reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA oliwka daje nam najwiecej radosci I jest naszym oczkiem w glowie Wszyscy ja tu kochany najbardziej na swiecie:tak:

a slyszalam ze 5 czesc dopeiro ma napisac:baffled::baffled:
to ja poprosze ta 5 czesc :tak::tak:
zrobie staremu niespodzianke jak mu wydrukuje:tak::tak::tak:

deprecha-no kurcze zimowa!!!!brak slonca,maz mnie nie docenia iw ogole.ostatnio ciagle placze i latwo mnie od placzu doprowadzic:-(

a wsiona-kocham wiosne...a u mnie duzo zieleni
oby do wiosny :tak:
nie ma za co:tak:
kurcze ja wiekszosc tych pojec rozumiem bo mialam genetyke itp ale mam problem z przetlumaczeniem tego na "nasze":-)

najwazniejsze wydaje sie podawac hormony.
Weronikatez moze miec kiedys duze problemy z zajsciem w ciaze i z utzrymaniem jej ale staram sie narazie o tym nie myslec.tyle ze w jej przypadku nie podawanie hormonow oprocz zmian w wygladzie i probelmach z metabolizmem i innymimoze prowadzic do uposledzenia psychicznego:-(
dlatego codziennie rano dostaje leki.
narazie spi,ale jak wstanie to juz czeka na nia procja "zdrowia" :-)
Weroniczka ma klopoty z tarczyca Prawda?
Ja teraz tak materialnie zapytam Nie pomsyl sobie zl ale zyc za cos trzeba I jakby sie okazalo zeOliwka jest chora to napewno bede sie starala o kase .
Powiec mi jak to wyglada finasowo z ta cala niepelnosprawnoscia ????
Aha jak mozecie to podajcie mi linka do centylow Bo ja sama nie wiem gdzie jest Oliwka:-(
witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie :tak::tak::tak:

mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów :szok::szok::szok::szok::szok:
to az tyle mnie nie bylo :no::no::no::no::no:

u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Jak tam M zgadza sie abys z nami pisala ????
Ciesze sie ze jestes z nami Oby tak juz zostalo

Kurcze a ja siedze przed kompem i siedze Nic nie zrobione Oliwka szaleje ale meczy mnie abym z nia sie bawila hihih Ide cos porobic

reklama
Natalineczka ,kontakt z nami to jak plaster na rany,a facetom nie mozna ustepować we wszystkim trzeba miec swoje zdanie ,ciedszę sie ,że doszłaś trochę z m do porozumienia.
Placki ziemniaczane -mniam,aż mnie chętka naszła:baffled:ale ja daje zawze wiecej mąki niz 2czy 3 łyżki bo jakoś duzo wody w sobie maja ,a ja nie odciskam

No i czytam jestem na 3 rozdziałe:-D

Malina to ma chyba teściową więc pewnie trochę mniej będzie na bb siedzieć.

Moja Klaudia idzie dziś na party do koleżanki ,wraca jutro w południe:-Dma zabrać ze sobą:sanki ,piżamę ,kapcie,spodnie na zmianę ,ubranie na jutro,ijakis extra ubrania ,bo b ędą robili pokaz mody:-D:szok: za moich czasów takich imprez nie było,:-Dja na cocne babskie spotkania to chodziłam dopiero w liceum,:-Dale ma fajnie ,niech sie bawi ,bo jak nie teraz to kiedy:tak:

Natalineczka ,kontakt z nami to jak plaster na rany,a facetom nie mozna ustepować we wszystkim trzeba miec swoje zdanie ,ciedszę sie ,że doszłaś trochę z m do porozumienia.
Placki ziemniaczane -mniam,aż mnie chętka naszła:baffled:ale ja daje zawze wiecej mąki niz 2czy 3 łyżki bo jakoś duzo wody w sobie maja ,a ja nie odciskam

Moja Klaudia idzie dziś na party do koleżanki ,wraca jutro w południe:-Dma zabrać ze sobą:sanki ,piżamę ,kapcie,spodnie na zmianę ,ubranie na jutro,ijakis extra ubrania ,bo b ędą robili pokaz mody:-D:szok: za moich czasów takich imprez nie było,:-Dja na cocne babskie spotkania to chodziłam dopiero w liceum,:-Dale ma fajnie ,niech sie bawi ,bo jak nie teraz to kiedy:tak:
e no to fajnie ma ta twoja córuchna miłej zabawy życzę ;-);-)

No to wreszcie mogłam doczytać bo jak M wyszedł do pracy to przyszła babka od mieszkania i trochę się zasiedziała:-p:-p
Medea tak to jest z dietami:confused::confused: A oglądając zdjęcia Doroty to śmiem stwierdzić że super laska z ciebie i żadne diety ci nie są potrzebne:no::no::no:
Luna to szczera prawda większość ludzi to świnie, też mogę do takich wniosków dojść po swoich doświadczeniach życiowych:tak::tak:
Dorota super zdjęcia ze spotkania:tak::tak:
Kerna nie przejmuj się zbytnio, zobaczysz że synek zacznie mówić jak przyjdzie na niego czas:tak::tak:
A Ze M nie przyjedzie na weekend to faktycznie szkoda:-:)-(
Justa i ile kg spadło po kopenhaskiej?:confused::confused:
Mamita dobrze że znalazłaś nowe namiary na rehabilitantkę i że wizyta udana u psychologa i pedagoga :tak::tak::tak:
Anka wyrazy współczucia z powodu śmierci wujka, światełko dla niego (*)
Myszunia współczuję stłuczki:-:)-( oby naprawa dużo nie kosztowała:no::no:
Malinka no faktycznie świnia z tej szefowej, nie daj się oszukać, jak się umawialiście na 850zł to ma być 850zł.
Ale u mojego M w pracy to samo, w starej pracy oczywiście, szef jest mu jeszcze winien 500zł i jak mój do niego teraz dzwonił czy może po te pieniądze podjechać to tamten zaczął kręcić że 500zł to on mu nie może wypłacić bo w sierpniu popsuł jakąś tam część i facet przyjeżdża z reklamacją i teraz będzie musiał mu potrącić za tą część, a M mówi że to wcale nie wina tej części tylko na kablach mu się spięcie robi bo ma wilgoć i kazał mu zadzwonić jeszcze po niedzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anabuba tulaski na deprechę, oby szybko przeszła:tak::tak::tak:
Dorota bądź dobrej myśli i wierz mocno że Oliwka jest zdrowa, nie zakładaj od razu najgorszego

Witam,ja ten tydzień po znakiem spraw urzędowych mam.Dziś byłam w UP i po przedszkolach latałam w w jednym przyjma mi i Olka i Julka a ja być może tam na kursie z CISu będę:tak::cool:.W obecnym przedszkolu Olka nie przyjmą mi Jula,bo nie ma 3 lat a to że byłam tam pracownikiem to nikogo to nie obchodzi:no::-:)-(.Tak się cieszę,że w końcu z domu się wyrwę,bo tej codziennej monotonii to już dosyć mam:wściekła/y::wściekła/y::sorry2:.Rozmawiałam z Olkiem i bardzo chętny na zmianę środowiska i kolegów:szok::tak:,tu na 17 dzieci 12 chłopaków - więc wyobraźcie sobie co się na grupie dzieje:baffled:.To tyle pozytywnych spraw.
Z tych mniej radosnych,wręcz smutnych to mam w poniedziałek w rodzinie pogrzeb:-(,tej mojej cioci co do chłopaków przychodzi zmarł siostry syn,biedna pochowała wcześniej męża i 2 synów,jeszcze jeden kawaler co z nią mieszka został.Urnę z prochami przywiozą z Mazur i do ojca do grobu pochowają:-(.
Poczytalam ale soki nie odpisze
Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(
Współczuję (*):-(.
a no tak ogólnie to już miałąm przyjemność robić placki:tak::-D:-D:-D tylko nie wiedziałm ile tej kaszy a o majeranku pierwsze słyszę:szok: ale dobry pomysł:tak:
Ja zawsze daję i są super;-):tak:.
Malinka, nosz co za głupi babsztyl z szefowej:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Nie daj się i walcz o swoje :tak:,możesz pójść do Inspekcji Pracy - na pewno pomogą.
Dorotka,trochę miałam o Zespole Turnera na zajęciach w Szkole Medycznej,dokopię się do zeszytów to napisze co i jak.Głowa do góry.
Zmykam bo koleżanka nogę ma pękniętą w gipsie i prosiła,żeby jej zakupy zrobić.
Za 2 godzinki będę.

