reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jaja sobie robia jak nic:no::no::no:Nie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek:no::no::no:Chyba zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ja ich napewno nie posprzatam:no::no::no::no:

Ja probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jaja sobie robia jak nic:no::no::no:Nie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek:no::no::no:Chyba zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ja ich napewno nie posprzatam:no::no::no::no:
usiądz zrob sobie herbatke a zabawej=k nie zieraj im bardziej sie denerwujesz tym gorzej

Wiem,wiem Kochana
To zrobmy tak-ja sie nie wkurzam dziecmi i syfem jaki mi robia a Ty wloskami:-);-)
Co Ty na to:confused:
do piątku umyje ze 20 razy :-D:-D:-D:-Dto nie bede bardzo rude ogólnie juz kiedys robiłam tym samym kolorem i wyszedl cudny a teraz nie wiem jak to sie stalo :baffled: moze nie jest tak zel zobacze jutro rano jak wygladaj w swietle dziennym Co do dzieci mnie tez wkurzaja a najbardziej jak wszystkie naraz zaczynaja gadac i cos odemnie chca i wkurz mnie jak Wojtkowi tłumacze matme a on mi gad o czym innym ni nie lubi jak Gabi depta mi po nogach iłazi ppo mnie ale Moja mama zawsze mówi tak :Kto ma ule to ma miód ,kto ma dzieci to ma smród " (albo brud jak kto woli :-D:-D:-D:-D:-D

do piątku umyje ze 20 razy :-D:-D:-D:-Dto nie bede bardzo rude ogólnie juz kiedys robiłam tym samym kolorem i wyszedl cudny a teraz nie wiem jak to sie stalo :baffled: moze nie jest tak zel zobacze jutro rano jak wygladaj w swietle dziennym Co do dzieci mnie tez wkurzaja a najbardziej jak wszystkie naraz zaczynaja gadac i cos odemnie chca i wkurz mnie jak Wojtkowi tłumacze matme a on mi gad o czym innym ni nie lubi jak Gabi depta mi po nogach iłazi ppo mnie ale Moja mama zawsze mówi tak :Kto ma ule to ma miód ,kto ma dzieci to ma smród " (albo brud jak kto woli :-D:-D:-D:-D:-D
Cwaniaro Ty:-pA moje dzieci do piatku to na bank nie stana sie nagla grzeczne hehe:-D:-D:-D
No ale twoja Mama ma racje:tak::tak::tak:

jedyne co dobre w tym kolorze wlosów to nie widac moich czerwonych policzków koloryt sie wyrównał troche fliudu i lekki makijaz i laska ze mnie bedzie niezła :-D:-D:-D:-D Taki mialam latem jedyne co pocieszajace ze juz nie jestem taka gruba :tak::-D

Załączniki

• 070209172644.jpg
    070209172644.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry