jeszcze nie samotna
Fanka BB :)
Dziewczyny!
o 10:05 Nasza Orchidea URODZIŁA ! :-):-):-)
Maluszek waży 3175g, 56 cm! :-)
10 punktów :-)
Az dostalam gesiej skorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny!
o 10:05 Nasza Orchidea URODZIŁA ! :-):-):-)
Maluszek waży 3175g, 56 cm! :-)
10 punktów :-)
Świetnieteraz się zacznie wychodzenie z dwupaków
![]()
Orchidea Gratuluję
Kasia Wiesz coś więcej co u nich?
Gjoasia Nie chcę być chamska, ale czy to nie od tego, że paliłaś w ciąży?
Orchidea Gratuluję
Kasia Wiesz coś więcej co u nich?
Gjoasia Nie chcę być chamska, ale czy to nie od tego, że paliłaś w ciąży?
Pytałam gjoasię. Jeśli ona uzna,że jestem chamska, to na pewno mi to napisze. A czytać umiem i właśnie przeczytałam i jak byk stoi palenie papierosów w ciąży jako czynnik wywołujący astmę oskrzelową. Oczywiście infekcje wirusowe też są wymienione jako jedna z przyczyn, tak jak napisałaś, ale nie będę się kłócić o wpływ palenia w ciąży na zdrowie dziecka, bo teraz to już nic nie zmieni, życzę tylko Gjoasi, żeby synek dobrze się chował i ładnie rósł.no to, sorki, ze tak napisze, ale akurat bylas chamska w stosunku do Gjoasi- bo astma oskrzelowa u tak malych dzieci nie jest wynikiem palenia - poczytaj sobie troszke chociaz; niestety jest to objaw alergii:-(