F
fogia
Gość
Hi girls
siedzę po uszy w sprawdzianach ale uzależnienie dało znać o sobie i musiałam do Was zajrzeć.

:-):-):-)
siedzę po uszy w sprawdzianach ale uzależnienie dało znać o sobie i musiałam do Was zajrzeć.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem "tutaj" nowa, ale że temat dotyczy mam z Lublina, to się Witam z Wami Wszystkimi bardzo serdecznie
Ja jestem przyszłą i bardzo szczęśliwą mamą, wczoraj razem z mężem poszliśmy na usg, dowiedzieliśmy się, że dzidzia rozwija się prawidłowo i, że jest Dziewczynką![]()
Będziemy mieć córeczkę! jupiiii!![]()
Jak zapoznam się z całym wątkiem i innymi tematami to postaram sie napisać coś bardziej tematycznego. Jeszcze nie umiem się tutaj poruszać, ale sie nauczę.
Na chwile obecną, pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Taką kartkę dziadki od wnuków dostaną na swoje święto![]()
Hi girls
siedzę po uszy w sprawdzianach ale uzależnienie dało znać o sobie i musiałam do Was zajrzeć.:-):-):-)
Ja po pracy.Znowu mroz zlapal-normalnie od razu czlowiek marznie-a tylko narazie -7Ciekawe co bedzie dalej!
![]()
A więc, jestem na przełomie 22/23 t.c. Termin mam na połowę maja :-)
Co do ostatecznej decyzji miejsca porodu i przyszpitalnej szkoły rodzenia, to poinformuję na dniach. Właśnie jesteśmy na etapie rozważań. Mi bardzo zależny na znieczuleniu zewnątrz oponowym ale w Lublinie jak widzę, to ogromny problem. A jak czytam np. o Warszawie to tam każdy szpital ma taką usługę "w pakiecie" :-(Mia5 no to półmetek masz a gdzie zamierzasz rodzić?
i tak na co dzień co porabiasz? pracujesz czy jesteś w domku?
Ja się zbuntowałam - kupiliśmy zmywarkę. :-) I po dwóch dniach zapomniałam jak to jest sterczeć przed zlewem pełnym naczyń. Jak to łatwo przyzwyczaić sie do dobrego.ja zaraz zmykam do wanny. mam jeszcze cały zlew garów do mycia, a tak mi się nie chce za nie wziąć, jakiś totalny leń mnie ogarnął. chyba zostawię na rano
Mia5 życzę spokojnych juz nie 9-ciu ale 4-ech miesiecy niech dzidzia rośnie i nie śpieszy sie na swiat przed terminem.
Uwieeeelbiam pomidorową :-) U Nas w domu, to jest jedyna zupa, którą przygotowuje mój mąż całkowicie samodzielnie - i tu Go pochwale - wychodzi pyszna!:-)Teraz nie mam pomysłu jutro na obiad myslałam o pomidorówce tak ze by mały mi tez zjadł.
Witam wieczorkiem
Mąż ogląda tv, Maja śpi to ja do kompa zasiadłam zgrywać zdjęcia bo z przedszkola przyniosłam z mikołaja
Przedszkolanka Mai poprosiła mnie o upieczenie ciasta na dzień babci - ale mnie zaszczyt kopnął![]()
U nas lista i wpisują się rodzice
Przedszkolanka Mai poprosiła mnie o upieczenie ciasta na dzień babci - ale mnie zaszczyt kopnął