reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)
super gratuluje
u nas prądu dużo bo po pierwsze kuchenka na prąd a starego typu to ciagnie bojler tez elektryczny niestety:baffled:no i z moich dzieci non top pranoe prasowanie:cool:ale jakoś dajemy radę tylko wkurza mnie to ,ze płacisz tyle kasy za coś co nigdy nie będzie twoje noestety:no::no::no:
dlatego wolałabym spłacać kredyt ale nikt nam nie chce dać nie wiem czemu:-p
no wlansie mne tez najbardziej denerwuje ze laduje sie kase do czyjejs kieszeni Tez bym wolala kredyt placic Ale nierealne

Tez slyszlaam ze 3 sa sraszne i dzis mialam to pokazane bo oli darla se strasznie jakby ja ze skroy obrywano

Ide dac oliwce obiadek

Piotruś na szczęście aż tak bardzo z powodu ząbków nie cierpiał. Te jedyneczki to w ogóle jakoś bezboleśnie przeszły, no a później było trochę gorzej. :baffled: Smarowaliśmy mu dziąsełka Dentinoxem i to chyba najlepiej działało - momentalnie się uspokajał. :tak:

Dowikla dobrze napisalam:tak: samochody sporo kosztuja a ze mamy ich troche to sie nazbieralo, do tego prad i ogrzewanie:sorry2:

Myszunia mi zeszla opuchlizna po tygodniu, dopiero jak sie mega wyspalam:tak:

AS witam Cie

Jezeli chodzi o zabkowanie to u nas przeszlo bez klopotow Laura mi wcale nie marudzila ale non stop gryzla gryzaki i to pomagalo jej
laura polozyla sie w koszyku na pranie i mi gada zebym ja chustala hehehe

No to rzeczywiscie masz malutkie oplaty:szok::szok::szok:Tez bym takie chciala hehe;-):-)
To się przeprowadź do Chełma;-):-p:tak:.
DOWIKLA ja na wychowawczym jestem Dostaje 458 zl ale w styczniu to ostatni raz Bo umowe w pracy mam do konca stycznia Wiec i wychowawczy i kasa do konca stycznia Od lutego bede zalatwiala bezrobotne zasilek
A ja na wychowawczy się nie załapałam:no::-(,bo miałam umowę tylko do porodu, potem macierzyński z ZUSu a do kuroniówki zbrakło mi 13 dni:wściekła/y::wściekła/y:.
Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
Super,gratuluję.
No tak, jak ja znalazłam chwilę to wy mi tu uciekać będziecie po kolei! :dry:
Ja się przywlokłam;-),bo trzeba było zasiąść po godzinnym prasowaniu ale wszystko ogarnęłam:huh::huh::tak:.

reklama
Do góry