reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

Jak Was tak czytam to ciesze się, że ten mój pulpecik tak chętnie wszystko wcina.
Martwi mnie jednak, że jak zje słoiczek obiadku to jej mało i musi pocisnąć słoiczkiem deserku. Wtedy jej wystarcza do następnego posiłku (za 3 godziny).

reklama
ja jeszcze nie traktuje tego jedzenia jak posiłek i daje jednak (.)mimo tego
ja na razie teorii sie naczytalam i w Zdrowym Starcie pisza zeby po nowym posilku dac popic z (.)(.)
To ja też karmie według Zdrowego Startu bo zawsze po słoiczki są jeszcze piersiaki :-D

Jak Was tak czytam to ciesze się, że ten mój pulpecik tak chętnie wszystko wcina.
Martwi mnie jednak, że jak zje słoiczek obiadku to jej mało i musi pocisnąć słoiczkiem deserku. Wtedy jej wystarcza do następnego posiłku (za 3 godziny).
Ojeju, naprawdę masz żarłoczka ;-):-D

Anitek bobotic to to samo co sabsimplex

mój zjada caly słoiczek i popija (.)

a manna surowa to chyba jednak coś nie teges :) może położnej o te ekspresowe gotowe chodziło a nie o zwykłą bo zwykła manna dość ciężkostrawna - te błyskawiczne lzejsze, ja jeszcze nie daje...

Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką? :tak: na noc??:tak:
Ja daje sporadycznie butelka na sniadanie małej.Na 150ml daje 4 łyżki kaszki z bobovity.

Ja dzis kupiłam z hippa kaszke manna pisze na dobranoc waniliowa i z biszkoptaki zaobaczymy jak podejdzie .Tylko ja dam rano albo na podwieczorek bo na noc moja nie lubi nic oprócz mleka bo w przeciwnym wypadku nocke z głowy mam we dwie

reklama
Mam pytanko czy któraś z Was daje kaszke butelką, jesli tak to jaką? :tak: na noc??:tak:
ja póki co jeszcze samZobacz załącznik 195735ale kupiłam juz smoczek trójprzepływowy z Avent, a butelke mam 125ml to chyba i tak musze większą nabyc:-(
Ale boje się o to ssanie Małej, czy czasem przez butle nie zacznie mi gorzej ssac, bo kiedys po jedej herbatce juz było coś nie tak, wiec mysle jeszcze o takiej z łyzeczką
Akcesoria specjalistyczne

Do góry