wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja zmykam do wieczorka
Malinka czytałam co napisałaś na jednym z wątków Kobito podziwiam cie
Malinka czytałam co napisałaś na jednym z wątków Kobito podziwiam cie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinuś ja kiedyś stosowałam podobną do tejAntoszka spi łepetynę umyłam Julina czyta sobie i rysuje więc luzi
jak mi wyschną włosy i Adam wróci ze szkoły to sie bujne do sklepu bo wymysliłam już dzis obiad zrazy z kaszą i czerwona kapustą
As tv wyłączone gra radio jak codzień zresztą
ścieżka zdrowia powiadasz
mój się nie dał nikczemnie wykorzystaća nerwa mam lekkiego na niego bo chyba mu się ex w nocy śniła bo nawijał przez sen Aga....Aguś...słonko...nosz ***** mać
Laski jaka jest dobra dieta oczyszczająca???bo chcę się oczyścić z toksyn nie palę teraz to bym to dziadostwo z siebie chciała szybciej wywalićtylko plisss nie głodówka bo zemrę
![]()
No ja tak na Kubka mówię bo od dwóch dni wszędzie za mną łazi, jak się uczepił tak nie chce sie odczepićBeata "przydupas" umarłam
Anka moi uwielbiają siedzieć pod stołema moje okna tak wołały aż się dowołały właśnie skończyłam myć u nas w pokoju i u dzieci jeszcze mi zostało w kchni okno ale tak zmarzłam że narazie sobie daruje
![]()
Ale mój Kubek też mało mówi, tylko yyy, bababa, mama, dada i coś tam po swojemu się drzedorota idę bo podobno za mało mówi
malina a może sobie jaj robił po prostu?????![]()
a nasze dzieciaki z tej samej daty:-) mój mama i tata.....a reszta to swoje tam wygibasy językowe;-)No ja tak na Kubka mówię bo od dwóch dni wszędzie za mną łazi, jak się uczepił tak nie chce sie odczepića teraz na szczęście śpi i mam nadzieje że do 14 będzie spać
Ale mój Kubek też mało mówi, tylko yyy, bababa, mama, dada i coś tam po swojemu się drze![]()