reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a mój małz miał jakiś przypływ współczócia dla mnie czy cos, wyobraźcie sobie że tak sam z siebie zabrał mnie do kina:tak::tak: kolejka była taka, że masakra i w sumie nie poszliśmy ale zarezerwowaliśmy miejsca na jurto. wieć jutro idę się rozrywać w kinie:tak::tak::-):-)

super,trzeba korzystac z takich rozrywek, bo potem przez dluzszy czas...wiadomo-najwyzej film na DVD!:-D

a mi jakoś nic się nie chce. byliśmy na sankach wieczorkiem. i tak idziemy idziemy, o czymś rozmawialiśmy a M coś mówi że Hubert cicho, odwracam się, a ten śpi:baffled:
no i wróciliśmy do domu.

Spoko!!! Mój Maks nie lubi sanek!:baffled:

reklama
nie jezdzi w ogole,jak go wkladam to zaczyna wrzeszczec!:szok::szok::szok: wiec odpuszczam.

Sluchajcie tak sobie mysle,ostatnio myje malemu zeby ale potem zanim usnie to jeszcze pred snem wols pic i mycie zebow bezs sensu. Jak jest u Was???:confused:

Dobry wieczór Drogie Panie:-):-)

Jak Wam się podoba ta zima za oknem, mi już coraz mniej tęskno mi za wiosna:-p

Byłam dziś u dentysty bo mi się ząbek ukruszył na początku pan dentysta (Anaklim wielkie dzięki Ci za niego;-)) stwierdził że to nic takiego ale potem się okazało ze próchnica od środka go złapała:wściekła/y:takie radzieckie żeby mam na zewnątrz ładnie pinknie a od środka gadzina sie dobiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i było trochę wiercenia na szczęście nie trzeba było robić go kanałowo:dry:
A na poniedziałek zapisałam się z Amandą żeby zobaczył i jej ząbki:tak::tak:

Wczoraj miałam rozmowę w sprawie pracy na Lubartowskiej i jutro mają dzwonić czy dostanę tę pracę czy nie:confused: ale nadziei sobie nie robie:confused:

lecę poczytać co u Was

Maltanka,ale Ci fajne Hubercik usnął:tak::-D:-D - widocznie śnieżna wyprawa go zmęczyła:tak:.
Mandziula,a mój znajomy był już u Ciebie z kolędą;-):confused:?:-)
M zachciało się sałatki i robię śledziową :tak:jak wyjdzie to podzielę się przepisem;-):tak:.

Witajcie!
Ja po wizycie u gina - wygląda, że dzidzia ma się dobrze, boksuje pokazowo nawet w czasie badania:-D:-D na razie jest główką w dół, ale chyba ma jeszcze tyle miejsca, że może się przekręcać. Wpadłam w zasadzie na chwilkę, bo jakoś pogoda mnie dobija - głowa boli.....ja też już chcę wiosnę!!!!:tak::tak::tak:

Aluśka trzymam kciuki!!

Ostatnia edycja:
ja Hubertowi jeszcze nie myję, ale słyszałam że po myciu to tylko wodę można pić.
a dlaczego jeszcze nie myjesz ząbków?:confused:
.
Sluchajcie tak sobie mysle,ostatnio myje malemu zeby ale potem zanim usnie to jeszcze pred snem wols pic i mycie zebow bezs sensu. Jak jest u Was???:confused:
Amandę kladę wodług takiego rytuału jedzenie, kąpanie+mycie żabków i do łóżeczka spać potem nie ma mowy o jedzeniu czy piciu:-p
A to moje wariacje z nowym aparatem i programem!!!:-):-):-)
Sunday ślicznie wyglądasz:-):-):-)
a mnie znow maz dzis wkurzyl....teraz o jedzenie poszlo...ja naprawde zwariuje z nim w tym domu jak tak dalej bedzie siedzial.....przyszedl po poludniu z podworza i widze ze sie w kuchni krzata,wiec pytam czy mu jesc odgrzac....a on ze sam sobie zrobi,no ok....ale patrze a on sobie jajka smazy,no szlag mnie zaraz trafil...to ja mowie ze przeciez sa placki ziemniaczane i gulasz z ziemniakami....a on na to ze placki jadl rano a gulasz wczoraj,to ile ma jesc to samo,a plackami to sie najesc nie mozna...no kuzwa mac!!!!!!!!
Jutro strajk,ugotuje krupnik , ktorego nie cierpi!!!!!!!!!!!!!!!!
Aneta przykro mi że Twój małż nie docenia tego co dla niego robisz:-:)-( niech jutrzejszy krupnik da mu do myślenia:dry:
a mój małz miał jakiś przypływ współczócia dla mnie czy cos, wyobraźcie sobie że tak sam z siebie zabrał mnie do kina:tak::tak: kolejka była taka, że masakra i w sumie nie poszliśmy ale zarezerwowaliśmy miejsca na jurto. wieć jutro idę się rozrywać w kinie:tak::tak::-):-)
Mandziula a na jaki film się wybieracie:confused:

Nie wiem czy Wam pisalam,wczoraj trzech facetow wypychało mnie z parkingu. Odniezyli parking tylko ze samochody zasypalim a moj stal na koncu wiec sniegu mialam na wysokosci szyby!:szok: bez szans na wyjechanie-stalabym tam az sie roztopi. Dzieki Bogu sa dobrzy ludzie na tym swiecie!
dobrze że są jeszcze pomocni ludzie na tym świecie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja po wizycie u gina - wygląda, że dzidzia ma się dobrze, boksuje pokazowo nawet w czasie badania:-D:-D na razie jest główką w dół, ale chyba ma jeszcze tyle miejsca, że może się przekręcać. Wpadłam w zasadzie na chwilkę, bo jakoś pogoda mnie dobija - głowa boli.....ja też już chcę wiosnę!!!!:tak::tak::tak:

Aluśka trzymam kciuki!!
Misia super ze dzidzia ma sie dobrze:-):-):-) Tulaski na ból głowy:confused::confused::confused:
aluśka trzymam kciuki żeby się udało:tak:
a w jakim zawodzie szukasz pracy?:confused:
Maltanka prawie w każdym (sprzedawca, kelnerka, ekspedientka, barmanka, pracownik biurowy, handlowiec,kasjerka, pracownik bistro )oprócz tego co sie uczę czyli nie jako kosmetyczka:confused:
a ta rozmowa była na stanowisdko sprzedawcy do sklepu z odzieżą męską:tak::tak:

Do góry