Fenicol to czysty olej koperkowy,wiec naturalny lek i raczej nie jest to to samo co SabSimplex czy Espumisan
dzieki Piwonia. Czy lekarz przypisal Ci ten specyfik na wzdecia dziewczynkom?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fenicol to czysty olej koperkowy,wiec naturalny lek i raczej nie jest to to samo co SabSimplex czy Espumisan
dzieki Piwonia. Czy lekarz przypisal Ci ten specyfik na wzdecia dziewczynkom?
a mi POŁOŻNA powiedziała żeby wsypać surowąKaszkę manny muisz ugotować!!
Nie można wsypać "surowej" do słoiczka :-)
A jak się nie chce codziennie gotować, to Bobovita ma w swojej ofercie taką błyskawiczną kaszkę manny którą zalewa się wrzątkiem:-)
O żesz kurza twarza mi POŁOŻNA powiedziała żeby wsypać surową![]()
A jak się nie chce codziennie gotować, to Bobovita ma w swojej ofercie taką błyskawiczną kaszkę manny którą zalewa się wrzątkiem:-)
O żesz kurza twarz
I bądź tu człowieku mądry
I kogo teraz słuchać??![]()
Do deserków to ja akurat mam podawać kleik a nie kaszkęGerber ma w swojej ofercie deserki z domieszką kaszy manny. Sa one po piątym miesiącu.
Ekspert w żywieniu niemowląt
Mannę będę kupowała słoiczkową - z HIPPA,bo mała ma słoiczki i herbatki z tej firmyBobovita mi jakoś nie pasuje,choć mała ma mleko Bebilon a to przesz ta sama firma
![]()