reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Halowen 2 :tak::tak::tak::tak::tak: choć nie mam za bardzo ochoty ale M meczy :tak::tak::tak:

M właśnie zjadł 6 dużych piętrowych kanapek na kolację :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ale on ma spust :no::no::no::no::no:

przysiegam jego to lepiej ubierac niż żywić.ostatnio to on zjadł prawie 2kg bananów na raz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dpskonale wiem o czym mowicie:tak::tak::tak::tak::tak:
ja na swojego mowie smietnik:-D:-D:-D:-D:-D
albo powinnam odkurzacz:tak::tak::tak::tak::tak:
tyle co on je naraz to ja bym na 3 razy miaala albo na caly dzien:-D
dobrze ze poszedl do pracy bo w domu to co 1-2godziny jadl
czesciej niz niemowle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jestem na chwilkę bo A. dzisiaj strasznie marudzi bo mu pilot od tv zabrałam na 30 min:szok::baffled: Zuza wczoraj pokasływała i dzisiaj od rana trochę. Drapie się po uchu i nie je od kilku dni. dzisiaj mielismy wyniki moczu do odebrania więc odrazu ja lekarka osłuchała. Wyniki na szczęscie dobre-bakterii nie ma:tak:gardło troszkę zaczerwienione. A zachowanie Zuzy to wynik zębów:tak:Wyszła jej dolna piatka prawa, druga się przebija i górne dziąsła opuchniete:tak:Zapisała nam eurespal a że pierwszy raz to nie wiedziałam jak podać (chociaż nie zaznaczyła że do 16 to jednak na noc nie podałam:-:)baffled:No i mamy tantum verde do psikania wspmagająco przy zabkowaniu i na gardło. Dałam jej też nurofen na noc bo w nocy się budziła. Potem hipoterapia. Miedzy czasie wpadliśmy w zaspę i nas ludzie wypychali:szok::-DI tak cały dzień zleciał:zawstydzona/y:

Dzięki. Zuza już śpi ale jutro będę wiedziała jak podać.:-)

Malina mogłaś goscia uderzyć-w końcu Dziecko go ostrzegło:-DAle cham :baffled::szok:

Mamita juz 5 jej ida???????????????
a reszte zebow ma?jakos szybko.mojej dopeiro wychdza:baffled:

Resztę zębów ma juz dawno. Dotychczas książkowo jej wychodziły. na górze widziałam że dziąsła spuchnięte. Ale na dole nie dałam rady zobaczyć a lekarka jej na siłe tą łychą drewnianą patrzyła i mowiła że zeby:szok:

MAMITA zdrowka dla Zuzi
AGNES Twoj M ma serio wielki spust z tym jedzeniem i to jeszcze na noc hihihi
Mojego G tez lepiej ubierac niz karmic hihihi

U mnie nocka masakra Oliwka budzila sie non stop.Nawet nie jestem w stanie zliczyc ile razy sie budzilysmy .
O 6.30 Oliwka darla sie jakby ja obdzierano ze spory .Musze jej pozniej zobaczyc czy za sie nie wyrznal

Dzis niczego w planach nie mam.Z domu dzis z nia nie wychodze bo wczoraj wymarzlysmy porzadnie wiec wole ja dzis w komu przetrzymac :-)

Jakos mi smutno ze G nie ma .No nic musze dac rade
DOWIKLA jak ty sobe dajesz rade z tesknota??????

ANABUBKA widze ze u ciebie z M lepiej :-) super

MILEGO DNIA

Witam,

Niki już mi pobudkę zrobiła :dry: A spałam dzisiaj z obiema dziewczynami, na dodatek pod jedna kołdrą :baffled:

Wczoraj wieczorem czytałam co u was, ale M czekał i nie było czasu na odpisywanie :-p

Wystawiłam, kolejny leżaczek, to się zareklamuję :blink:
http://www.allegro.pl/show_item.php?...em_id=37276286

dpskonale wiem o czym mowicie:tak::tak::tak::tak::tak:
ja na swojego mowie smietnik:-D:-D:-D:-D:-D
albo powinnam odkurzacz:tak::tak::tak::tak::tak:
tyle co on je naraz to ja bym na 3 razy miaala albo na caly dzien:-D
dobrze ze poszedl do pracy bo w domu to co 1-2godziny jadl
czesciej niz niemowle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój po zmianę roboty, teraz ma prawie codziennie katering w pracy, więc nawet śniadania w domu nie je :tak: Majątek można zaoszczędzić :-D;-) Jak mi siedział tydzień w domu to nie nadążałam zakupów robić :szok:

reklama
Witam
Chyba bez wizyty u pediatry się nie obejdzie - Maja znowu strasznie kaszlała w nocy, w dzień ani razu nie zakaszle za to w nocy masakra:-:)-(
W dodatku śnieg znowu zaczyna padać, nie dość że i tak katastrofa na chodnikach to jeszcze dosypie:sorry2::sorry2:

Do góry