Witam. A mówiłam żeby dużo nie pisać a tu aż 4 strony :sorry2: w życiu tego nie nadrobię także przepraszam :-( głowa mi dzisiaj pęka i żadna tabletka nie pomaga :no: Kubek już zasypia, mam nadzieję że do 14 da mi odpocząć :tak: pogoda taka sama jak wczoraj na szczęście więc może potem pójdę się przejść :tak: a teraz uciekam bo mi kiszki marsza grają i herbatki się napiję :tak: zaglądne potem jak mi ten mały bąk da :-D

teraz spi sobie slodko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po wczorajszym nocnym te a te;-);-);-):-D:-D
No to zycze szybkiego zafasolkowania:tak:

No to na noc bedziesz miala troche spokoju mozna z M poszalec:tak:

MARTA bede bardzo ale to bardzo wdzieczna jak napiszesz mi wszystko ci wiesz o tym zespole:tak:

No to troche ogarnelam mieszkanie Zjadlysmy z Oliwka po winerce Teraz Oli mandarynke wmucila ale chce jeszcze jedna Ja jej nie chce dac hihihi

Zaraz ja postaram sie polozyc Narazie nie chce mi sie nigdzie wychodzic Jakiegos chyba tez dola dostaje Bo od jakiegos czasu nie chce mi sie wychodzic na dwor :no:

Lece Bede pozniej

a ja znów w złm humorze bo znów pożarłam sie z M:wściekła/y: długo sie ze soba nie dogadywaliśmy:sorry2: poza tym i tak pogodziłam się z nim tak żeby mieć święty spokój a tak naprawdę tego ie cciałam, więc znów ieciekawie- ale mam to gdzieś- teraz pewnie sie napic poszedl i zajarac i krzyzyk mu na droge:sorry2:
oNA JUZ JEST PIEKNA i TAKA BEDZIE NAPEWNO rECZE ZA TO GLOWA :tak:

Ty tz zauwazylas te meskie rysy???Ja moze obiektywna nie jestem Ale ja tam nic nie widzi:no:

Ta dziewczyna troche strasznie wyglada Po buzi ok Ale reszta jakas dziwna mi sie wydaje

Dziewczyny Jak poczytalyscie o tej chorobie Turnera To napiszcie mi prosze prostymi slowami O co chodzi w tej chorobie Bo j czytalam Ale za duzo z tego nie rozumiem????Moze dlatego ze moze bedzie nas to dotyczylo
Powiedzcie mi swoimi slowami co z tego zrozumialyscie?????????

Aha i szukam czy Zespol turnera nadaje sie do orzeczenie o niepelnosprawnosci I nie umiem sie doczytac Moze wy cos znajdziecie Co 2glowy to nie jedna:tak:

ANABUBKA z twojego linku wynika ze zespol turnera nadaje sie na rehabilitacje Ciekawa jestem na czym to mialoby polegac ??????????
tak jak mówiłam na zdjęciach to widzialam, a na żywo nie:tak:
Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale pindaaaa!!!:wściekła/y:

witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie :tak::tak::tak:

mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów :szok::szok::szok::szok::szok:
to az tyle mnie nie bylo :no::no::no::no::no:

u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
hej kochana- gratulacje:-)

reklama
Do góry