reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to juz jestem
Bylismy na jaselkach i bylo fajnie:tak::tak::tak:Mlode oczyswiscie byly rozchwytywane i zrobily niezla furore:tak::tak::tak::tak:Dominis ładnie mowil i spiewal ale mial troszke treme-jak wszystkie dzieci zreszta:tak::tak::tak:
Klaudia dala straszny popis bo jak w pewnym momencie zaczela wyc to nie szlo Jej uspokoic:szok::szok::szok:Ale wkoncu zamilkla:-D:-D:-D:-D
Po wystepie dzieci Pani rytmiczka zaprosila wsyztskich do tanca i mialam darmowy aerobic:tak::tak::tak::-);-)Zdjec duzo nie robilam bo za bardzo nie mialam jak

No to juz jestem
Bylismy na jaselkach i bylo fajnie:tak::tak::tak:Mlode oczyswiscie byly rozchwytywane i zrobily niezla furore:tak::tak::tak::tak:Dominis ładnie mowil i spiewal ale mial troszke treme-jak wszystkie dzieci zreszta:tak::tak::tak:
Klaudia dala straszny popis bo jak w pewnym momencie zaczela wyc to nie szlo Jej uspokoic:szok::szok::szok:Ale wkoncu zamilkla:-D:-D:-D:-D
Po wystepie dzieci Pani rytmiczka zaprosila wsyztskich do tanca i mialam darmowy aerobic:tak::tak::tak::-);-)Zdjec duzo nie robilam bo za bardzo nie mialam jak

no to pochwal sie tymi fotkami:tak:
Fajnie ze sie zalapalas na aerobic:-D Ja musze jak najszybciej kupic stroj i wybrac sie na basen Troche ruchu sie przyda:tak:

no to pochwal sie tymi fotkami:tak:
Fajnie ze sie zalapalas na aerobic:-D Ja musze jak najszybciej kupic stroj i wybrac sie na basen Troche ruchu sie przyda:tak:
probowalam ale jakos nie chca mi wejsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wyskakuje mi blad i tak w kolko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja zamierzam biegac ale jeszcze nie wiem od kiedy:-D:-D:-DNa poczatku to zaczne chyba od jednego okrazenia w kolo domu hehe-jezeli tyle wogole przebiegne

Tak doczytałam że piszecie o opłatach...
Powiem wam że to i tak nieźle...
My z mężem mamy 1200za mieszkanie-już z mediami.Do tego płacimy jeszcze za poprzednie internety (nie rozwiązana umowa-czasu brak...)40zł+nasze telefony 50zł no i do tego rata 590zł...a no i do tej pory 300zł papierosy(ale rzucam,więc wydatek odejdzie) A mój zarabia między 2400 a 2900...
No a nie wspomnę o pieluchach,mleku itp...Ciężko jest trochę...
No ale ja na szczęście teraz do pracy to jakoś damy radę. :-)

A,no i wiadomo...Dużo lepiej by było na własnym...Ale nam przez ten kredyt który mamy banki raczej nie udzielą kredytu-nawet na 150tys.na skromne mieszkanko 2 pokojowe...

dasz rade nie ma tak duzo hihihi
laura wlasnie mnie podrapala w zabawie:baffled:
Kurde oko podrapane:szok:

A jak wklejasz fotki wciagasz pod zalacznik czy przez program?
Przez zalacznik i zawsze tak dodawalam bez problemu:baffled::szok:
Wczoraj juz mi cos zle szlo ale sie udalo a teraz to nie mam na to cierpliwosci:no:

reklama
Do góry