reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

drozdusia dziekuje bardzo :-):-)

aga irlandia to super ze wreszcie macie wode oby wiecej nie spotkaly was takie niedogodnosci

sylcia zycze udanego powrotu do domku dzis i oby lot byl planowo :-):-):-)

a mi dzisiaj kosz na smieci gdzies sprzed domu wywialo i musze go isc poszukac na osiedlu :-D:-D

reklama
Dzieki dziewczyny:)
Niestety,prawdopodobnie ma powrocic jeszcze fala zimna...Na razie A ponakrywal rury i mam nadzieje,ze nie nastapi to juz po raz kolejny.....W kazdym razie napelnimy woda wszystko co sie da:)
Krycha -ryz z jablkami....mniam.....pychota.....u mnie w domu tylko ja go lubie:(
Drozdusia,wszystko juz zrobione...wlasnie usiadlam:)Pranie samo sie kreci,przyjdzie mi tylko kolejne wrzucic i rozwiesic:)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:)
Niestety,prawdopodobnie ma powrocic jeszcze fala zimna...Na razie A ponakrywal rury i mam nadzieje,ze nie nastapi to juz po raz kolejny.....W kazdym razie napelnimy woda wszystko co sie da:)
Krycha -ryz z jablkami....mniam.....pychota.....u mnie w domu tylko ja go lubie:(
Drozdusia,wszystko juz zrobione...wlasnie usiadlam:)Pranie samo sie kreci,przyjdzie mi tylko kolejne wrzucic i rozwiesic:)

Kolejna fala mrozów :confused::szok:... Dobrze, że przynajmniej teraz wiecie czego się spodziewać i żelazne zapasy możecie zrobić ;-)! Ja też uwielbiam ryż z jabłkami i cynamonem - zapraszam :-) - ale M nie bardzo, musi mieć mięcho, chociaż teraz jak się źle czuje to i to zje ze smakiem :tak:! Dzwoniłam do Niego, wraca znów wcześniej, po drodze jeszcze zrobi zakupy i też dziś nastawimy rosołek... Najgorsze jest to, że tym razem mnie na wymioty bierze, a już myślałam, że mam to za sobą :-(... No nic, póki co jakoś daję radę :cool2:

Oj Krycha....Nie zazdroszcze tych wymiotow....Pocieszajace jest jedynie to,ze moze niedlugo ustapia:)
Moj A tez musi miec miesko:)No ,ale nie dziwie sie jemu ,bo ciezko pracuje i musi miec sile:)
Moj landlord mi powiedzial,ze przyjdzie odwilz a potem znow fala zimna:)

no to zimę mamy w tym roku wyjątkową:-p kurczaki myślałam że pogoda się poprawi i wylezę z chałupki a tu proszę-rozpadało się na dobre:baffled:

Oj Krycha....Nie zazdroszcze tych wymiotow....Pocieszajace jest jedynie to,ze moze niedlugo ustapia:)
Moj A tez musi miec miesko:)No ,ale nie dziwie sie jemu ,bo ciezko pracuje i musi miec sile:)
Moj landlord mi powiedzial,ze przyjdzie odwilz a potem znow fala zimna:)

Ajć, póki co to mi się ciągle odbija... Już Renni poszło w ruch, więc będzie dobrze! No a przy pracy fizycznej jak najbardziej musi być pożywne jedzonko, dlatego też i M na tym głwonie jedzie ;-)! A kiedy ta fala mrozów ma być dokładniej, wiesz może?

Oj Drozdusia.....Ja tez mialam ochote na jakis spacer,bo przez te pogode to tez przewaznie w domku siedzimy....Pocieszajace jest to,ze juz blizej niz dalej do wiosny:)
No nic....lece sprawdzic pranie i pojde zaistalowac tego avasta na dziewczyn kompie:)Bo nie maja co robic:)
Krycha nie wiem:)Tak mi landlord tylko powiedzial,ale trzeba brac poprawke na wszystko:)
Na przyklad odwolali szkoly a pogoda duzo lepsza ,niz w zeszlym tygodniu....Moje z Collegu dzis normalnie do szkoly szly:)Tak wiec,nigdy nie wiadomo:)Ale chyba warto byc przygotowanym:)

Ostatnia edycja:
aga irlandia oby te prognozy byly bledne Ja mam fajny serwis pogodowy w telefonie i mi pokazuje ze do 25 stycznia to mamy spokuj z mrozami...... jak do tej pory prognozy mi si esprawdzaly wiec moze i tym razem bedzie podobnie czego wszystkim zycze - ciepelka :-):-)

reklama
A ja miałam nadzieję ,że to już po zimie i tylko wiosny wyglądać :-);-) a tu powroty hmmm trudno.Damy radę :-)
Zrobię dziś na obiadek placki po węgiersku trochę roboty ale...
drozdusia o co chodzi z tymi kuferkami jeśli można wiedzieć?
Aga mam nadzieję że u Was problem wody już się nie powtórzy

Do góry