Madzienka ale co powiedział Wam lekarz czy jest to niepokojace czy wystarczy to podleczyc maścią? Ja już zaczełąm sie zastanawiac że moze jakas skaza białkowa no ale to chyba wychodzi wczesniej i w sumie moze za duzo nabiału mu daje bo i serki kasza mleko. Kupiłam mu balsam z oliwką i kapie go w oilatum.
Marz na skaze to już chyba za późno, ale może to byc alergia na cos nowego...tak nam powiedziala pediatra tyle że my z wyjatkiem mleczka 3 nic nowego nie jedlismy...
U nas winowajcą mógł byc plyn do kąpieli bo dostalismy Johnsona a on podobno bardzo wysusza...masc pomogla, ale zapobiegawczo smaruje w kąpieli Juleczke oliwką Bambino...
Witam wieczorkiem
Mąż ogląda tv, Maja śpi to ja do kompa zasiadłam zgrywać zdjęcia bo z przedszkola przyniosłam z mikołaja
Przedszkolanka Mai poprosiła mnie o upieczenie ciasta na dzień babci - ale mnie zaszczyt kopnął
Czekamy na foteczki...
Wiecie co ja już nie wiem co mam robić z Jula dzisiaj spała w dzien 1,5 godziny i dopiero padla...chyba powoli bede uczyla ją niespania w dzień tylko jak ja przetrzymam jej kryzys