J@god@
IV-V 2005, X 2009
Ja zawsze rano myję Ignasiowi oczy przegotowaną wodą, a że on zawsze na powitanie robi kupę to mam od razu wodę do mycia pupy :-).
Zawsze po przemyciu wyrzucam wacik, takimi okrągłymi myję oczka. Bardzo tego pilnuję, bo Igi ma skłonność do tego, że mu ropieje. Najpierw dostaliśmy krople od pediatry ale to średnio pomogło a potem zaczęłam używać soli fizjologicznej, masować kanaliki i przemywać i przeszło. Teraz od czasu do czasu mu jeszcze zaropieje, ale przemywanie i masowanie pomaga i dość szybko przechodzi.
Zawsze po przemyciu wyrzucam wacik, takimi okrągłymi myję oczka. Bardzo tego pilnuję, bo Igi ma skłonność do tego, że mu ropieje. Najpierw dostaliśmy krople od pediatry ale to średnio pomogło a potem zaczęłam używać soli fizjologicznej, masować kanaliki i przemywać i przeszło. Teraz od czasu do czasu mu jeszcze zaropieje, ale przemywanie i masowanie pomaga i dość szybko przechodzi.
pieluchy pampers
poki co, w ciagu dnia bede ich uzywac bo nie robi mi to zbytnio zeby malej czesciej zmieniac, ale na noc zakladam Huggisy bo mam pewnosc ze do rana nie musze sie martwic. My uzywamy tez chusteczek Huggisow, u nas byla promocja w Tesco za 9 paczek 7 funtow (ok 32 zl) wiec nie wiem jak to sie ma polskich cen ale wydaje mi sie ze i tak dosyc tanio. Mam tez kilka opakowan pampersow ktore w prezencie dostalismy ale nie mialam jeszcze okazji wyprobowac, beda na czarna godzine jak mi huggisow zabraknie
pod kranem
3 paczki otworzone gdzieś w domu więc czego jak czego tego nam nie zabraknie.