reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
nutika te tabletki dostalam z 6-8 tg temu od mojego ex gina i nigdy ich nie wykupilam bo balam sie je tam wsadzac nawet nie wiem gdzie teraz ta recepta jest ,wiem tylko ze gin mowil zeby je zaczac tak od 28 tc brac to podobno oczyszcza drogi rodne ale cos wiecej zeby powiedziec nie wiem bo od poczatku wiedzialam ze i tak ich brac nie bede wiec sie nie wczuwalam i dzisiaj mi sie przypomnialo wiec zapytalam .Co do tej zielonej to ok popatrze co bedzie jutro jak dalej to skocze do lekarza .Strasznie mnie meczy od tygodni suchy kaszel :(( nie wiem z czego chyba w poniedzialek pora isc do ogolnego sie zbadac

nie oddzywam się z M:dry:

denerwuje mnie masakrystycznie:wściekła/y:

przychodzi z pracy wkurzony i wyżywa się na mnie (emocjonalnie, żeby nie było, że mnie leje;-):-))
a do tego muszę go błagać, żeby wybrał się ze mną na zakupy ciążowe, bo: ciągle mamy czas, i w ogóle mogę przecież wszystko na allegro zamówić

tak, k...wa tylko, ze ja już rzygam allegro i chciałabym się wybrać do normalnego sklepu

sam nie wybrał jeszcze nic dla dziecka, nie wie, ile trzeba rzeczy przeglądnąć
od dziś więc bojkotuję zakupy ciążowe:tak:

wszystko będzie musiał wybrać sam, zobaczymy czy pójdzie mu tak łatwo wybór np. wózka;-)

listę mu zrobiłam,niech sobie szuka

No to się zgłoszę do Molly Anny:tak: A mój temat to: Utylizacja i zagospodarowanie części samochodów wycofanych z eksploatacji jako element recyklingu. Zajebiaszczy co nie:-p;-)

mirosia naprawdę boski temat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do wydzieliny, to ja nic nie mam, ale gin mi już na samym początku ciaży przepisał jakiś lek dopochwowy, zeby wrazie jakby coś było nie halo sobie zaaplikować. Wykupiłam i leży, całe szczęście do tej pory nie miałam potrzeby, zeby to zastosować.

mój tez mi tak wypisał natamycynę:tak:;-)

przymierzałam się napisać coś wcześniej, ale mi nie wyszło.
dziś mimo wózka i innych pierdół, które przyszły, nie jestem nastawiona zbyt optymistycznie, pół dnia przeryczałam :zawstydzona/y: nie pytajcie, dlaczego, bo sama nie wiem :confused:

wczoraj byłam ostatni dzień w pracy
jestem już oficjalnie na L-4:-p:-p:-p

to tylko ja mam zamiar jeszcze w lutym pracowac????? :szok: No nie zartujcie :-D

tez o tym dzis myślałam :-) bo ja urlop zaczynam 1 marca :sorry2:
termin mam na 20.03.
echhh koleżanki w Pl się dziwią, że ja jeszcze nie na urlopie, ale na bezpłatnym siedzieć nie będę... a lekarz mi zwolnienia nie da, bo ODPUKAĆ nie mam żadnych problemów...

co do spraw finansowych, to my mamy oddzielne konta, rachunki płacimy różnie: M. za mieszkanie i prąd, a ja za telefon i internet ;-) ale generalnie kasa jest wspólna :tak: nie mamy z tym żadnych problemów, jeśli ja chcę wydać na siebie- wydaję, jeśli on ma jakąś zachciankę- nie mam nic przeciwko :-)

a jeśli chodzi o samopoczucie fizyczne, to czuję się jakby mnie ktoś w doopę nakopał, tak mnie bolą pośladki :dry:
dziecko cos mi dłubie tam w brzuchu i za Chiny nie umiem zgadnąć, co może robić ;-) zawsze o niej mówię do męża: twoja córka :-) a ogólnie to nazywam ją dziecięciem.

Dziewczynki ja juz po plackach ziemniacznych, dopijam herbatke i klade sie lulu, bo dzis nic a nic nie drzemalam. Wiec kolorowych snow zycze wszystkim z was i kazdej z osobno, no i zebyscie nie musialy w nocy wstawac na siusiu i zebyscie ladnie zasnely:-D

P.S. Moj dzidzior to mnie laskocze tak strasznie nisko.... hihihi
:-)

Dobranoc

Witam:)
Moja dzidzia dziś też szaleje, nie mogłąm sobie nawet poleżeć bo tak mnie kopała.A w nocy jakoś mnie brzuch bolał i nie mogłam spać, no ale wzięłam no spe i jakoś przeszło.
Jak większość z was też mam wrażenie że urodzę przed terminem, albo to moje pobożne życzenie, mam nadzieje że tylko nie po terminie. No i ciągle mam też wrażenie że jednak będzie chłopczyk. Mino to wczoraj kupiłam różowy kocyk:)
Wydzielina.... mam jej bardzo dużo i to w ciągu dnia, takiej żółtej ale na szczęście nie czuję rzadnych zapachów
ionka ja też mam czasami takie dni że tylko bym płakała
A mój M dziś złozył łóżeczko, strasznie ono duże. A nie wiecie czy można dokupić ten szczebelek co się wyjmuje??? Bo my łóżeczko dostaliśmy tylko właśnie brak tego jednego szczebelka

reklama
kochana a czemu sie tak dołujesz?

ja sobie dzisiaj tez poryczała, ale to przez M

a ty?

może to jakis przedporodowy stres?

a cholera go wie czego ja płaczę :confused:
zaczęło się, że toster nie wyrzucił mi tostów i się spaliły. no wiem- powód jak mało kiedy :baffled:

nie mam pojęcia, gdzie można szczebelek dokupić :confused: ale na Waszym miejscu zwróciłabym się do sprzedawcy- zaniedbał i niech wyśle :tak:

Do góry