reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Wizytę mamy na 17.30. Byłam w środe u irlandzkiego lekarza i stwierdzil ze dziecko nie odwodnione i wszystko ok. Ale 5 dzien biegunki mnie przearaza a najgorsze jest to że cały tydzień Igor jakos dziwnie traci równowagę. Ustać sam nie może bo co stanie sam to zaraz leży na podłodze.:-(
Oj biedne te dzieciaczki, biedne:-(

:szok::szok::szok: nie no, masakra jakaś!!!! Daj znać po wizycie co Ci powiedziała, co? I big buziol dla Igorka od nas :tak:

reklama
hej babki ja po pracy wlasnie wrocilam do domku.... jestem skonana Jula do terzeciej koncert dawala.... darla sie w nieboglosy.... chyba ja brzuszek bolal to juz druga taka noc.... a ja na 8 do pracy... na 7godzin spalam az 4 wiec padam na pysk....
a wiec Julcia troszku jakby lepiej.... kupka troszku bardziej zageszczona..... mam smecte Martuana mnie poratowala tylko niwe wiem jak ta saszetke rozrobic ma ktoras pudelko zeby instrukcje przeczytac i mi napisac?????????

a z tych dobrych rzeczy moja Ksiezniczka od wczoraj robi papa!!!!! jestem takja dumna :):):):)

Ms.Marple zdrowka dla Adalka :*
Camomile zdrowka dla Igorka rowniez :) wiem co czujesz z tymi ubrankami hhiihhii ja juz wszystkie Juli prawie popakowalam i co chwila musze wyciagac bo mi brakuje tak sie osrywa po 4-5 razy dziennie ja przebieram od stop do glow :/

Justysia21, Aga_irlandia Ci tak wczoraj napisała:
smecte chyba tez juz moze podac.....ja Mayce dalam przy tym wirusie:)
1 saszetka( 50 ml wody) na dobe w 2 rownych porcjach....

Straszny problem z tym wirusem :wściekła/y::szok:! Ja Oliwkę już mogę chociaż zatkać gorzką czekoladą, ale z takim maluszkami trzeba przecież delikatniej, oj...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
camomile Adaś nie ma jako takiej biegunki tylko jak walnie kupę to po pachy:szok: nie jest wodnista tylko dosyć rzadka :baffled: ale dużo pije a mało je może to dlatego.. na mleko nie chce nawet spojrzeć:baffled: natomiast nie bardzo osłabia temperament małego:sorry2: może tylko śpi trochę więcej, dziwne, że Igorek taki słaby się zrobił:-( nie wiem co ci poradzić:zawstydzona/y:

co za paskudztwo te choróbska:wściekła/y::wściekła/y:dzieci nam męczy
żałuję, że przegapiłam szczepienie na rotawirusy może byłoby lżej:-(

gosiulka
mi pasuje każdy dzień, mam tylko nadzieję, że Adaś będzie się dobrze czuł i od tego zależy czy będziemy bo mi już siedzenie w domu bokiem wychodzi

Ms.Marple, dzisiaj właśnie mówiłam swojemy M, że drugiego brzdąca zaszczepimy :tak:! Dowiemy się co i jak i na pewno nie przegapimy terminu, o nie!!!!

to szczepienie to chyba do 6 miesiaca sie robi. tak mi sie cos kojarzy....

Wcześniej nie miałam zielonego pojęcia na ten temat, ale teraz się wypytamy dokładnie i zaszczepimy! Nie chciałabym znów lądować w szpitalu z tego powodu, zwłaszcza, że nie wiadomo czy i kiedy to cholerstwo zaatakuje... Ale faktycznie dziwne, że Igorek tak z sił opada... Nie zdziwiło to tego irolskiego lekarza?

Ms.Marple, Justysia21 to może u Was już się kończy ten wirusek?

Heja :))
Justysia Bozenka Camomile zdrowka dla waszych maluszkow :) I niech pranie szybko schnie !

Noo z tego co mowia lekarze to zdrowo do 6 miesiaca powinno sie szczepic Jak tu si eoto pytalam bo chcialam dla Nadii to powiedziano mi ze trzeba sie skonsultowac konkretnie z swoim gp zobaczyc co on powie i stwierdzii ze trzeba z Anglii zamowic szczypienie ...

reklama
Hello dziewczynki:)
Pewnie pusto tu bedzie ,bo sie weekend zaczal:)

Drozdusia ,jak tam nowe drzwi????

Moja Maycia tez sobie kupkuje....tylko,ze nie wiadomo,czy to wirusowo,czy zebowo heheheh....no nic....najwazniejsze,ze nie wymiotuje....

Aha,Werka z Adasiem byla wczoraj w szpitalu bo 2 dzien wymiotowal.....naczekali sie 4 godziny,poczym doktor stwierdzil ,ze on nic nie widzi nadzwyczajnego w tym ,ze on tak zwraca.....no i nic nie przepisal....kazal tylko poic go woda przez noc a rano normalnie nakarmic....

Do góry