kopciuszek2107
Fanka BB :)
U mnie tak samo,karmie z jednego a z drugiego leci samoMi leci na każdą porę karmieniaja wiem dokładnie kiedy się młody ocuci bo z cycków mi lecieć zaczyna
to samo mam jak go karmie, - dajmy na to karmie lewą a z prawej ciurkiem leci
a wez tu teraz daj chłopu takie cyce podotykać
chociaz mój dał mi komplementa
powiedział, że uwielbia jak pachne mlekiem i małym bobasem
)

A powiedzcie mi czy przy karmieniu piersią normalne są żółte kupki tylko że w konsystencji wody
Bo ja już ogłupiałam z tego wszystkiego.....
Tej jednej wieczornej butelki sztucznego mleka nie biorę pod uwagę bo przecież 120 ml mleka chyba nie ma żadnego wpływu na kupki?
Dobrze myślę?
A ja dziś byłam u gina:-)
Wszystko w porządku...lekkie plamienia mogą występować nawet do 3 miesiąca po porodzie...i malutka nadżerka ale tym się zajmniemy jak skończę karmić!
I dostałam tabletki Azalia...czy któraś o nich słyszała?
W necie są o nich dobre opinie....a szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie powrotu do seksu w prezerwatywach
Dość się męczyłam przy Hani...
No i boję się że przytyję
Co myślicie...brać?
Moj synek tez robil takie wodniste

Co do tabletek to skoro gin ci je polecil to chyba raczej musisz sie na nie zdecydowac,chyba ze wolisz gumki.
Ja już nie tknę tabletek! Brałam i co? Aluś mi wyszedł
My już zakupiliśmy prezerwatywy i czekamy...tylko nie wiem jak długo i to mnie wkurza. T powiedział, że jak w piątek minie 6 tygodni, to mnie gwałci i koniec![]()
No to kochana musialas cos pochrzanic

Mi sie taki nie podoba

Ja sie zastanawiam na tym
GORSET PAS POPORODOWY TUMMY TRIMMER 36/40 (869839687) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie tez ten ale nie wiem czy nie jest zbyt gruby i czy nie bedzie widac pod bluzka tych haftek
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (868352227) - Aukcje internetowe Allegro