izus180584
Fanka BB :)
Tylko że mężczyzni nie wiedzą jak to jest gdy kobieta z całych sił pragnie dziecka,że z zazdrością patrzy na brzuszki innych kobitek jak odwraca sie za każdym wózkiem z dzidzią jak tam po kryjomu zagląda,jak wyobraża sobie jak to jest czuć ruch maleństawa -oni nas nigdy niezrozumieją!!i dlatego jest im tak łatwo zmieniać decyzje.

Zadzwoniłam do tej kliniki gdzie chodze i babeczka powiedziała mi ze kolo nich jest apteka i tam mają ten pregnyl
ja też mam już jedno dziecko i wiem że po drugim będzie gorzej zrzucić kilogramy i ogólnie lekarz mi powiedział że brzuch będę miała większy ale kurcze damy radę kobietki!niech sam sobie ten facet jeden z drugim spróbuje zajść w ciążę,urodzić dziecko a potem zrzucać te kilogramy! co ja gadam,wystarczy żeby przeżyli jedną miesiączkę:-)
moj maz jak wstal do pracy to sobie wymyslil ze mam isc do pracy do biedronki
wiec o kolejnym dziecku moge juz zapomniec bo jak pojde do pracy to nastepne dziecko napewno odwlecze sie o paaare lat
:-( juz powoli mam dosc tego mojego zycia nic mi sie niudaje ciagle sie dusze i mieszkam z tesciami niemam wlasnego mieszkanka i niemam ciazy ani nadziei na nastepne dziecko...ten moj maz zniszczyl dzis moja nadzieje na leprsze jutro i moje nadzieje i zrojnowal moje cele w zyciu juz teraz niemam zadnych niemam juz do czego dazyc bo i tak wiem ze nic niewyjdzie i moj m zawsze wszystko mi zepsoje