reklama

Menu naszych dzieci

Jak Was tak czytam to ciesze się, że ten mój pulpecik tak chętnie wszystko wcina.
Martwi mnie jednak, że jak zje słoiczek obiadku to jej mało i musi pocisnąć słoiczkiem deserku. Wtedy jej wystarcza do następnego posiłku (za 3 godziny).

reklama
ja jeszcze nie traktuje tego jedzenia jak posiłek i daje jednak (.)mimo tego
ja na razie teorii sie naczytalam i w Zdrowym Starcie pisza zeby po nowym posilku dac popic z (.)(.)
To ja też karmie według Zdrowego Startu bo zawsze po słoiczki są jeszcze piersiaki :-D

Jak Was tak czytam to ciesze się, że ten mój pulpecik tak chętnie wszystko wcina.
Martwi mnie jednak, że jak zje słoiczek obiadku to jej mało i musi pocisnąć słoiczkiem deserku. Wtedy jej wystarcza do następnego posiłku (za 3 godziny).
Ojeju, naprawdę masz żarłoczka ;-):-D

Anitek bobotic to to samo co sabsimplex

mój zjada caly słoiczek i popija (.)

a manna surowa to chyba jednak coś nie teges :) może położnej o te ekspresowe gotowe chodziło a nie o zwykłą bo zwykła manna dość ciężkostrawna - te błyskawiczne lzejsze, ja jeszcze nie daje...

Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką? :tak: na noc??:tak:
Ja daje sporadycznie butelka na sniadanie małej.Na 150ml daje 4 łyżki kaszki z bobovity.

Ja dzis kupiłam z hippa kaszke manna pisze na dobranoc waniliowa i z biszkoptaki zaobaczymy jak podejdzie .Tylko ja dam rano albo na podwieczorek bo na noc moja nie lubi nic oprócz mleka bo w przeciwnym wypadku nocke z głowy mam we dwie

reklama
Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką? :tak: na noc??:tak:
ja póki co jeszcze samZobacz załącznik 195735ale kupiłam juz smoczek trójprzepływowy z Avent, a butelke mam 125ml to chyba i tak musze większą nabyc:-(
Ale boje się o to ssanie Małej, czy czasem przez butle nie zacznie mi gorzej ssac, bo kiedys po jedej herbatce juz było coś nie tak, wiec mysle jeszcze o takiej z łyzeczką
Akcesoria specjalistyczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry