blizniaki2000
Fanka BB :)
Pewnie że pamiętam;-), dawaj konkretne daty i czekamp.s blizniaku ty pamietasz o naszej majowce![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że pamiętam;-), dawaj konkretne daty i czekamp.s blizniaku ty pamietasz o naszej majowce![]()
a najszybciej /najpozniej kiedy mam zarezerwowac pokoj dwuosobowy w Panstwa willi?Pewnie że pamiętam;-), dawaj konkretne daty i czekam
Tak zebym zdążyła posprzatac bajzela najszybciej /najpozniej kiedy mam zarezerwowac pokoj dwuosobowy w Panstwa willi?![]()
to wstepnie umawiamy sie na 7-8 maja, oki?zdarzysz posprzatac i kupic wor kaszki:-)Tak zebym zdążyła posprzatac bajzel![]()
ej no ja tez jakos tam mialam się zakwaterowac u Pani w pensjonaciePewnie że pamiętam;-), dawaj konkretne daty i czekam
to co ja mam mowic, jak moj 40m taras ma sniegu prawie do polowy okien, maz odsnieza na ratyale sie nameczylam , dziec spi to wyszlam na balkon go odsniezyc bo od poczatku zimy nie byl odsniezonyile tam sniegu bylo
![]()
zdążę, zdążę spokoto wstepnie umawiamy sie na 7-8 maja, oki?zdarzysz posprzatac i kupic wor kaszki:-)
prosze jakie pożyteczne zajęcie sobie znalazłaś, jak przystało na Tygrysaale sie nameczylam , dziec spi to wyszlam na balkon go odsniezyc bo od poczatku zimy nie byl odsniezonyile tam sniegu bylo
![]()
Pierwsze słyszęej no ja tez jakos tam mialam się zakwaterowac u Pani w pensjonaciechyba w lipcu????
![]()
Zrobiłam rezerwację:
Hotel 'Jan' - Wojcieszyce ko
hheheh a najsmieszniejsze jest to ze moj mowi ze trzeba odsniezyc balkon i to zrobi a ja ze nie ze tak pieknie wygląda jak snieg na nim lezy ale sobie dopiero teraz uswiadomilam ze balkon sie odsnieza dla bezpieczenstwa , tak jak dachy zima kazą odsniezać zeby sie nie zawaliły wiec ja idiotka teraz wzielam sie sama do robotyto co ja mam mowic, jak moj 40m taras ma sniegu prawie do polowy okien, maz odsnieza na raty![]()