Witam!
Zaczęłam czytać, ale uznałam, że jednak nie dam rady, więc tak tylko po łebkach przejrzałam co u was.
...
kochana najwazniejsze ze Tobie i malenstwu nic nie jest

lampa rzecz nabyta

a Ty jeszcze pracujesz?????????
dajesz rade?
...
Pracuję i jakoś daję radę. Bynajmniej nie dlatego, że tak bardzo mi się chce, tylko dlatego, że ciągle kasy mało, a w mojej pracy niestety tak mam, że jak nie pracuję to i nie płacą :-(
Chyba masz rację. Kobiety w ciąży są chyba bardziej rozkojarzone.

Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, bo generalnie to chyba nie jestem takim złym kierowcą. Miałam już kilka niebezpiecznych sytuacji na drodze z których wyszłam bez problemu i jak do tej pory to zawsze była to wina drugiego kierowcy. A wczoraj...
Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone
no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester
no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18

a święta

mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie
kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto
to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza

i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok

spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni
dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł 
ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie

No co za %&*#@#$$##@$%^^

Że jej po imieniu nie nazwę!
Dorota, trzymam kciuki, żeby badania Oliwki były w porządku. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale postaraj się nie stresować za bardzo.
Ania, przykro mi z powodu śmierci wujka :-( {*}
To chyba tyle co pamiętam. Zajrzę może jeszcze później, bo na razie muszę zmykać - moi chłopcy wyszli z kąpieli, więc pora położyć Piotrusia spać!