reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej
ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...

reklama
No to jestem:-)
Bylam po Dominika w szkole i pojechalam tylko z Nim na zakupki i na chwilke do siorki:tak::tak::tak:Niedawno wrocilismy i zjedlismy zupke:tak::tak::tak:
Dostalam eske od PATRYSI bo byla dzisiaj u gina:-)A wiec mala wazy 2500g,szyjke ma w polowie skrocona i ,05 cm rozwarcia:tak:lekarz Jej powiedzial ze ma czekac na bole bo moze urodzic dzisiaj lub za tydzien:tak::tak::tak::tak:No i powiedzial Jej ze bedzie miala lekki porod:baffled:
no to juz juz....

gratki 9000 posta:-D

witam się:-) M właśnie przyjechał, więc nie pogadam. Michał nie poznał go i nie za bardzo chciał do niego na ręce:baffled: ale już sobie przypomniał i bejbesa mam z głowy bo na mnie juzuwago nie zwraca;-)
no to żegnam się może póxniej zaglądnei poczytam coś więcej..póki co to wiem o bombowej lodówce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no gratulacje!!!!!!
Dowikla miedzy nami jest 3 m-ce różnicy na BB a w postach ...masakra!!!!!!!!!

No zasiadam znowu, bo M przejął na siebie kolację bejbesa..więc ja siedzę i patrze:-D:-D:-D i mam w końcu psychicznego luzaaaaaaaaaa:-)
Pati powodzenia:tak:
MH ja uwielbiam domowe, ale ciasto raz mi wyjdzie raz nie...jak znajdziesz chwilkę to zapodaj;-)
Madziula cierp ciało....;-)Ale zazdroszczę, uwielbiam ból zakwasowy:tak::tak:

2 szkl maki 3dkg drożdży, szklanka ciepłej wody, po łyżeczce cukru i soli, 3 łyżki oliwy, estragon - jest bardzo ważny :)

Do miski, wsypujemy make, robimy dołek, rozkruszamy drozdze sypiemy cukier i 1/2 szkl ciepłej wody. Troszeczke zamieszac w dołeczku i zostawic na 1/2 h do wyrosniecia. Potem sypiemy reszte i mieszamy całość i jeszcze 1/2 h do wyrośnięcia.

Ja na wierzch dałam pomidory z puszki ( zblendowane ) + oregano i bazylia, sera o wyrazistym smaku, 30 dkg starte na bardzo drobnej tarce, chuda wędlina i ananas.

Ponoć tak przygotowana ma połowę kalorii niz taka z pizzerii :dry:Ale co najważniejsze wyszła świetnie :tak:

Ostatnia edycja:
Ale tu pustki:szok::szok::szok:
My juz najedzeni,na chwilke wleciala tesciowa ale juz poszla:tak::tak::tak:
Ja nadal jestem glodna i stale podzeram obaidek na jutro:-p:-D:-D:-D
Musze sobei chyba doszykowac chlebka

reklama
2 szkl maki 3dkg drożdży, szklanka ciepłej wody, po łyżeczce cukru i soli, 3 łyki oliwy, estragon - jest bardzo ważny :)

Do miski, wsypujemy make, robimy dołek, rozkruszamy drozdze sypiemy cukier i 1/2 szkl ciepłej wody. Troszeczke zamieszac w dołeczku i zostawic na 1/2 h do wyrosniecia. Potem sypiemy reszte i mieszamy całość i jeszcze 1/2 h do wyrośnięcia.

Ja na wierzch dałam pomidory z puszki ( zblendowane ) + oregano i bazylia, sera o wyrazistym smaku, 30 dkg starte na bardzo drobnej tarce, chuda wędlina i ananas.

Ponoć tak przygotowana ma połowę kalorii niz taka z pizzerii :dry:Ale co najważniejsze wyszła świetnie :tak:
dzięki:tak: i brzmi też superowo. A ciasto opadło ci pod tymi dodatkami?? bo mi zwykle kapeć sie robi jak nakłądę tego wszytkeigo..nie rośnie za bardzo....

Do góry