Mama Helenki
i Aniki :D
Dziekuję bardzo za takie wyróżnienie 

JA się tylko boję, że sie obrażą, Nic, najpierw do ciotki zadzwonię i wybadam

JA się tylko boję, że sie obrażą, Nic, najpierw do ciotki zadzwonię i wybadam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgrzytanie zebami od stresow tez jak najbardziej moze byc.ale jak Maja chodzi do przedszkola i wyjdzie ze osluchowo jest zdrowa i to nie kaszel alergiczny to trzeba szukac innej przyczyny.w kazdym razie jak bedziesz u pediatry to o to zapytaj![]()
Kochana co cię gryzie????hej,
ja nie whumorze dalej więc nie za bardzo bede sie udzielac zeby Wam tez nie zepsuc![]()
Mój Adam zgrzyta zębami ale nie ma pasożyta bo miał robione badania ot po prostu raz na jakiś czas zacznie zgzytać
Anabubka mój chłopina mówi ze juz prawie zrobił ci fotki wózka czytaj prawie pomyslał żeby wejść na strych i znieść wózek
Julka przyszła do mnie przyniosła mi Antka i rzuciła tekst"weź swoje dziecko i się nim zajmij bo mi burdello robi w pokoju a nie mam nastroju na sprzątanie" normalnie mnie zatkało
A co do wczorajszej przygody z facetem mój pietruszka też się z tego smiałtzn powiedział cham dupek itp ale mówi że chciałby mnie nagrac oj poszło by na you tube
a ja byłam taka wściekła ze nawet numerw tego gościa nie spisałam
![]()