Agnes a Ty co tak oszczednietaki krotki post i nic o Was
![]()
Anka jakos mi się zapomniało

HEJ MAMUSKI Oliwka pila mleko po 5 i ja juz spac nie umiem :-( Wiec zajzalam do was Zaraz was poczytam .No i mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie zaraz polozyc choc na ilka minut :-)
Normalnie snil mi sie en zespol Turnera :-(
AS to co mi wyslalas to jest przynajmniej po ludzku napisane Dzieki :-)
Z innych tez forum dowiedzialam sie ze hormon wzrostu daje sie zastrzykami :-(
Codziennie zastrzyki Ale zaczyna sie podaac je conajmniej w wieku 4 lat
I najgorsze to to ze te osoby osiagaja wzrost do 143 cm maksymalnie Wiec i mniej mozna urosnac I to jest straszne :-( No po tym hormonie mozna urosnac do 155 cm
I jeszcze najgorsze sa wielkie klopty z zajsciem w ciaze Nie doczytalam sie czy komus z tym zespolem sie udalo Czytalam ze sa bardzo duze problemy ze sie nie da sie zajsc w ciaze :-( Kurcze przerabane :-(
Ok juz nie smece hihih
Dzis maja wpasc do mnie chrzestny Oliwki z zona i 2 dzieci Dzieki maja 2 latka i 2 miesiace Wiec fajnie :-)
Ide was poczytac
MILEGO DNIA
dorota przestań juz o tym stale mysleć,nie nakręcaj się,nic nie jest przesądzone bo zwariujesz jak tak stale o tym myslisz.poczekaj na wyniki a na pewno wszystko bedzie dobrze.trzymam kciuki

MAMITA Jakas masakra z tym ksiedzem nie noz takim czyms z ich strony sie jeszcze nie spotkalam
LUNKA po co sie wtracasz jak znajoma wie lepie a ty masz brudasa w domuNie o znajoma to ma chyba nie rowno pod sufitem bez urazy Biedne dzieko
Wlasnie jak to jest Ja ja co 2 dni kapie Oliwka a co 2 dnia ja ekspresowo myje pod prysznicem?Dobrze robie czy zle?J anie wyobrzam sobie jej wogole nie umyc i dlatego jak jej nie kapie to myje pod prysznicem
A wy jak kapiecie 2 rzy w tygodniu to macie jakies konkretnie dnie w tygodniu Czy to zalezy od sytuacji???????
ja niemam jakis ustalonych dni,raz kąpie 2 razy w tyg ,a czasem się zdarzy 3 to zalezy.
a codziennie oczywiście jest podmywana

Witam sie porannie z wielkim strachem w oczach....wstaje rano i co zobaczyam....krew.....qwa a dziś sobota. Co ja mam teraz zrobić. Boję sięże czar może prysnąć![]()
ja bym jak najszybciej jechała do szpitala.trzym,am kciuki za fasolkę

Witam Kochane. Przepraszam że nie nadrobię, ale ja tylko na chwilę. Nie wiem czy zajrzę do Was przez najbliższe dwa tygodnie bo mój ojciec ma urlop i nie będę miała jak wejść i poczytać znając jegoIdę się wziąć za sprzątanie. To miłych ferii życzę Kochane
![]()
Beata ja tak zauwazyłam ze zawsze jak wchodzisz na bb to zaczynasz kazdego swojego posta że nie masz czasu nadrobić i że nie masz czasu

a co ty kochana robisz ze nie masz nigdy czasu,my też ammy dzieci i jakos ten czas znjdujemy,nie wykręcaj się tylko zaglądaj częściej

byłam w szpitalu i coąża jest zagrożona poronieniem. dostałam zastrzyk, duphaston i no spe i powiedziała, że leżeć a jak ja mam to zrobić...dodatkowo chciała mnie zostawić w szpitalu.....no ale jestem w domu i czekam....widziałam foasolke jest tu gdzie ma być ale póki co za wcześnie na cokolwiek więcej....mam nadzieję, że się uda ale jakoś ten mój optymizm gdzieś sobie poszedł.
MH wiem że w ciąży zdarzaja sie krwawienia i palmienia bo z Michałem miałam ich sporo. Na początku ciąży krwawiłam jak na @ i sporą ilością. A teraz krew jest brudna.....
dzięki za kciuki....
kerna wspólczuję,teraz to leż i tylko lez i odpoczywaj jak najwięcej.i njaważniejsze nie noś małego.trzymam kciuki za Was,i wierzę w to że fasolka jest mocna i da radę i bedzie wszystko dobrze

