reklama
medeuska
październikowa mama'09
pomaaranczowe 29zl? jaka duża paczka? oryginalne pampersy?ja używam tylko pampers pomarańczowe są super pachną bardzo łanie i są tanie 29zł wole te niż tesckowe
medeuska
październikowa mama'09
nie iwdzialam nigdy takichtak meduska są takie, tansza wersja pampersów, ale to oryginalne pampersy. Kupilismy je raz dla Zuzki, dla mnie są cienkie jak papier..

tylko chusteczki pomarańczowe widziałam

nie iwdzialam nigdy takich
tylko chusteczki pomarańczowe widziałam![]()
to jak juz padło słowo chusteczki to własnie .... temat pieluch trwa a jakie u Was sprawdziły się chusteczki?
medeuska
październikowa mama'09
mi najbardiej odpowiadają Dada- sa duże i dobrze nawilżone-
pampers sensitive strasznie cienkie i małe
dzidziusia niektóre paczki mialam w miare, niektóre były suche

teraz kupiłam te pampers sleep & play-sa mniejsze niż Dada, ale ładnie pachną:-):-):-)
i jeszcze mam z johnons baby bezzapachowe i też są rewelacyjne

i mimo że są bez zapachu to zabijają zapach kup

pampers sensitive strasznie cienkie i małe
dzidziusia niektóre paczki mialam w miare, niektóre były suche

teraz kupiłam te pampers sleep & play-sa mniejsze niż Dada, ale ładnie pachną:-):-):-)
i jeszcze mam z johnons baby bezzapachowe i też są rewelacyjne

ja używam od 4kg do 9 jest ich 58sztukale teraz kupiłam za 41 zł aż78sztuk tak to są orginalne pamperspomaaranczowe 29zl? jaka duża paczka? oryginalne pampersy?
jak chodzi o chusteczki to jestem wściekła kupiłam ostatnio rossmabnowskie4paczki

monisia1979
Fanka BB :)
jak chodzi o chusteczki to jestem wściekła kupiłam ostatnio rossmabnowskie4paczkico za kicha
No i ja sie ostatnio połasiłam na rossmanowskie chusteczki,ale jeszcze nie otwierałam,a co,rozumiem,że do bani są

A któraś sondowała rossmanowe pieluchy.
Ja, są strasznie sztywne i beznadziejne dla rzadkiej kupki.
A chusteczki dla mnie najlepsze huggisy :-)
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Popieram:-)tak meduska są takie, tansza wersja pampersów, ale to oryginalne pampersy. Kupilismy je raz dla Zuzki, dla mnie są cienkie jak papier..
Podziel się: