reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska włoski śliczne.i przestań pieprzyć za pzreproszeniem ze masz wielki brzuch,widac że to skóra naciągnięta,co ty byś chciał miec płaski brzuch od razu po porodzie?nie przesadzaj,ja też mam oponke i też nie mogę jakoś nic z tym zrobić.

jestem super laska i pzrestań pieprzyć głupoty :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Witam! My dzisiaj przelotem w domu na obiedzie byliśmy a tak cały czas w biegu:-p
Bylismy u psychologa i pedagoga. Bardzo fajne młode dziewczyny przed 30-stką. Poleciły mi rehabilitantkę(prywatnie-tyle że bliżej ok. 30km), i ośrodek nad morzem gdzie rehabilituja przez nfz z dopłatą za opiekuna oczywiście tyle że terminy wolne za 12 m-cy:szok:Okazało się że należy nam sie rehabilitantka, która przyjeżdżałaby do domu na ćwiczenia (max. 8 godz miesięcznie) a opłacana przez gminną oświatę. (suo?)Oczywiście nikt wcześniej nie poinformował nas o takim rozwiązaniu:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Jeśli chodzi o samo badanie to Zuza była już śpiąca bo wypadło w porze drzemki. Pani pokazała np. Zuzi autobus w książeczce i kazała znaleźć go wśród zabawek:baffled:Zuzia popatrzyła na nią i parsknęła śmiechem:baffled:
Sprzatam bo jutro kolęda-nie obędzie sie bez marudzenia :baffled:

Ide poczytac troszke

Mamita bij zabij!
na smierc zapomnialam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
kurcze no racja ze wam tez to sie nalzey:baffled::baffled::baffled:
glupio mi strasznie
odpal gg i daj mi maila to Ci przesle o SUO

Witam doczytałam :tak:Alenie popiszę bo mnie okropnie głowa boli:-:)-(.I z M się pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:.Jutro w wolnej chwili opiszę:tak:.
A ja skleroza bo wczoraj zapomniałam się pochwalić,że Olkowi 2 ząb wypadł i na dole nie ma jedynek - wróżka była i skubany o 7-ej rano wstał i pod poduchę zajrzał.

No nie :szok::cool::cool::cool: aż Julu przyleciał i "czego śmiejesz":tak::-D:-D:-D

Zarejestruj się na Niania, Opiekunka do dziecka dla Ciebie • Niania.pl
:tak:;-),ja tam jestem.:tak:
Zmykam,bo ledwo co siedze .
As,wysyłam maila;-):tak:.
dzięki odebrałam.
Wszystko działa.
W wolnym czasie poczytam .
Tylko kiedy to będzie:confused::confused::-D:-D:-D:-D

Witam! My dzisiaj przelotem w domu na obiedzie byliśmy a tak cały czas w biegu:-p
Bylismy u psychologa i pedagoga. Bardzo fajne młode dziewczyny przed 30-stką. Poleciły mi rehabilitantkę(prywatnie-tyle że bliżej ok. 30km), i ośrodek nad morzem gdzie rehabilituja przez nfz z dopłatą za opiekuna oczywiście tyle że terminy wolne za 12 m-cy:szok:Okazało się że należy nam sie rehabilitantka, która przyjeżdżałaby do domu na ćwiczenia (max. 8 godz miesięcznie) a opłacana przez gminną oświatę. (suo?)Oczywiście nikt wcześniej nie poinformował nas o takim rozwiązaniu:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Jeśli chodzi o samo badanie to Zuza była już śpiąca bo wypadło w porze drzemki. Pani pokazała np. Zuzi autobus w książeczce i kazała znaleźć go wśród zabawek:baffled:Zuzia popatrzyła na nią i parsknęła śmiechem:baffled:
Sprzatam bo jutro kolęda-nie obędzie sie bez marudzenia :baffled:

Ide poczytac troszke
Tak to jest SUO jeśli macie załatwione orzeczenie o niepełnosprawności to z gminy się należy.
Dopłacasz coś ,ale to niewielkie kwoty są w zależności od dochodów.
Anabubka w tym biegła,bo ona ma dla małej swojej :tak:
Ja jak się dowiadywałam ,to nam by przyznali 30 godzin mies. na autyzm :tak:
My musimy jednak poczekać jeszcze,bo termin komisji jest dość odległy.:sorry2::sorry2:
Jak tylko będę miała orzeczenie w garści to idę do pomocy społecznej i niech dalej robią co potrzeba.:tak:;-)
Medeuska to rozciągnięta skóra i na to raczej nic nie poradzisz.
Częściowo ona się wciągnie.
Pamiętaj o wciąganiu brzucha to wtedy mięśnie uelastyczniają brzuch i on nie jest taki sflaczały.
Problem polega na tym,że po każdym najedzeniu np dla mnie też się robi piłeczka .
Nie ma bata ,trzeba się przyzwyczaić.
Dobra wypracowanie napisane,ale fizyka nie ruszona.
Muszę jeszcze fiszki poczytać i z psem na spacer wyjść.
Jak będę miała siłę i ochotę to geografię jeszcze odrobię :-p:-p:-D:-D
tymczasem uciekam
DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Doczytałam:-):-)

mam chłopa w domu i nerwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak chłop w domu to i nerw-nierozłącznie:baffled:

a to Ty na urlopie;-)

ja czasami tez tak mam:-D

fajny wypad Ci sie szykuje

ile:szok::szok:u mnie 1 na plusie

wspolczuje u mnie dzis plusowo ze sloneczkiem

poprostu boski napis jak bym byla listonoszka to by mi sie samopoczucie poprawilo:-D:tak:

bo to jest tak jak dziecko lezy to czekamy az usiadzie jak siedzi czekamy az zacznie raczkowac potem na chodzenie.Jak juz to wsystko umie to chcialybysmy zeby lezaly:-D

oooo u nas dzis tez ciastolina

gratuluje wystrzymalosci bo ta dieta to jakis tyran MOja siostra ja robila:cool:

no i tu mial chlop racje:-D:-D

a gdzie jeszce 34 tygodnie:sorry2: ale szybko minie sama zobaczysz:tak:

ona jest cudowna hehehe

upssss mloda fajna kobietka ehhh co jej odbilo:baffled: no coz teraz jest na drugim swiecie wiec tam pewnie jej lepiej

udanego spotkanka

a skad bierzesz te adresy, to sa fiermy czy prywatni ludzie

ojjjj wspolczuje ja swojego wlasnie wyslalam do sklepu

ufffff z rana nadrobione

Adresy firm biore z panoramy firm. Narazie wysyłam do okolicznych. Wysłałam ok 100 narazie:confused:

Witam,
ja tylko na chwilke,
sorki ze nie poczytam.

Pogodziłam się z M.

i wyobraźcie sobie że po tej pierd.... diecie przytyłam spowrotem:baffled: i juz pieprze nie odchudzam sie- mam to w D jak wyglądam-OT:dry:

nigdy w zyciu juz zadnej diety i odchudzania, ogranicania sie ani nic:no:

I to jest dobre podejście do zycia-pieprzyć diety:-):-)

Witam sie i ja
nie było mnie dziś ,bo strasznie ważne rzeczy załatwiałam:tak::-Da mianowicie byłam rano z m u notariusza i taadaam,....dom jest mój i kazdy metr kwiadratowy naszego podwórka:-Djak wróciliśmy z miasta to jeszcze niecnie wykorzystaliśmy sposobność ,ze dzieci nie ma w domu:-D,a potem m poszedł do pracy ,a ja swój maraton codzienny ,szkoła ,obiad ,sprzątanie,:tak:
miałam szczere chęci iść na zebranie do przedszkola ,ale jakos mi przeszły jak usiadłam na chwile w końcu:-D

Medeuska to sie nazywa jo-jo:tak::-Dbywa i tak jesteś super laska:tak:

Agnes wyglądasz super we włosach nowych

przepraszam ,ale nie czytałam raczej co sie dzieje tylko przejrzałam po łebkach:zawstydzona/y:nie nadarzam za wami:-D

Super!!;-);-)

Zasiadłam z kawką a tu pusto????
pusto
sto
o
o
o
.....

No lenia mam dziś jak cholerka, masakra. Małpa daje mi popalić, boli mnie wszystko łącznie z krzyżem. Do tego niewyspana, mała mnie ciąga i ciągle chce sie w chowanego bawic. Nic mi sie nie chce!!!

