reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

MAdzienka jakie spiochy są w wyprzedaży może te trójpacki pajaców, jaka cena jesli sie orientujesz?
Sunday ja ostatnio znowu wróciłam do pamoersów bo jak kupuje je w promocji raz za 39,90 a teraz za 40zł to kupuje kilka paczek i w przeliczeniu na cene za sztukę są już niewiele droższe np od pieluch z biedronki które też czasem używałam. Np Dada za 27.90 54szt. cena za sztukę ok0,52zł, Papmpers w promocji za 40zł 70szt cena za szt.0,57zł. No i raz kupiłam z rossmana też są spoko ale cena jak pampersów w promocji.

reklama
nie jestem rodowita lublinianką pochodze spod rzeszowa ale tutaj studiowałąm i poznałąm mojego męża ale mocno sie zarzekałąm ze tutaj nie wróce jak byłam na 5 roku ( dobre przysłowie mi sie teraz przypomniałao zarzekałą sie zaba błota),od 8 tygodnia jestem na zwolnieniu lekarskim z powodu zagrożenia ciązy, co do pracy to pacowałam w sklepie meblowym na dziale aranżacji i dekoracji wnetrz wiec lubiłam swoja prace cały czas w ruchu odkąd jestem w domu to czasami były takie chwile ze dostawałam szału ale zaczynam się już przyzwyczajać zresztą wszyscy mi mówią abym za w czasu wypoczęła bo później to nie wiadomo jak będzie.

nie jestem rodowita lublinianką pochodze spod rzeszowa ale tutaj studiowałąm i poznałąm mojego męża ale mocno sie zarzekałąm ze tutaj nie wróce jak byłam na 5 roku ( dobre przysłowie mi sie teraz przypomniałao zarzekałą sie zaba błota),od 8 tygodnia jestem na zwolnieniu lekarskim z powodu zagrożenia ciązy, co do pracy to pacowałam w sklepie meblowym na dziale aranżacji i dekoracji wnetrz wiec lubiłam swoja prace cały czas w ruchu odkąd jestem w domu to czasami były takie chwile ze dostawałam szału ale zaczynam się już przyzwyczajać zresztą wszyscy mi mówią abym za w czasu wypoczęła bo później to nie wiadomo jak będzie.

I dobrze ci mówią, to są święte słowa, zresztą sama zobaczysz:tak::tak::tak:
Ale pamiętam jak ja byłam w ciąży jak ja nie mogłam już się doczekać porodu i mojego dzidziusia a to już 4 lata minęły:szok::szok::szok:

jesli chodzi o moje malenstwo to długo na niego czekałam nie jestem młoda bo mam 30 lat ale zawsze cos stawało na drodze to praca, kredyt, ale jak się dowiedziała ze jestem w ciąży to na początku nie mogłam w to uwierzyć. Teraz za to mały daje dobrze mi poczuć ze jest. Czasami to już bym chciała aby się urodził, a czami to niech siedzi tam jeszcze trochę.

To jak mi się wzięło na wspominki to wam pokażę zdjęcie Mai dobę po porodzie:-):-)

I ja 2 tygodnie przed porodem, tylko nie śmiać się bo to domowy strój i włoski nie teges:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda też o tym słyszałam, że tak robią:baffled:

MAdzienka jakie spiochy są w wyprzedaży może te trójpacki pajaców, jaka cena jesli sie orientujesz?
Sunday ja ostatnio znowu wróciłam do pamoersów bo jak kupuje je w promocji raz za 39,90 a teraz za 40zł to kupuje kilka paczek i w przeliczeniu na cene za sztukę są już niewiele droższe np od pieluch z biedronki które też czasem używałam. Np Dada za 27.90 54szt. cena za sztukę ok0,52zł, Papmpers w promocji za 40zł 70szt cena za szt.0,57zł. No i raz kupiłam z rossmana też są spoko ale cena jak pampersów w promocji.

marz no jesteś super nie chciało mi się liczyć, a tu proszę:-)

co do śpiochów to są różne: body z długim rękawem są w dwupaku po 11 zł:tak:- ciekawe tylko jaka jakość materiału:confused:, body z krótkim rękawem w 3 paku po 21 zł, pajace po 24,50 zł

oj tak wypoczywaj teraz bo później może być różnie.

trzymam kciuki aby wszystko było dobrze:tak:

ja też się kiedyś zarzekałam, że nie będę tu mieszkać i dalej tu siedzę:baffled:

I dobrze ci mówią, to są święte słowa, zresztą sama zobaczysz:tak::tak::tak:
Ale pamiętam jak ja byłam w ciąży jak ja nie mogłam już się doczekać porodu i mojego dzidziusia a to już 4 lata minęły:szok::szok::szok:

szybko minęło co, cza drugie:tak:

jesli chodzi o moje malenstwo to długo na niego czekałam nie jestem młoda bo mam 30 lat ale zawsze cos stawało na drodze to praca, kredyt, ale jak się dowiedziała ze jestem w ciąży to na początku nie mogłam w to uwierzyć. Teraz za to mały daje dobrze mi poczuć ze jest. Czasami to już bym chciała aby się urodził, a czami to niech siedzi tam jeszcze trochę.

fornetka niech mały posiedzi jeszcze troszkę:tak:

aj Anaconda jaki słodki maluszek z Maji, a jaki brzusio ładny:tak:

a wiecie, że ja to zapomniałam w sumie już jak to się chodzi z takim brzuchem:sorry2:

reklama
nio ja to tak myślałam, że najwięcej żeby było 4. M ma brata 4 lata młodszego i się dobrze dogadują teraz.

w sumie to mnie też nachodzą takie myśli, ale wiesz to mieszkanie nie daje spać po nocach i taka blokada jest jednak:-(.

Do góry