Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie kochane 
u nas nocka koszmarna, K o 3 w nocy mial wyjazd obudzilam sie i potem zasnac nie moglam :-(
Dzisiaj wizyta u gina o 13:-) ciekawe jak tam moja szyja....jak sie nic nie ruszylo to CUD normalnie bo jakos to moje lezenie w tym tygodniu nie mozna nazwac leżeniem... no i tesc ze mna pojedzie...
tzn zawiezie mnie, chcialam sama ale zas nie mam autobiustu.
Musze doprowadzic moja głowe do porządku
bo wyglądam jak potwór 
Na sniadanko bułeczka z Nutella
Oczywiscie dwa dni naprawiania auta i dalej nie szkonczone bo po co ....godzine sie naprawia auto a 3 godziny trza spedzic na piciu...ciekawa jestem po co mi to prawo jazdy skoro i tak nigdzie nie jezdze sama robią wszyscy ze mnie debila i matola skonczonego...tylko jako jedyna z ich rodziny zdałam za 1 razem..nitk nawet za 3 nie zdał...
A propos chust i nosiedełek ja nie kupuje ani tego ani tego kupuje za to podwojny wozek
No i styczniowek juz tyle ze cho - cho
Ciekawe jak tam młoda_mamusia 1 oby wytrzymała jeszcze troszke...;-)
jak ma isc z nami na spacer w niedziele to 
) ale z drugiej stroy dzidzia sie przywyczai ciagle byc przytulonym do mamy to potem jak go oduczyc??
u nas nocka koszmarna, K o 3 w nocy mial wyjazd obudzilam sie i potem zasnac nie moglam :-(
Dzisiaj wizyta u gina o 13:-) ciekawe jak tam moja szyja....jak sie nic nie ruszylo to CUD normalnie bo jakos to moje lezenie w tym tygodniu nie mozna nazwac leżeniem... no i tesc ze mna pojedzie...

Musze doprowadzic moja głowe do porządku

Na sniadanko bułeczka z Nutella

Oczywiscie dwa dni naprawiania auta i dalej nie szkonczone bo po co ....godzine sie naprawia auto a 3 godziny trza spedzic na piciu...ciekawa jestem po co mi to prawo jazdy skoro i tak nigdzie nie jezdze sama robią wszyscy ze mnie debila i matola skonczonego...tylko jako jedyna z ich rodziny zdałam za 1 razem..nitk nawet za 3 nie zdał...

A propos chust i nosiedełek ja nie kupuje ani tego ani tego kupuje za to podwojny wozek

No i styczniowek juz tyle ze cho - cho
Ciekawe jak tam młoda_mamusia 1 oby wytrzymała jeszcze troszke...;-)
- No u mnie to samo...tzn teraz jak ma prace ze musi byc 24h w gotowosci...( 2 tygodnie w miesiacu) to est grzeczny...ale potem jak nie musi to masakra....moj to jak bylam w 1 ciazy to mnie bral wszedzie ze soba a teraz....współczuję Ci z mężem, znam ten ból... codziennie mam nadzieje ze mój wróci trzezwy z pracy...teraz w zime to wraca bo mu się nie chce pod sklepem z kolezkami stać...ale jak przyjdzie wiosna, lato, jesień to znowu bede cała w nerwach...
a jeśli chodzi o przyjaciół...też nie mam tu nikogo...ciagle sama....J jak wychodzi do kumpli to też beze mnie...i ma to gdzies a ja wtedy sobie płacze, bo nie dośc ze nie am komu się wyżalić to jeszcze czuję sie nie kochana przez niego bo woli kolegów niż moje towarzystwo :-(

- Mi tez sie podobaja takie malenskie kruszynki w chustachhi hi mi też sera się zachciało, ogólnie serowa jestem
Ja nie będę kupowała nosidła ani chusty z tego względu, że nie mam takiej potrzeby, ale gdybym miała wybierać na pewno była by to chusta przesłodko w niej dzieciaczki wyglądają![]()
a czemu nie wolno przy oknie?? ja mojego ustawie tylem do okna , bedzie miał baldachim wiec bedzie mu ciemniej troszkepoprzestawialiśmy ten pokój znowu, chyba ze 2 godziny nam to zajęło, wypróbowaliśmy wszystkie możliwości i teraz jest nawet ok, ale chyba muszę się przyzwyczaić...
niby wielka sypialnia, ale całą jedną ścianę zajmuje wbudowana szafa... chciałam łóżeczko przy oknie, to się dowiedziałam, że egoistycznie nie dbam o dziecko![]()