dziewqczyny, posżłam spać o 1 w nocy, a o 2 budzi mnie dzwonek do drzwi, taki mocno natarczywy-podchodze do wizjera a tam wielki gość, łysy, na czarno ubrany, leko się zataczał chyba, ale pewna nie jestem, czy np nie był zmarznięty. I dobija isę i dobija, łapie za klamkę i szarpie a ja z okiem w wiezjerze, serce wali jak młotem. Mała na szczęście się nei obudziła. Kilka razy zjerzdzał windą na dół i wjerzdzał spowrotem. Odszedł przed 3. Zanim zasnęłam była po 4, alecały czas miałam wrażenie, że szura pod drzwiami.
Nad ranem mialam pokichane sny, że Piciu wracał z ten nocki do domu, i winda zepsuta, to na pieszo wchodził po schodach. A tam gościu z nożem w plecach nieżywy leży. No i że on pomocy szukał, a nie pijany był. Jak się obudxiłam o 7 rano, to spocona, i chciałam o tej klatce się przelecieć, czy aby, ale odwagi mi brakło. Chłop jak dąb, raz w łeb bym dostała i o Bożym świecie nie wiedziała.
I co, żadna spostrzegawcza?![]()
jakie sny,ja to bym chyba zawału serca dostała

Moje mlode wlasnie leza w wyrkach i mam nadzieje ze zaraz mi usnaMi nic sie nei chce az do tego stopnia ze nawet obiadu nie robilam na dzisiaj
Na szczescie mam jakies frytki,rybki cos tam jeszcze i sloiczki
Bylismy na dworze dokladnie 35 minut bo zimno jak cholera -6 i wiatr
Ja juz wypilam capucinko a tearz cosik bym sobie wszamala;-):-)
u mnie też zimno,jakoś -4C ale silny mroźny wiatr

DOROTA
Jak mala jest zrowa to powinnas z Nia wychodzic na dwor co dzien
dorota dowikla ma rację,zgadzam się w 100%.jak dziecko jest zdrowe to powinno wychodzic na dwór codziennie.po co ma się piecuszyc w domu,jak dziecko nie powdycha swerzego powietrza ,nie wybiega się to potem jest marudne w domu i daje w kość a tak na dworzu to niech sszaleje.

Ja zmykam bo moje wylegi wstaly i wolaja jesc
Postaram sie byc wieczorkiem:-)
wylegi

No to witam wieczorkiem i z rozkrzyczanymi dzieciakamiJeszcze byla u mnie babcia M na chwilke i mnie z lekka wkurzyla bo juz zaczela mi robic jakies wyklady na temta dzieci,M i wogole-az mi sie ryczec chcialo
A jeszcze jutro bedzie na obiedzie u tesciow
Niech mi tylko ktos powie cos co mi sie nie spodoba to
Zaraz myje mlodych i sprobuje Ich polozyc bo mam Ich dosyc
a co ta twoja babcia Ci takiego nagadała ze sie wkurzyłaś???pewnie jakies mądrości.......

a więc nas nie było cały dzień w domciu.M pojechał z Oliwką do dziadków,ja skończyła prace to dojechałąm do nich

Oliwka akurat spała to pojechaliśmy do Auchan na zakupy.
kupiłam sobie prostownicę do włosów aby ładnie wyglądac

i kupilismy Oliwce osmiornicę Plah Doh no rewelacja.do tej pory miała tylko samą ciatoline i foremki ale ośmiornica jest fajna.ale była zachwycona,lepiła i lepiła,nie chciała iść spac nawet

ale w końcu dała się jakoś przekonac i lezy już w łóżeczku no ale jeszcze nie śpi

a my własnie zjedliśmy kolację tosty mniam mniam dobre były