiej.Co prawda budzil sie w nocy ale juz tak nie plakal histerycznie,a teraz smiga po podlogach i szaleje nie placzac co chwilka...i ja tez odzylam
przez osttani tydzien nie spalam praktycznie w ogole
ja jaka wykonczona a co dopiero moj maluch
oj teraz musi byc tylko lepiej...ale jeszcze te jaderka,ta narkoza
no ale Kinkijka mam nadzieje ze to zniose,musze
dziekujemy mamusiom za zyczonka dla mojego dzicia;-)
my tez bedziemy szczepic ale w przyszlym tygodniu jak juz wyleczymy jedno;-)
i kolorowy zawrot glowy mamy tyyyllleee rzezy do ogarniecia w zwiazku z pojsciem na swoje i w ogole szok
a Alex kocha saneczkowe spacerki,uwielbia....
chodzic nadal nie chodzimy
a zebow mamy 13,masakra....
i spoznione zyczonka dla Zuzi naszej kochanej:*******
milego dzionka kochane moje....
Moje dziecko jakby lepiej....Boze gdybym ja to wczesniej wiedziala ze takie paskudztwo mu sie przypaleta...ale bylismy w nowy rok u lekarza na pogotowiu to burak powiedzial ze zabkuje

i kolorowy zawrot glowy mamy tyyyllleee rzezy do ogarniecia w zwiazku z pojsciem na swoje i w ogole szok

chodzic nadal nie chodzimy

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Witajcie kochane mamusie:-)
Moje dziecko jakby lepiej....Boze gdybym ja to wczesniej wiedziala ze takie paskudztwo mu sie przypaleta...ale bylismy w nowy rok u lekarza na pogotowiu to burak powiedzial ze zabkujea to stale mu sie pogarszalo i malutki cierpial....no ale wczoraj po podaniu wszytskich suropkow itp itd o wiele lepiej.Co prawda budzil sie w nocy ale juz tak nie plakal histerycznie,a teraz smiga po podlogach i szaleje nie placzac co chwilka...i ja tez odzylam
przez osttani tydzien nie spalam praktycznie w ogole
ja jaka wykonczona a co dopiero moj maluch
oj teraz musi byc tylko lepiej...ale jeszcze te jaderka,ta narkoza
no ale Kinkijka mam nadzieje ze to zniose,musze
chodzic nadal nie chodzimya zebow mamy 13,masakra....
Powiedz mi a jakie są objawy w buzi tego świństwa??? Bo moja ma identyczne objawy! Budzi się z rykiem w nocy .... normalnie nie wiem co jest....
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
kochan wszytsko zaczelo sie od bardzo wysokiej goraczki ok 40 stPowiedz mi a jakie są objawy w buzi tego świństwa??? Bo moja ma identyczne objawy! Budzi się z rykiem w nocy .... normalnie nie wiem co jest....