Edit:

Zapomniałąm Wam powiedzieć, wieci eco , ludzi eto jednak świnie do potęgi.
Mój brat miał wypadek samochodowy-pisałam Wam o tym. No i dostał kołnież bo 2 kręgi wybite, ale , ze jest na wlasnej dzialalnosci to do robotu póść musial, żeby chociaz na zus i skladki zarobic. Jego dochód to jedyny dochód. No i ze ciezko mu bylo dzwigac z reka w gipsie i kolnierzu to mu koledzy pomagali ( robota na akord, wiec to wielki gest z ich strony). No i ktoś doniósł do kadr, że on mało co robi, że ini robią na niego, to dostał pismo, że jescze raz i wszyscy wylecą. No i , ze chlopacy po cichu nadal mu pomagali to ten ktoś ( tak wszyscy podejrzewaja) kto wczesniej na niego doniósł zakosił mu kołnierz jak Adi brał prysznic. Kuźwa, nie dość, że on bez tego robić nie może, on nie potrafi bez niego funkcjonować!!!
No co za świnie, nie chcesz nie pomagaj, nikomu nie kazał, nkogo nie prosił. No ale taki zawsze sie znajdzie.
No i poszedł wczoraj kupić sobie ten kołnierz. Nie iwem tylko, czy za tamten nie bedzie musiał oddawac ( w szpitalu dostał).

Ale chamstwo:wściekła/y::szok:

śliczne fotki.
Medea nie przesadzaj z tym wyglądem ,bo na kopa w tyłek zasługujesz :tak::cool2::cool2:
Pięknie wyglądasz :tak:

fajnie,że spotkanie się udało.
Siedzę nad tym wypracowaniem,ale już bliżej końca,więc nieco luzu.
Zaraz za fizykę się biorę:-p,ale kiepsko to widzę:szok::szok::baffled::baffled::-D:-D
Kto jest dobry z zadań z fizyki:confused::confused:
Chodzi o prąd elektryczny ,prawo Ohma,Kirchoffa, itd:confused::confused::confused::-D:-D:-D
Po co komu prawo ohma itp:confused::szok::-D

As ja miałam z fizy 5 i co roku pas na świadectwie ale wzorów na pamięc nie umiem...musisz podkładać dane pod wzór.... już tyle lat że mam prawo juztego nie wiedzieć!!!! HA HA HA
Jeszcze pare latek i będziesz musiala sobie przypominać,hehe:-D Jak u psychologa?

As a skoro opró podczas rozciągania sienie zmienia to możliwe że nie ma sensu liczyć oporu rozciagnietego drutu??? Bo chyba opór ma właściwość stałą:confused:
Hm, chyba jednak coś wiesz;-)

była u mnie dzisiaj fryzjerka- zrobiłam sobie nowe włoski:-p troche podcielam i zrobiłam balejaż blond z brązem 2:1- wczesniej mialam tylko blond rojaśniane:tak:oto efekt:-p

a i macie fotke mojego brzucha:zawstydzona/y::-p na jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(
No włoski rewelka:-)Ja chyba w sobotę bedę miała fryzjera w domu;-)
A kreski zmyj i po sprawie;-);-)

Tak to jest SUO jeśli macie załatwione orzeczenie o niepełnosprawności to z gminy się należy.
Dopłacasz coś ,ale to niewielkie kwoty są w zależności od dochodów.
Anabubka w tym biegła,bo ona ma dla małej swojej :tak:
Ja jak się dowiadywałam ,to nam by przyznali 30 godzin mies. na autyzm :tak:
My musimy jednak poczekać jeszcze,bo termin komisji jest dość odległy.:sorry2::sorry2:
Jak tylko będę miała orzeczenie w garści to idę do pomocy społecznej i niech dalej robią co potrzeba.:tak:;-)

Mamit tu masz ustawe
http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1598.html
a jak potrzebujesz c=szezgolow co i jak to masz moje gg wiec wal smialo
my juz 5 lat na tym ciagniemy:tak::tak::tak::tak::tak:
teraz 64godz wczesniej 80

reklama
Do góry