reklama
izabela...
Fanka BB :)
dziękuję dziewczyny za informacje :-)
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dziewczyny,a jak ja sama mam zamiar ugotowac ziemniaczka ,to mam jej dac tak samego,czy z czyms wymieszac,np. z marchewka...i jakiej to ma byc konsystencji?Papki takiej ja w sloiczkach,to mam jej to z woda rozrobic?
Cholera,zapomnialam jak ja Gosi dawalam,zachowuje sie jak bym pierwsze dziecko miala...ale Gosia to do 6 miesiaca tylko na cycu byla,no i kaszki z butli pila,a potem sloiczki kupowalam,a Karola jak narazie nie koniecznie chce wcinac cos innego niz cycus,czyzby za wczesnie jeszcze?
Bede 14 na szczepieniu to zapytam pediatry....
Cholera,zapomnialam jak ja Gosi dawalam,zachowuje sie jak bym pierwsze dziecko miala...ale Gosia to do 6 miesiaca tylko na cycu byla,no i kaszki z butli pila,a potem sloiczki kupowalam,a Karola jak narazie nie koniecznie chce wcinac cos innego niz cycus,czyzby za wczesnie jeszcze?
Bede 14 na szczepieniu to zapytam pediatry....
Ostatnia edycja:
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Mozesz podac samego a mozesz wymieszac. Zaleca sie u nas podanie do tego jednej lyzeczki oliwy z oliwek bo to lepiej na brzuszek robi. Zreszta w sloiczkach w skladzie tez jest olej;-)Dziewczyny,a jak ja sama mam zamiar ugotowac ziemniaczka ,to mam jej dac tak samego,czy z czyms wymieszac,np. z marchewka...i jakiej to ma byc konsystencji?
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dzieki dziewczyny za szybka odpowiedz, gdzies wyczytalam ze albo lyzeczke oliwy z oliwek,albo lyzeczke masla i zmiksowac razem.....
O, a Kasia widze ze tez o masle napisala....hi,hi...
O, a Kasia widze ze tez o masle napisala....hi,hi...
izabell... to zależy
na początku 1 dzień zaleca się dawć po 1-2 łyżki i stopniowo zwiększać i obserwować dziecko
my ze względu na alergie każdy nowy produkt przez tydzień podajemy, bo sprawdzić reakcje organizmu
dokładnie tak podawałam pierwszego dnia 1-2 łyżeczki i zwiększałam i tak przez tydzien jadła jabłko,a potem tydzień marchewka,potem nastepny tydzien był chyba szpinak,ale był ble to przeszliśmy na inne
jak na razie to potrafi zjesć pół słoiczka marchewki,a jabłuszka cały
_karincia_
Fanka BB :)
Ja już zwiększyłam dawki i już jemy po pół słoiczka obiadku a po południu pół deserku :-)
Wczoraj miałam dynię z ziemniakiem i jakos nie bardzo podszedł ten obiad
No ale już niedługo mięsne obiadki będą
Wczoraj miałam dynię z ziemniakiem i jakos nie bardzo podszedł ten obiad

No ale już niedługo mięsne obiadki będą

reklama
Podziel się: