reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc kobietki
Graziul xxx witam cie serdecznie :tak::tak::tak:
Mojadzidzia kurujcie sie kobietki :tak::tak::tak:
Roksanna a ty gdzie sie podziewasz
ja rowniez w poniedzialek ide do lekarza bo mnie straszie jajniki bola i nie mam pojecia od czego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kurcze zapomniałam przywitac nową koleżankę :zawstydzona/y:.Graziulxxx Witam serdecznie :-):tak:.Ania1812 no ja właśnie też to czytałam na temat tego aktu małżeństwa :tak:.No niby nie jest konieczny a jednak lepiej go miec i dlatego pytam się was czy wy miałyście:baffled:?Bo ja mój zostawiłam w Pl i nie za bardzo chce żeby teście go teraz szukali :baffled:.agnieszkaUk pomysł mi się bardzo podoba:tak:;-).

chyba musze napisac kilka razy ,ale krotko ,bo mi znow wetnie posta zanim go skoncze!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mala mi tak zadymia ze :szok::szok::szok::szok::szok: demolka chalupy!!!!!:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj sie wyszalala u kolezki ,ale jeszcze ciagle malo !!!agnieszka uk-dzieki ,pozdrawiam serdecznie ,mieszkamy na bd8 kolo lister park.PYTANKO DO WSZYSTKICH-czy znacie jakiegos dobrego polskiego dentyste w okolicy????? moze ktos byl w Manchesterze???My korzystalismy zuslug pana w Waekfield(nie wpamietam jak to sie dokladnie pisze!) ale masakra-beznadziejny dentysta!!!!:no::no::no::no::no::no::szok:

tynia i wiki,kasia8118-dziekuje kochane serdeczne kobitki z Was,mam nadzieje ze sie z Wami wszystkimi polubimy!!!!:tak::-):happy2:;-).Uwazajcie babki na drodze ,mimo wsz.nadal jest slisko!!!!My wczoraj mielismy nerwa-jakis facio zostawil auto na podjezdzie kolo nas bez zaciagniecia recznego!!!!! Zjechalo samo,walnelo w motor mojego Micha a potem w dupke auta,poszlo sznureczkiem!!!!!:szok::szok::szok:Na szczescie straty niewielkie,ale ja bylam w szoku ,bo bardzo czesto tedy chodzimy z mala na spacerek kolo domu ,czy do kolezanek!!!:-:)szok:duzo ludzi sie tu kreci......a co by bylo jakby nasze pojazdy nie stanely mu na przeszkodzie!!!Nie chce nawet myslec gdzie by to auto zajechalo samo!!!!!!!!!!!!!!!! UWAZAJCIE -ludzi nieodpowiedzialnych pelno:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y: o wypadek nie trudno,spadam kapac zaraz mala do usly.szenia,papa:-):-):-):-)

Witam Was drogie panie wieczorową porą:-)
Graziul-[widzę,że ładnie się zadomowiłaś:tak::-) a co do polubienia to my się przecież nie lubimy:-D:-D:-D:-D a piszemy ze sobą:tak::-) a co do tego wypadku to współczuje,dlatego też min.nie chce jezdzić za bardzo autem:sorry2: boje się tych górek:szok: a teraz to jak znalazł ,by przypasowało jezdzić ze względu min.na spotkania z forumowiczkami,ale może na wiosne się odwarzę:tak::-) jakoś dziwnie mi pisać wiesz,bo zdecydowałaś inaczej a tu masz,jaki ten świat mały:-)
Kasia8118-[my dawaliśmy skrócony akt małżeński tyle,że my zostawiliśmy oryginał w Polsce a ksero daliśmy i babka powiedziała,że następnym razem musimy dać oryginał...poszła nam na rękę babka,no i akt urodzenia małej, a jak masz jakieś jeszcze wątpliwości to wejdz na stronę kons.w Menchester i tam masz wszystko napisane:tak:;-)
acha...Graziul-[u nas ten sam problem z dentystą,B też był u tego pana w Wekefild i też kupe siana skasował i był baardzo nie przyjemny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ok zmykam bo mąż mnie już prześladuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do zobaczenia jutro rano:tak::-):-) Życzę miłej nocki wam wszystkim,buziaki wielkie dla was i waszych małych pociech:-);-)

Graziul-[zapomniałam napisać,że jest w Menchester dentysta w tej polskiej przychodni z tym,że bardzoo drogi,tani jest 100-120mil z bradford i nie jest drogi,za wyrwanie 40funtów bierze,a w Menchesterze 120f,więc jest róznica,byś musiała popatrzeć w internecie:tak::-) to tyle,co mogłam pomóc;-)pozdrawiam

