reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mi leci na każdą porę karmienia :baffled: ja wiem dokładnie kiedy się młody ocuci bo z cycków mi lecieć zaczyna :szok: to samo mam jak go karmie, - dajmy na to karmie lewą a z prawej ciurkiem leci :szok: a wez tu teraz daj chłopu takie cyce podotykać :-D chociaz mój dał mi komplementa :) powiedział, że uwielbia jak pachne mlekiem i małym bobasem :))
U mnie tak samo,karmie z jednego a z drugiego leci samo:tak:szczegolnie z prawego i wlasnie chyba na nim mialam zapalenie bo jest troche czerwony i bolal dwa dni temu.Uwazaj ty na piersi:tak:nie przewietrz czasami.
A powiedzcie mi czy przy karmieniu piersią normalne są żółte kupki tylko że w konsystencji wody:sorry2:
Bo ja już ogłupiałam z tego wszystkiego.....
Tej jednej wieczornej butelki sztucznego mleka nie biorę pod uwagę bo przecież 120 ml mleka chyba nie ma żadnego wpływu na kupki?
Dobrze myślę?

A ja dziś byłam u gina:-)
Wszystko w porządku...lekkie plamienia mogą występować nawet do 3 miesiąca po porodzie...i malutka nadżerka ale tym się zajmniemy jak skończę karmić!
I dostałam tabletki Azalia...czy któraś o nich słyszała?
W necie są o nich dobre opinie....a szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie powrotu do seksu w prezerwatywach:baffled:
Dość się męczyłam przy Hani...
No i boję się że przytyję:dry:

Co myślicie...brać?

Moj synek tez robil takie wodniste:tak:pytalam poloznej czy to czasem nie biegunka i powiedziala ze jak najbardziej sa to naturalne przy karmieniu piersia:tak:
Co do tabletek to skoro gin ci je polecil to chyba raczej musisz sie na nie zdecydowac,chyba ze wolisz gumki.

Ja już nie tknę tabletek! Brałam i co? Aluś mi wyszedł:-D
My już zakupiliśmy prezerwatywy i czekamy...tylko nie wiem jak długo i to mnie wkurza. T powiedział, że jak w piątek minie 6 tygodni, to mnie gwałci i koniec:-D:-D

No to kochana musialas cos pochrzanic:tak:

Mi sie taki nie podoba:no:nie chce majtkowego:no:jak z tym do wc isc?
Ja sie zastanawiam na tym
GORSET PAS POPORODOWY TUMMY TRIMMER 36/40 (869839687) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie tez ten ale nie wiem czy nie jest zbyt gruby i czy nie bedzie widac pod bluzka tych haftek
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (868352227) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
u mnie jedno jest pewne!!! 1 szew mi puscil i dziwnie mi sie zroslo! co dos sexu to u mnie mimo wszystko nadal za wczesnie. krwawienia nie ma ale teraz 1 szew ten na koncu bardzo mnie boli i jak za mocno sie naciagnie to leci z niego kilka kropel krwi! hmmm jestem ciekawa czy ja sie w ogole zagoje hehe
o ranyyyy...wpółczuję:baffled:

Mój Maciek robi właśnie takie żółte, wodniste kupy, czasem "gazowane" :-D widać w nich pęcherzyki powietrza (jak robi to aż furczy!). Według mnie to są normalne kupki; może trochę ma wpływ to, że jem codziennie przynajmniej jeden jogurt naturalny (muszę przy antybiotyku).
Moja Gabrysia też :tak: tak jest przy karmieniu piersią :tak:

Do kogo chodzisz?

Ja już nie tknę tabletek! Brałam i co? Aluś mi wyszedł:-D
My już zakupiliśmy prezerwatywy i czekamy...tylko nie wiem jak długo i to mnie wkurza. T powiedział, że jak w piątek minie 6 tygodni, to mnie gwałci i koniec:-D:-D

Ja brałam przed Hanią i nie zawiodły mnie...tylko oczywiście inne!

Tylko że wtedy nie było takiego stracha...jakby się nam wpadło;-) to nie byłoby tragedii...a teraz:szok::szok::szok::szok:
Chyba bym się załamała!!!!

I żadna więcej z karmiących mam nie planuje takiej formy antykoncepcji???

Tylko że wtedy nie było takiego stracha...jakby się nam wpadło;-) to nie byłoby tragedii...a teraz:szok::szok::szok::szok:

Ja planuję tabletki, ale trochę się obawiam, bo przed ciążą miałam różne perypetie z tabletkami i plastrami. Miałam różne "skutki uboczne", nie bardzo poważne, ale wkurzające.

ja sama nie wiem co mam brać...tabletek bym nie chciała, bo mam dosyć...rowaliły mi cały układ hormonalny:wściekła/y:,ale z drugiej strony są najbezpieczniejsze a po cesarce to ważne, bo nie można w ciąże zachodzić...poza tym nie chciałabym teraz za nic w świecie ,bo padłabym psychicznie :szok:
za 2 tygonie wybieram się do gina ,więc mam nadzieję,że coś doradzi :tak:

U mnie tak samo,karmie z jednego a z drugiego leci samo:tak:szczegolnie z prawego i wlasnie chyba na nim mialam zapalenie bo jest troche czerwony i bolal dwa dni temu.Uwazaj ty na piersi:tak:nie przewietrz czasami.
Ja jak wychodzę z domu to pieluche flanelową wtykam w biustonosz :tak:
Ale dzisiaj miałam inny problem ...zdrzemnełam się 1,5 godz. wstaję a tu z lewej strony ból straszny :szok: okazało się, że porobiły mi się guzki, pierść taka twarda, że nie mogłam jej nawet odrobine podniesć taka sztywna była ......:baffled: odciągnełam laktatorem trochę a resztę wcisnełam małemu, ściągnął guzki :tak:teraz to chociaż oddychać mozna ...:tak:

No dziewczynki lekko spoznione pozdrowienia od Ani przekazuje i całusy od Nikoli!
Ania troche sie zamartwia ze mala jeszcze siku nie zrobila ale lekarze ja uspokajaja ze wszystko jest w porzadku ale ona i tak ma dziwne przeczucie ze cos jest nie tak!

ja nie wiem czy u was tez tak bylo! ale moja julka sikala od 2 doby z tym ze po pampersie sprawdzam czy jest twardy no i dla pewnosci dotykalam paluchami czy faktycznie jest tam siusiu bo te siuski poczatkowo byly biale dopiero z kazda chwila robily sie zoltawe!

reklama
NO dzieki Bogu ze wklejalam foty brzucha bez facjaty hahahahah !:-D:-D
Ale ciul tam jaka nawiedzona czy cóś
Przeraza mnie bardziej to ze taka psychiczna moze se kopiowac foty naszych maluszkow i pisac ze to jej :szok::szok::szok::szok:
NO pragne aby jakas wariatka wklejala fotke Fifola i pisala MOJ !:baffled:
az sie boje wklejac fotki Malej:baffled: Dobrze, ze na nk mam galerie tylko dla znajomych:baffled:

Do góry