Sylvietta
Fanka BB :)
ja nie używam chusteczek w ogóle - najlepiej sprawdziły mi się waciki kosmetyczne plus zwykła woda 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko przez pierwszy miesiąc używałam Pampersów. Teraz kupujemy Dada i pieluszki i chusteczki i jestem zadowolona. Testowałam pieluszki z Tesco, fajne były ale wydawało mi się, że mniej chłonne od Dada.
Dziewczyny, pytanie z innej beczki. Czy podróżowałyście już z maluchami dłużej .. bardzo bym chciała odwiedzić moich rodziców, ale to wyprawa autem około 2 godzinna. Nie wiem czy to nie za długo dla takiego malucha??
mi też ten zapach pampersów pasuje:-)
mam pytanie jakie używacie czopiki dla maluszków jak mają problem z kupką??
ja używam tylko pampers pomarańczowe są super pachną bardzo łanie i są tanie 29zł wole te niż tesckowe
tak meduska są takie, tansza wersja pampersów, ale to oryginalne pampersy. Kupilismy je raz dla Zuzki, dla mnie są cienkie jak papier..
nie iwdzialam nigdy takich
tylko chusteczki pomarańczowe widziałam![]()
to jak juz padło słowo chusteczki to własnie .... temat pieluch trwa a jakie u Was sprawdziły się chusteczki?
dzięki, to raczej się na nie nie zdecydujęJa, są strasznie sztywne i beznadziejne dla rzadkiej kupki.
A chusteczki dla mnie najlepsze huggisy :-)
ja rano zawsze myję mu pupkę przegotowaną wodą i jak bardzo dużo kupki zrobi a akurat jesteśmy w domu to też zamiast chusteczek nawilżonych to wodą myję, używam takich kwadratowych gazików dużych z rossmana waterpads, można dwóch firm dostać, obydwie są w miarę ok, super się sprawdzająja nie używam chusteczek w ogóle - najlepiej sprawdziły mi się waciki kosmetyczne plus zwykła woda![]()
My już kilkakrotnie jeździliśmy z Ignasiem na wieś, tak około 1,5 godziny w jedną stronę, Igi bardzo dobrze znosi podróże samochodem. Naogół zasypia jak tylko się silnik włączyDziewczyny, pytanie z innej beczki. Czy podróżowałyście już z maluchami dłużej .. bardzo bym chciała odwiedzić moich rodziców, ale to wyprawa autem około 2 godzinna. Nie wiem czy to nie za długo dla takiego malucha??