Hej babeczki
Jakoś ostnio co chce sie ruszyc z domku to zawsze cos i tak szcerze mowiac ja nie z tych domowych kurek:-(A osttnie 2tyg to nic innego mi nie pozostaje.Dziwnie sie czlowiek czuje uwieziony w zlotej klatce tym bardziej ze autko pod domem.A do tego jutro do pracy buuuuuuuuuu.
oki koniec marudzenia.
Sylwiam z tego co pamietam to impra u ciebie 23.01
natalka brawo dla mlodej:-)
Graliul Witaj :-):-):-)z tego wszystkiego nie przywitałm sie :zawstydzona/y:.a polską dentystke masz na BD2 i emergency kosztuje 65Ł.Jak cos to wysle ci na priv.;-)A co do demolki chatki to przywyknij kochana i tak juz zostanie:-D:-D:-DJa mam to na codzien.
Kasia 1881 dziewczyny juz ci wszystko napisaly:tak:
Agnieszka uk miłego weekendu:-Dbuzioleeee
mojadzidzia Zdrówka dziewczynki
Ania droge otworzyli ale po 3 godz ,a mała poszła mi w tym czasie lulu.wiec i tak nigdzie nie wybylam.O przepraszam do sklepu po znaczki:-D
Nefretete wysłane dzisiaj ale najszybciej dostaniesz w poniedziałek;-)udanych zakupów:tak:
Nic uciekam sie kapac i lulu jutro pracaaaaaaaaa
Życze slodkich snów i do usłyszonka

kurde no i posta mi wcieło :wściekła/y:

to ja teraz tak króciutko :zawstydzona/y:
juz sie dobrze czuje :tak: nie mam czasu pisać bo juz sie pakujemy po malutku bo mamy juz klucze do noweo mieszkanka i jutro juz troszke rzeczy przewieziemy :tak:

Graziul xxx witaj :tak:

mojadzidzia jak sie czujecie ?

kurcze nic mi sie nie chce przez ta pogode juz mam dosc zimy :wściekła/y: niech wiosna szybko przyjdzie to do parku bedziemy sobie chodziły:tak:

dobra uciekam bo nawet pisac mi sie nie chce :zawstydzona/y:

Czesc :-)
Widze ze wszystkie pewnie na spacer wyszly bo pusto dzisiaj:-D:-D
Ja tez juz spacer zaliczylam ale po sklepach:-D

KASIA8118-ja jak bylam dla Davidka po pierwszy paszport to mialm poslki akt urodzenia,ale nie chcialy go nawet:no:Ale ja z tych przezornych jestem i mialam wszystkie dokumenty:tak:akt slubu tez ,ale ciekawe jak to u Was bedzie bo przeciez rodzice musza pokazac swoje paszporty.A co z R paszportem??

AGNIESZKAUK-napisz potem jak tam w pracy???czy nie robili dymow

ANIA1812-widzialm dzisija w szkole Filipa w fajnych spodniach ,one takie fajnie waskie sa w nogawkach-albo nogafkach nie wiem co jest poprawne:-D:baffled:Byly by dobre dla mojego chudego Kubusia:tak:Gdzie je kupilas?/

Graziul -ja Ci niestety nie doradze z dentysta:-:)no:

reklama
czesc kobietki:-):-)Od wczoraj wieczor bardzo boli mnie glowa,cisnienie jest chyba bardzo zmienne ,a ja to zawsze mocno odczuwam!!!:-:)-:)-(katarina-ja Cie nadal i caly czas baaardzo lubie!!:-):-)A Ty juz mnie nie???:-:)szok::-:)szok::-):-)Ten dentysta w Wakfield to jakis czub ,dla mnie byl bardzo mily ale pierdzielil bzdury ,wogole moj Michu to mowi ze to jakis alkoholik i przedewszystkim pojecia nie ma o dobrej stomatologi!!! Drogo tez sie placi £60 za malutkie wypelnienie ze znieczuleniem,a po miesiacu bylam w Pl i dentystka powiedzialam ze zab do robienia!!!!!tak mi zabadzgal!¬:zawstydzona/y::szok::szok:Oni wszyscy i tak drogo kasuja ,ale napewno u Polaka taniej niz w ang.gabinecie!!!:-:)szok: A ja musze od czasu do czasu skorzystac bo do Pl malo latam ,a na NHS wciaz czekam juz ponad pol roku!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:Raz bylam tak jak i Tobie mi rowniez tylko wyrwali:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry