reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA
Fajnie ze maly tak ladnei zaczal jesc i ze tak szybko Tobei usnał:tak::tak::tak:Moi to jeszcze z godzinke poszaleja:tak::tak::tak:

DOROTA
Super ze jedziecie razem do G:tak::-)Oj napewno sie ucieszy i Oliwka bedzie szczesliwa:tak::tak::tak:

ja tez chciala sobie kupic jakas fajna czape ale nie ma takich jakie mi sie podobaja:-pTak poza tym to mam jakies dwie w domu ale tej zimy i poprzedniej zreszta tez ani razu nie mialam ich zalozonych;-):-D

reklama
no ja nie znoszę czapek ale jak mi uszy wymrozi to o niczym innym nie marze...:tak:
dowikla no i dobrze zrobiłaś skoro podziałało:tak: Ja jeszcze mam przed soba trochę czasu na takie akcje;-)
Ja teraz zakladam kaptur;-):-)

ja moim dziewczynkom juz od dawna daje kary i odpokac jakos to dziala:tak::tak::tak:Albo jest to kat,albo zamykam Je w Ich pokoju albo cos na styl karnego jezyka:tak::tak::tak:

ja moich nie strasze spaniem bo by mi pewnie spac nie chcialy hehe
Czasami jak juz nic nie dziala i jest akurat wieczor to mowie ze nie dostana kaszki do spania;-):-)Wtedy to zrobia wszystko :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Przepraszam Klaudia raz dala tak czadu ze nie dostala kaszki,ale Jej wtedy wszystko wytlumaczylam i usnela bez problemu-ale to juz kiedys pisalam

Kobitki, mam prośbe, która mam telefon do Patrysi niech jej napisze, że paczka poszła dopiero dzisiaj, mój M miał wysłać w poniedziałek ale mu się zeszło :baffled:
Będzie ją miała poniedziałek wtorek bo poszło priorytetem :tak:

Z góry dziękuje :tak: Spadam po usypiac garagamele :sorry2:

PATRYSIA dziekuje za wiadomosc:tak:
Jeszcze nie urodzila,ale juz Ja to wkurza bo nic nie pomaga:no:

Ja niedlugo bede sie zbierala bo nie najlepiej sie czuje przez to przeziebienie a poza tym moze uda mi sie polozyc mlodych

Witam!
Zaczęłam czytać, ale uznałam, że jednak nie dam rady, więc tak tylko po łebkach przejrzałam co u was.

...
kochana najwazniejsze ze Tobie i malenstwu nic nie jest:tak::tak::tak::tak:lampa rzecz nabyta:tak:
a Ty jeszcze pracujesz?????????
dajesz rade?
...
Pracuję i jakoś daję radę. Bynajmniej nie dlatego, że tak bardzo mi się chce, tylko dlatego, że ciągle kasy mało, a w mojej pracy niestety tak mam, że jak nie pracuję to i nie płacą :-(
Myszunia tak w ciąży jest..niestety. W Hiszpanii chodziłam w ciązy z taką babeczką. I ja i ona rozwaliłyśmy auta:szok::no:Ja najechałam na babke dupą i rozwaliłam jej przód bo na szczescie mam haka;-) a moja kumpela cały bok auta, wgniecione drzwi i porysowane tragicznie:-D Chyba to rozkojarzenie w ciąży! Mi nigdy nie zdarzyło siecos takiego:no::sorry2:
Chyba masz rację. Kobiety w ciąży są chyba bardziej rozkojarzone. :zawstydzona/y: Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, bo generalnie to chyba nie jestem takim złym kierowcą. Miałam już kilka niebezpiecznych sytuacji na drodze z których wyszłam bez problemu i jak do tej pory to zawsze była to wina drugiego kierowcy. A wczoraj... :baffled:
Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No co za %&*#@#$$##@$%^^ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Że jej po imieniu nie nazwę! :dry:

Dorota, trzymam kciuki, żeby badania Oliwki były w porządku. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale postaraj się nie stresować za bardzo. :tak:

Ania, przykro mi z powodu śmierci wujka :-( {*}

To chyba tyle co pamiętam. Zajrzę może jeszcze później, bo na razie muszę zmykać - moi chłopcy wyszli z kąpieli, więc pora położyć Piotrusia spać! :tak:

reklama
Do góry