Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jeszcze nie traktuje tego jedzenia jak posiłek i daje jednak (.)mimo tego
To ja też karmie według Zdrowego Startu bo zawsze po słoiczki są jeszcze piersiakija na razie teorii sie naczytalam i w Zdrowym Starcie pisza zeby po nowym posilku dac popic z (.)(.)

Ojeju, naprawdę masz żarłoczka ;-)Jak Was tak czytam to ciesze się, że ten mój pulpecik tak chętnie wszystko wcina.
Martwi mnie jednak, że jak zje słoiczek obiadku to jej mało i musi pocisnąć słoiczkiem deserku. Wtedy jej wystarcza do następnego posiłku (za 3 godziny).

ale ją chyba trzeba także ugotować na wodzie 
Tą z Bobovity to wystarczy wrzątkiem zalaćpołożnej chodziło o mannę błyskawicznąale ją chyba trzeba także ugotować na wodzie
![]()

Ja daje sporadycznie butelka na sniadanie małej.Na 150ml daje 4 łyżki kaszki z bobovity.Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką?na noc??
![]()
A ja się zastanawiam kiedy zacząć słoiczki z mięskiem? Kiedy wy dajecie?

ja póki co jeszcze samZobacz załącznik 195735ale kupiłam juz smoczek trójprzepływowy z Avent, a butelke mam 125ml to chyba i tak musze większą nabyc:-(Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką?na noc??
![]()